παιδια ανοιγω νεο θεματακι για το snowpark στα καλαβρυτα...η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παει πανω να το δω οποτε οτι βλεπω ειναι απο φοτο....ρε παιδια τι rails ειναι αυτα θα σκοτωθουμε εκει...αν ειδα καλα τα rail ειναι απο λαμαρινα...απροστατευτα απο το αν πεσει κανενας πανω παει...καλυτερα να το παρουν απο κει πριν παθει κανεις κακο.....θελω της γνωμες σας[i] οχι οτι μπορο να κανω κατι αλλα για κουβεντα"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
snowpark
Collapse
X
-
Βάλε ένα link με τις foto που λες. Εγώ οι πρώτες που είδα είναι εδώ <a href=http://www.thespot.gr/content/view/1212/34/" target="_blank">εδώ</a>, αλλά και από κοντά που τα είδα δεν μου φάνηκαν και τόσο τρομερά όσο λες. Το rainbow rail είναι τοποθετημένο με καλή κλίση στην είσοδο και στην έξοδο και το c-rail έχει αρκετό χώρο αριστερά και δεξιά αν χάσεις την ισορροπία σου (το box την παρασκευή προς το τέλος το στήνανε και το wall δεν πρέπει να είχε έρθει ακόμα, από kickers ψιλό-έτοιμο ήταν ένα πολύ μεγάλο για πολλά κότσια όπου καθόταν ένα παληκάρι σχεδόν όλη την μέρα και μπάλωνε κενά).Επίσης είχε ένα αυτοκίνητο μισοθαμένο για jibbing.
Δώσε ένα παράδειγμα, του τι θα εννοούσες προστασία? Γιατί γενικά, rails είναι αυτά, δεν μπορείς να τους βάλεις κάτι για προστασία επάνω τους(πχ μαξιλάρια) γιατί τότε δεν θα γλυστράνε.
Γενικά νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερη η υλοποίηση από ότι θα περιμέναν οι περισσότεροι από εμάς και επιπλέον το γεγονός ότι εξυπηρετείται από πολύ κοντινό lift (Θέτις) το κάνει ακόμα καλύτερο.
P.S.: Πως ανέβασαν το αυτοκίνητο εκεί πάνω???Edited by: christoforos86 "
-
να ξεκαθαρισω οτι δεν λεω οτι το παρκο δεν ειναι καλο...αλλο το ενα αλλο το αλλο..απλα λεω οτι .στα rails που βλεπω εγω στα φοτο δεν θα επρεπε να ειχε κενο..γιατι αν πεσεις και παει το χερι,ποδι η κεφαλι μπορει να χτυπησεις ασχημα....ας βαλουν κατι στο κενο...οπως σε ολα τα rail που ειναι σε χιονοδρομικα....
Comment
-
Φιλε N.G.K. δεν μπορείς να κρίνεις κάτι αν δεν το έχεις δει...από την αλλή τέτοια είδους stunts πρέπει να ξέρεις σκι/sb για να τα κάνεις... Δεν πάει όποιος και όποιος για να τα κάνει. Εγώ που είμαι μέτριου επιπέδου πήγα στο rainbow και έφαγα τα μούτρα μου(εντάξει μια θεαματική τουμπίτσα ήταν) αλλά ας πρόσεχα!!!
Πάντα φιλικά,
ΑΤIts not what i am underneath, its what i do that defines me...
Comment
-
N.G.K αφού δεν το έχεις δει τι μιλάς?...
Μην το πέρνετε στα σοβαρά χτύπησε και δεν ξέρει τι λέει περαστικά φίλος [i]...
Σοβαρά τώρα, αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολήθηκαν για την δημιουργία του πάρκου. Όσοι έχουν προσπαθήσει να στίσουν έστω και ένα απλό kicker ξέρουν τι κόπος απαιτείτε πόσο μάλλον για ένα ολόκληρο πάρκο...
Αλλά υπάρχουν κάποια προβληματάκια που ίσως είναι επικίνδυνα. Το σημαντικότερο και που έχω προσωπική εμπειρία είναι ότι τα box είναι από λαμαρίνα με αποτέλεσμα με το που ανεβένεις να κολλάς!!! Είδα σκίερ( καλά να πάθει, που πήγαινε?) με το που χώνει να κολλάνε τα σκι και να φεύγει μπροστά αλλά σούπερμαν!!! Πόνεσα μέχρι και εγώ που τον είδα!!!...
’λλη παράλειψή είναι ότι κανένα box δεν είναι τοποθετημένο σε υψωματάκι, ωστε να έχει αριστερά και δεξιά κλίση έτσι ώστε αν πέσεις να μην σκάσεις στο ίσιωμα σαν τσουβάλι άλλα να τσουλάς και να γλυτώνεις λίγο πόνο...
