Announcement

Collapse
No announcement yet.

2 θέσια καρέκλα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tants bale mia taxi sto forum re file giati to exoune parakanei.[i]"
    no freeride no life!!!!!
    no kitesurfing no life!!!!
    no snowkite no life!!!!
    no snow no future!!!!

Comment

Originally posted by XteamDrama
      Originally posted by gregkn
      To xeimvna τπυ 2006 εκανα σκι κανονικα στη διθεσια, σχεδον ολα τα ΣΚ και επισης επινα και καφε στο σαλε!

Απλα μετα δεν χιονισε ξανα τοσο....
      ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΝ.... ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..
      ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ Σ.Κ.....
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΚΙ ΣΤΗΝ 2ΘΕΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η΄ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ?

Φρόντισε το ύφος σου να είναι πιο ήπιο και να χρησιμοποιείς επιχειρήματα και όχι ειρωνείες.

< =Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 10">< name="Originator" content="Microsoft Word 10"><a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAdolf%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank"><> ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΗ.... ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ Κου. qreqkn, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ TO ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ….<O:P></O:P>
      </A>

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=4673

Δες τις ημερομηνιες περιγραφες και φωτο, αν ψαξεις ισως βρεις αντιστoιχες και σε αυτο το forum.

Παω για τα λουκανικα τωρα"

Comment

Originally posted by XteamDrama
        To xeimvna τπυ 2006 εκανα σκι κανονικα στη διθεσια, σχεδον ολα τα ΣΚ και επισης επινα και καφε στο σαλε!

Απλα μετα δεν χιονισε ξανα τοσο....
        ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΝ.... ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..
        ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ Σ.Κ.....
        ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΚΙ ΣΤΗΝ 2ΘΕΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
        ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η΄ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ?

Φρόντισε το ύφος σου να είναι πιο ήπιο και να χρησιμοποιείς επιχειρήματα και όχι ειρωνείες.

< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 10">< name="Originator" content="Microsoft Word 10"><a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAdolf%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank"><>

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΗ.... ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ Κου. qreqkn, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ TO ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ….
        </a>

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=4673

Δες τις ημερομηνιες περιγραφες και φωτο, αν ψαξεις ισως βρεις αντιστoιχες και σε αυτο το forum.

Παω για τα λουκανικα τωρα
        < ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 10">< name="Originator" content="Microsoft Word 10"><>

<a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAdolf%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank">ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η 2ΘΕΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΘΕ ΣΚ Τ0 2006 ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΕΡΥΣΙ, ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ 2ΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ. ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ??

ΠΑΙΔΙΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΣΚ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η 2ΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...</a>

<a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAdolf%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank">
        ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΚ.. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ

ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ 2ΘΕΣΙΑ... ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ 2ΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η' ΟΧΙ ..</a> <a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAdolf%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank">

</a>Edited by: XteamDrama "

Comment

Εγώ σου το είπα τέλειωσε το, δεν θα βγάλεις άκρη
          ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ

Comment

τελικα αν δεν σας ριξη χιονι μαλον θα σας φταινε τα περσινα σταφυλια [i] εεεεεεεεεεεεεεεε,,,παιδια χαλαρωστε τετοια προβληματα υπαρχουν παντου και δυστηχως θα συνεχισουνε.........να υπαρχουν δεν υπαρχη λογως για να μαλονουμε ανα μεταξη μας εντελως φιλικα......................
            "
            http://www.skafotexniki.gr
            ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

ουτε ΕΓΩ δεν κάνω έτσι...

Comment

Και επειδή κάποιοι λένε ότι οι συζητήσεις αυτές δυσφημούν το χκ, θα ήθελα να ρωτήσω, το γεγονός ότι η πρώτη παράγραφος της σελίδας του snowreport,( που γράφει ακόμη και για τα 5 cm τα οποία κάλυψαν μόλις τη βάση του Ελατοχώριου), δεν έχει ούτε λέξη για την κατάσταση του χκ φαλακρού, τι δείχνει ακριβώς? Γιατί συμφωνα με τους υπέυθυνους του snowreport, η ενημέρωση προέρχεται απο τους υπεύθυνους του κάθε χκ.... Όπότε μην απορεί κανείς γιατί δεν λειτουργεί η διθέσια (που αν λειτουργησε, τα τελευταία χρόνια, 5 φορές, είναι ζήτημα), που δεν χρεώνανε σωστά την έκπτωση της snowreportcard, που δήθεν γινόταν εκπτωση γιατι δεν λειτουργούσε η διθέσια........ συμπληρώστε τα υπόλοιπα.

