Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Καλημέρα αγαπητοι φίλοι.

Ειμαι ένας αγανακτισμένος σκιέρ. Μας εκμεταλεύονται επειδή έχουν το πιό κοντινό στην Αθήνα χιονοδρομικό. ΟΛΟΙ το ξερετε. Προτέινω λοιπόν μποικοτάζ εως ότου πραγματοποιηθούν τα παρακάτω αιτήματα.

1. Μειωμένες τιμές εως και 40%

2. Να τοποθετηθούν αυτόματα μηχανήματα επιστροφής καρτών

3. Να τοποθετηθούν snow canons

4. Να στρώνονται" όλες οι πίστες.

5. Να αναπαλαιωθούν οι παλαιολιθικοί αναβατήρες.

6. Το απογευματιν'ο εισητήριο να γίνει πραγματικά μισό. Όχι για τρεις ώρες να πληρώνουμε 23 ευρω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ θΕΜΑ. Οσο πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί θα γίνουμε. Αν είναι τέτοια χάλια και στα Καλάβρυτα (δεν έχω προσωπική εικόνα), μποικοταζ και εκει (Ας ανοιξει κάποιος άλλος Θεμα) Μποικοταζ σε όλους μέχρι να καταλάβουν οτι δεν παίζει κανεις εύκολα με την κοινή γνώμη. "

Συμφωνω και επαυξανω

δεν θα πατησω στον Παρνασσο

(μετα τις 25/4/2009)

Comment

χρονια τωρα........προσωπικα το κανω δυο χρονια τωρα δεν ειδα να αλλαξε και κατι στο θεμα των τιμων αντιθετα θα ελεγα οτι γινανε ακομα πιο ακριβα τουλαχιστον αυτο ακουω απο τους περισσοτερους απο εσας. ισως καποια στιγμη αλλαξει και γινει πιο προσιτος μεχρι τοτε ομως....

Comment

Καλά τα λες.... την Παρασκευη και το ΣΚ που μας πέρασε είδες τι γινόταν???
        Την ουρά που είδα από την κάμερα δεν την είχα ξαναδεί ποτέ....
        Έτσι είναι όμως ο ελληνας.... επιβραβεύει όσους αισχροκερδούν.... τουλάχιστον οι τιμές στο μπαρ του σαλέ είναι αισχροκέρδια....

Προσωπικά δεν πατάω Σαββατοκύριακα στο βουνό.... γιατι σκι μετά τις 10.00 δεν μπορείς να κάνεις, οι τιμές είναι υπερβολικές σε όλα του κλπ, συν το χαμό στους δρόμους μέχρι πάνω κλπ κλπ κλπ.....
        Αύριο όμως θα ανέβω μια βόλτα, με τα σαντουιτσάκια μου, με την ηρεμία μου.... μόνο καθημερινές.

Comment

Originally posted by alexfiestat
          Καλημέρα αγαπητοι φίλοι.

Ειμαι ένας αγανακτισμένος σκιέρ. Μας εκμεταλεύονται επειδή έχουν το πιό κοντινό στην Αθήνα χιονοδρομικό. ΟΛΟΙ το ξερετε. Προτέινω λοιπόν μποικοτάζ εως ότου πραγματοποιηθούν τα παρακάτω αιτήματα.

6. Το απογευματιν'ο εισητήριο να γίνει πραγματικά μισό. Όχι για τρεις ώρες να πληρώνουμε 23 ευρω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ θΕΜΑ. Οσο πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί θα γίνουμε. Αν είναι τέτοια χάλια και στα Καλάβρυτα (δεν έχω προσωπική εικόνα), μποικοταζ και εκει (Ας ανοιξει κάποιος άλλος Θεμα) Μποικοταζ σε όλους μέχρι να καταλάβουν οτι δεν παίζει κανεις εύκολα με την κοινή γνώμη. 
          1) Δεν παιζει αυτο που λες φιλε, -40%=18€, οταν οι αλλοι παιρνουν 15€ για χιονοδρομικα που υπολειτουργουν με 2 και 3 πιστες??Μην το παρακανουμε κιολας!!!Πες 25€ να εισαι ρεαλιστικος

2)Γιατι σε πειραζει να περιμενεις 5-10 λεπτα για να παρεις 3€ πισω, ή μηπως δεν θα εχει ουρα το μηχανημα που λες?