Για τα καλύμματα που λέει ο N.G.K αριστερά και δεξιά απο τα box για να καλυφθούν τα σιδερένια πόδια είναι και κάτι που χρειάζεται αν και νομίζω οτι είναι λίγο δύσκολο να χτυπήσει κάποιος εκεί αλλά όχι απίθανο...
To αμάξι είναι τόσο μέσα χωμένο που δεν νομίζω να κάνει για jibbing και εκτός αυτού αργά το Σάββατο έφτιαχναν ένα kicker που άνετα το πέρναγες από πάνω. Οσο για το άλμα όντως είναι πολύ δυνατό όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω και το landing λίγο περίεργο...
Το ξέρω οτι έβγαλα σχεδόν όλο το πάρκο άκυρο άλλα οι προθέσεις μου ήταν να επιστήσω την προσοχή σε όσους επιχειρήσουν να χώσουν. Με την απαραίτητη προσοχή δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα...
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την δουλειά που ρίξανε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την δημιουργία του πάρκου που επαναλαμβάνω οτι τούς αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια.
Είμαι από τους πολλούς που περίμεναν χρόνια μια τέτοια κίνηση στο ΧΚΚ και πάρα τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω θα το στηρίξω και θα το χαρώ όσο μπορώ.
ΥΓ Αν και δεν χωνεύω τoν Teo οφείλω να ομολογήσω ότι η μουσική που παίζει στο sale είναι τέλεια.
"http://www.kiteclub.gr
Comment
-
ισως ξεκινησα λαθος την κουβεντα για το park ....οκ ενα πολυ μεγαλο μπραβο για τα ατομα που ασχοληθηκαν και το εφτιαξαν...ηταν κατι που επρεπε να το ειχαν κανει χρονια τωρα αλλα ελλαδα εδω.....οσο για σενα angel εχεις δει αρκετα snowpark εκει που πας καθε χρονο και ξερεις τι θελω να πω....χαχαχα. και αυτο που ειπε ο φιλος οτι πρεπει να ξερεις για να πας στο park ειναι λαθος...αν δεν πεσεις δεν θα μαθεις....ασ ανεβασει κανενας καμια φοτο...και οταν με το καλο ξαναπερπατησω θα ανεβω να το δω και απο κοντα....[i]
"
Comment
-
για πες μου φιλε μου,εγω και ποσοι ακομα αλλοι που δεν ξερουν να κανουν τετοια stunts αλλα θελουν να μαθουν που και πως τα μαθαινουν για να μπορουν μετα να πανε στο παρκο;Originally posted by atzachτέτοια είδους stunts πρέπει να ξέρεις σκι/sb για να τα κάνεις... Δεν πάει όποιος και όποιος για να τα κάνει.
εμενα δεν μου αρεσε απο την αρχη το μερος που εγινε το παρκο,το αφηνω ομως αυτο και λεω παλι καλα που εχουμε παρκο!τι να το κανω ομως οταν βλεπω τις λαμαρινες και σκεφτομαι το σανιδι μου και λεω οτι μπορω ανετα να το γραντζουνισω στις πιστες ή στα εκτος πιστας,τωρα μου δινεται η δυνατοτητα να το ''φαω'' και μεσα στο παρκο!εβλεπα τα παιδια που θελανε να πανε στο rainbow ή στο box να φρεναρουν στην κλιση που εχει το παρκο για να μπορεσουν τελευταια στιγμη να βαλουν το σανιδι στην γραμμη/πορεια που θελουν και να κανουν το stunt!μην ξεχασω και το μεγαλο κενο που υπαρχει αναμεσα απο το υψοματακι που σε οδηγει στο box,εκει μπορει να γινει κανα ατυχημα!
δεν ειμαι ειδικος στα παρκα,μπορει ολα αυτα που εγραψα να τα βλεπω μονο εγω λαθος,θα ηθελα ομως μιας και εγινε το παρκο να ηταν ανοιχτο σε ολους,γνωστες και μη,εξπερ και αρχαριους!
και βεβαιως δεν ειμαι αχαριστος,1000 και περισσοτερα μπραβο στο χιονοδρομικο και σε οσους ασχοληθηκαν για να παρει σαρκα και οστα το παρκο!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
καλησπερα και απο μενα.
θα ηθελα να πω και εγω 2-3 παραγματακια για το παρκο...
το σαββατο 31-1 που ημουν επανω μπηκα και εγω ετσι για να δοκιμασω το kicker που εχει στηθει ΑΦΟΥ τσεκαρα με τα ποδια το landing (το κοιταζα αρκετη ωρα μπορω να πω...-κατι που ΔΕΝ το κανουν πολλοι χιονοδρομοι...!!)και αφου εδωσα" την σειρα μου σε καποιον πιο"θαρραλεο"ειδα οτι αν δεν εχεις πολυ φορα για να βγαλεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ straight air(και με ενα grabaki αν γινεται για να εισαι πιο "κλειστος")εσκαγες πανω στην γωνια με flat landing με αποτελεσμα να γινεσαι ιπταμενος!!!
