Announcement

Collapse
No announcement yet.

fotoενημέρωση 30 1 09

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fotoενημέρωση 30 1 09

καλή πουδρίτσα σήμερα στα πηγάδια ειδικα απο τα 1700 περιπου και πανω ειχε ικανοποιητικη ποσοτητα φρεσκου χιονιου αν και ανέβηκα σχετικά αργά στις 12 περιπου κάτι προλαβα ομως.ο καιρος ήταν μπερδεμένος στη βάση και στη μέση χιονιζε ελαφρως και πανω ψιλά ομιχλη μια ανοιγε και μια εκλεινε,ο φιληπος ολα τα λεφτά σε ολο του το μήκος.κατω στα χαμηλα δεν εβαλε τρελο χιονι αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη μου αναβαση τη δευτέρα.απο κόσμο ηταν καλα σαν ενα χαλαρο Σαβατο.

[i]

"
    www.ski-aiva.gr

γιαννη απο salonika εχασες σήμερα που τελικά δεν ήρθες.

μαρία ανέβηκες τελικά σημερα ?
    www.ski-aiva.gr

Comment

σημερα δεν μπορεσα νανεβω αλλα την κυριακη θα μαι απο τις 9 00[i] η φατσα που κλαιει ειναι ο ι ski δορος που δεν πηγε σημερα 3-5 πηγαδια"
      ....ο τρελος του χωριου

Comment

οχι δυστυχώς μόλις έφτασα απο Θεσ/νικη[i] και από ότι είδα έχασα...και δεν θα ανέβω ουτε το Σ/Κ , αλλά Τρίτη-Πέμπτη θα είμαι πάνωωωωωωEdited by: maria30 "
        :confused::bump2:

Comment

ελα ρε ι σκι δωρε μη στεναχωριεσαι για σημερα θα πας την κυριακη για σκι .

μαρια οντως εχασες που δεν ανεβηκες γιατι ετσι ουτε το σ/κ για σκι?τριτη μαλλον θα ανεβω και εγω

Edited by: skiaiva
          www.ski-aiva.gr

Comment

ρε skiaiva επίτηδες το κάνεις? [i]
            θα μας αρρωστήσεις!!
            δεν φτάνει που ανεβαίνεις κάθε μέρα ,
            βρίσκεις και τέλειες μέρες!

πλάκα κάνω βέβαια..
            τέλοια ενημέρωση και φοβερές φωτό!

"

Comment

τι περιμένεις ελα και συ και οποιος αλλος θέλει να κανουμε παραία σκι στα πηγάδια.σημερα και άυριο διστυχως δεν θα ανέβω,αλλα θα δίνω σκι στον κοσμο και ολη τη θετική μου ενεργεια για να περάσει όσο πιο ομορφα γινεται.καλημέραEdited by: skiaiva
              www.ski-aiva.gr

Comment

Working...
              X