3) δεν παιζει ουτε αυτο, εχει συζητηθει πολλες φορες λογω του υπεδαφους

4)Ολες οι πιστες στρωνονται!!!Εκτος αν θες να βγαινουν τα διαστρωτικα μεσα στις πιστες οταν βρισκονται και εκατονταδες χιονοδρομοι με ο,τι κινδυνο συνεπαγεται αυτο

5)Συμφωνω, αλλα ειναι ανεφικτο ως ακατορθωτο για τα δεδομενα της χωρας να αλλαξουν ΟΛΟΙ οι αναβατηρες. Με αλλαγη Βακχου και συνδετικου ομως κατι γινεται

6)Συμφωνω αλλα τι νοημα εχει να κανεις σκι 1-4μ.μ με τοσο κοσμο και πιθανο μαλακο χιονι και πιστες χωραφια απο τα πολλα περασματα χιονοδρομων...

Πιστεψε με στα καλαβρυτα τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα!!!

Φιλικα

Παναγιωτης"

Comment

Originally posted by alexfiestat
            Καλημέρα αγαπητοι φίλοι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ θΕΜΑ. Οσο πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί θα γίνουμε. Αν είναι τέτοια χάλια και στα Καλάβρυτα (δεν έχω προσωπική εικόνα), μποικοταζ και εκει (Ας ανοιξει κάποιος άλλος Θεμα) Μποικοταζ σε όλους μέχρι να καταλάβουν οτι δεν παίζει κανεις εύκολα με την κοινή γνώμη.
            Φανταζομαι οτι το υφος σου ειναι του στυλ...¨ζηταω 100 για να παρω 10¨...γιατι σιγουρα δεν πιστευεις οτι ολα αυτα μπορει να γινουν!!το να κανεις μποικοταζ ειναι μια μεθοδος αποδεκτη!αλλα ετσι δε θα πρεπει να κανουμε ski/snowboard σε κανενα χ.κ. της ελλαδας γιατι κανενα δε εχει τα σωστα επιπεδα τιμης/παροχων!!!δε νομιζω λοιπον να ειναι πολυς κοσμος διατεθημενος να παρατησει το αγπημενο του σπορ!
            εγω παντως θα συνεχισω!
            "

Comment

οταν οι ιδιοι οι αραχωβιτες λενε οτι εχουμε γινει φωτια και λαυρα και οτι ειμαστε ακριβοι... οκ το γνωριζουμε αλλα δε κανουμε και τιποτα απο κει και περα δε περιμενω να αλλαξει κατι και αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη. μακαρι να μπορουσα να πηγαινα καθημερινες μακαρι να ειχα την ευκαιρια αυτη. αλλα δουλευω και δεν μπορω να φυγω καθημερινη απο τη δουλεια μου. οποτε και γω μαζι με χιλιαδες αλλους παμε για το σκ.

δεν ειναι ευκολο να λειπουμε ολοι και να πηγαινουμε καθημερινες ετσι ωστε να μπορουμε να απολαμβανουμε υπηρεσιες. αλλα οταν ακουσα απο τα χειλια γνωστου παραγοντα της αραχωβας να μου λεει κελλυ εχουμε γινει χειροτεροι απο ελβετους του ειπα οκ τοτε καθιστε μοναχοι σας γιατι απο μενα δεν θα δειτε ευρω αν δεν αλλαξει η συμπεριφορα αυτοι. και ξερετε τι απαντησε???
              ''ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ''...... τα συμπερασματα δικα σας.

Comment

πρεπει να διαχωρισουμε την ακριβη αραχωβα απο τον ακριβο παρνασσο!υπαρχουν κ αλλες περιοχες τριγυρω,αλλα και στην αραχωβα μπορεις να εχεις υπηρεσιες σε σχετικα καλες τιμες!!δε μιλαω βεβαια για τα bar-restaurants και τα spa hotels.ωστοσο το σκι ειναι ενα ακριβο αθλημα ετσι κι αλλιως....ο κοσμος που ανεβαινει τις καθημερινες στον παρνασσο δεν το κανει τοσο για τις τιμες αλλα για να κανει καλυτερο σκι,σε πιστες χωρις κοσμο και σε δρομο χωρις κινηση!

Comment

Όποιος θέλει πάει,

όποιος θέλει δεν πάει!!

Αυτά που αναφέρετε παραπάνω, είναι γνωστά χρόνια τώρα,
                  όχι φέτος! Και προσωπικά δεν συμφωνώ με τακτικές
                  ξεσηκωμού" τύπου "μποϊκοτάζ".
                  Ναι σε αναφορές και παράπονα!Edited by: tirol "

Comment

Πήγα Καλάβρυτα και είναι χειρότερα.