οσο για τα rails το σαββατο περα απο την κακοκαιρια και το σχετικα σκληρο τερραιν ηταν καλα ΑΛΛΑ ΑΣΑΠΟΥΝΙΑΣΤΑ!!!(οποιος καταλαβε,καταλαβε...)
το rainbow θελει λιγο παραπανω θαψιμο στο in και το out του για να ειναι ασφαλες...ισως θα μπορουσαν τα rails και τα boxes να ειχαν μπει σε πιο λιγακι πιο μαλακο σε κλιση σημειο(θα ηταν αρκετα ευκολα αλλα ΛΙΓΟΤΕΡΟ επωδυνα για τους ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΕΣ)
την κυριακη 1-2 σαπουνιασε τα rails ενας φιλος(ο ιδιος εφτιαξε και ενα γ...το αλματακι μεσα στα δεντρα δεξια της αγκυρας)και τα πραγματα ηταν λιγααακι καλυτερα..
ενα μπραβο στο παιδι-παιδια που εκαναν τοσο κοπο για να στησουν εστω και αυτα τα λιγα πραγματακια και ελπιζω οι τυχων παρατηρησεις μας απο εδω αλλα και πανω στο βουνο να εχουν χαρακτηρα συμβουλευτικο και οχι απαξιωτικο...
liapo οταν σε πετυχε στο φευγα η γυναικα εγω μ...κιζομουν στο κικερακι....
σορυ ρε συ που δεν σε χαιρετησα...πες πολλους χαιρετισμους και στα αλλα παιδια!!!επρεπε να ridaroume μαζι ρε γμτ αλλα δεν μπορουσα να αφησω την μικρη μονη της...τουλαχιστον το κατα ευχαριστηθηκε..΄)
"
Comment
-
φραγκι ηταν μερα λιγο παραξενη,με αρκετο κοσμο και καναμε παιχνιδι στην πιστα του αχιλλεα,επρεπε να φυγουμε κι εμεις νωριτερα γιατι πηγαμε με κλαουδατο (μεγκα λαθος,δεν το ξανακανω)!θα βρεθουμε σε αλλη φαση να μας δειξεις 2-3 πραγματακια για κικερς γιατι ειμαστε νιουμπιδες σε αυτα! [i]
κι εννοειται πως οτι λεμε εδω για το παρκο εχει συμβουλευτικο χαρακτηρα και σε καμια περιπτωση ουτε κραζουμε ουτε απαξιωνουμε καποιον!"μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
Comment
-
για πες μου φιλε μου,εγω και ποσοι ακομα αλλοι που δεν ξερουν να κανουν τετοια stunts αλλα θελουν να μαθουν που και πως τα μαθαινουν για να μπορουν μετα να πανε στο παρκο;
σους ασχοληθηκαν για να παρει σαρκα και οστα το παρκο![/QUOTE]
Φίλε Liapos όπως είδες γράφω ότι πρέπει να ξέρεις πρώτα από όλα ένα μέτριο και άνω ski/sb και όχι stunts. Κοινώς πρέπει να είσαι από ένα επίπεδο και πάνω και να μην είσαι αρχάριος...αυτά τα ολίγαIts not what i am underneath, its what i do that defines me...
Comment
-
μαλιστα!να σου πω την αληθεια,αν δεν εβλεπα πετρες στο παρκο ή αν δεν ακουγα τον χαρακτηριστικο ηχο που κανει η σανιδα οταν υπαρχει πετρα απο κατω της,θα ειχα παει κι εγω στο παρκο!θα περιμενω λιγο ακομα να πεσει φρεσκο χιονακι και μετα βουρ στο παρκο [i]"μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
Comment
-
genikos den einai dinaton na ftiaxnoume ena parko opos aresei ston kathena.
epeidei etixi na eimai aystria prin apo ligo kairo kai episkefthika pola parka tha ithela na episimenw ta e3is:
1)Poli kali H prospathia kai einai krima na grianiazoume giati ekei pou den ipirxe tipota twra kati 3ekinise kai standar tha veltiothei
2)den eixa 3anadei rail apo lamarina, to pira 4-5 fores kai kolage apistefta.
xoris poli fora ekane to sanidi nose press apo mono tou me perisoteri kati ginotane.
3)polu konta to rainbow me to boxaki gia na ta pareis kai ta 2 prepei na eisai poli sigentromenos
egw nomiza oti ta rail ta keronane me kapio uliko tipou wax alla ena pedi pou frontize to parko leei oti den thelei
pantos sas efisto tin prosoxi giati kolaei to rainbow( oxi oti den to pernis alla prosoxi tin proti fora mexri na vris pos na pe3eis me to varos sto sanidi tin ora pou eisai epanw)
an kapios exei mpei sto parako as mou pei an kano lathos gia na mathenoume kai emeis\thnx boyzzzzzz keep riding
Comment

Comment