Για να πώ την αλήθεια όμως απολαμβάνουν σκι όσοι μένουν βόρεια.

Όσες φορές κανόνισα και πήγα Πήλιο ή Βασιλίτσα...το κατευχαριστήθηκα άσε που δεν πληρώνεις και τα μαλλιά της κεφαλής σου.

Θα μου πείς έχουν αρχαία καρεκλάκια κλπ...ε δεν πειράζει βλέπεις και την θέα!

Πάντως Παρνασσό μόνο καθημερινές...άδεια κλπ.

Λιγότερα λεφτά και περισσότερη χαρά!

Comment

Για όσους δεν έχετε κάνει σκι στην αυστρια πληροφοριακα αναφέρω οτι σε χιονοδρομικά με πίστες χαλί" μήκους πάνω απο 6 χλμ, με υπερσύγχρονα λιφτ 2χλμ που ανεβαίνουν σε 3 λεπτά, με snow canons και με κόσμο το 1/10 απο τον παρνασσό το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 28 ευρώ και το απογευματινό 13 ευρώ. Αυτή την κοροϊδία που λέτε μερικοί χιονοδρομικό εγώ τη λέω κλοπή και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αν δεν πατήσει κανένας ένα χειμώνα σε κανένα χιονοδρομικό της Ελλάδας θα δείτε πώς απο τα 100 που ζητάω θα γίνουν αμέσως τα 90. Να είστε σίγουροι γι΄αυτο. Στην κοροϊδία δέν απαντάς με προτάσεις. Απαντάς με μποικοτάζ. "

Comment

Δηλαδή πιστεύεις ότι μόνο εσυ τα σκέφτεσαι αυτά? Πιστέυεις ότι η η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το κέντρο δεν θα ήθελε να το εκσυγχρονίσει με ένα μοντέρνο project plan? Προφανώς υπαρχουν προβλήματα άλυτα. Δεν νομίζω ότι έιναι απλά και μόνο θέμα χρημάτων και γαιδουριάς". Προσπάθειες γίνονται και αυτό είναι εμφανές."

Comment

εγω ξαναλεω οτι για τους περισσοτερους,δε γινεται να αφησουν το αγαπημενο τους αθλημα!ομως θελω να τονισω και αυτο:ποια κοινοπραξια ή ποιος επιχειρηματιας θα διαθεσει τα εκατομυρια euro που απαιτουνται για οσα λεει ο <a href=member_profile.asp?PF=15524&amp;FID=4" target="_blank">alexfiestat</a>, οταν φλεβαρη μηνα εχει τετοιες θερμοκρασιες κ οταν καθε εβδομαδα η βροχη μας τα χαλαει???ας ειμαστε λογικοι οταν ζηταμε καποια πραγματα!!και μη μου λετε για αυστρια κτλ γιατι εκει τωρα δεν εχει 7οC.....βεβαια ο παρνασσος ειναι σιγουρα ακριβος!
                          "

Comment

blades, Το Πήλιο (τουλάχιστον πριν από 1 χρόνο) έχει αρχαία καρεκλάκια....όχι η Βασιλίτσα, παρεξήγηση...

Comment

Originally posted by Thorpie
                              Δηλαδή πιστεύεις ότι μόνο εσυ τα σκέφτεσαι αυτά? Πιστέυεις ότι η η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το κέντρο δεν θα ήθελε να το εκσυγχρονίσει με ένα μοντέρνο project plan? Προφανώς υπαρχουν προβλήματα άλυτα. Δεν νομίζω ότι έιναι απλά και μόνο θέμα χρημάτων και γαιδουριάς". Προσπάθειες γίνονται και αυτό είναι εμφανές.

Οι προσπαθειες που γίνονται είναι πολύ λίγες. Σκεφτείτε τα κέρδη του Παρνασσού. Όταν πολύ μεγαλύτερα ιδιωτικά χιονοδρομικά στο εξωτερικό, με ακριβότερη συντήρηση αλλα με πιο φτηνό εισητήριο και με λιγότερο κόσμο, μπορούν να είναι επικερδή, τότε αναλογίζεται κανείς, πού πάνε όλα αυτά τα λεφτά στον Παρνασσό. Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και την απάντηση την ξέρω, γι'αυτό επιμένω στην ανάγκη να κάνουμε μποϊκοτάζ.

Ξέρω οτι αυτά δεν τα σκέφτομαι μόνο εγώ αυτά. Αν δεν το ήξερα, δέν θα άνοιγα αυτό το θέμα."

Comment

Working...
                              X