Επίσης, κύριε president (καλως ήρθατε στη γειτονιά μας), αν είχαμε χιόνι θα είχαμε τα ίδια προβλήματα και τα ίδια παράπονα, γιατί δεν έχουμε κανένα Τόττη που να την ψάχνει και να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού (heliski..... και ο νοών νοείτο) αλλά και ουσίας[i] "

Comment

ωχ! νεος κύκλος... άλλος για μπινελίκι...

Comment

Originally posted by wevetgr

Και επειδή κάποιοι λένε ότι οι συζητήσεις αυτές δυσφημούν το χκ, θα ήθελα να ρωτήσω, το γεγονός ότι η πρώτη παράγραφος της σελίδας του snowreport,( που γράφει ακόμη και για τα 5 cm τα οποία κάλυψαν μόλις τη βάση του Ελατοχώριου), δεν έχει ούτε λέξη για την κατάσταση του χκ φαλακρού, τι δείχνει ακριβώς? Γιατί συμφωνα με τους υπέυθυνους του snowreport, η ενημέρωση προέρχεται απο τους υπεύθυνους του κάθε χκ.... Όπότε μην απορεί κανείς γιατί δεν λειτουργεί η διθέσια (που αν λειτουργησε, τα τελευταία χρόνια, 5 φορές, είναι ζήτημα), που δεν χρεώνανε σωστά την έκπτωση της snowreportcard, που δήθεν γινόταν εκπτωση γιατι δεν λειτουργούσε η διθέσια........ συμπληρώστε τα υπόλοιπα.

Επίσης, κύριε president (καλως ήρθατε στη γειτονιά μας), αν είχαμε χιόνι θα είχαμε τα ίδια προβλήματα και τα ίδια παράπονα, γιατί δεν έχουμε κανένα Τόττη που να την ψάχνει και να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού (heliski..... και ο νοών νοείτο) αλλά και ουσίας[i]
                    +++++++
                    "

Comment

Παιδιά εγώ από τη λιγοστή μου εμπειρία στο βουνό, δεν πιστεύω ότι απλά δεν χιονίζει, αλλά λόγω της δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας στο βουνό μας, δεν πατιούνται οι πίστες έγκαιρα, φυσάει και το χιονάκι γίνεται ... gone with the wind! Εδώ ρε παιδιά το είχε στρώσει μέσα στην πόλη, λέτε να μην χιόνισε στο βουνό;
                      Πάντως και εγώ είχα κάνει το 2006 στη διθέσια και ήταν φανταστικά...
                      Το ζήτημα είναι κατά τη γνώμη μου, ότι δεν υπάρχει και κανένα κανονάκι να βοηθάει την κατάσταση!Έτσι ώστε να μπορεί κανείς να φτάσει τόσο χαμηλά. Διαφορετικά πρέπει να τοποθετηθεί αλλού η βάση της!
                      Your Revolution Is A Joke

Comment

Originally posted by graham
                        Παιδιά εγώ από τη λιγοστή μου εμπειρία στο βουνό, δεν πιστεύω ότι απλά δεν χιονίζει, αλλά λόγω της δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας στο βουνό μας, δεν πατιούνται οι πίστες έγκαιρα, φυσάει και το χιονάκι γίνεται ... gone with the wind! Εδώ ρε παιδιά το είχε στρώσει μέσα στην πόλη, λέτε να μην χιόνισε στο βουνό;
                        Πάντως και εγώ είχα κάνει το 2006 στη διθέσια και ήταν φανταστικά...
                        Το ζήτημα είναι κατά τη γνώμη μου, ότι δεν υπάρχει και κανένα κανονάκι να βοηθάει την κατάσταση!Έτσι ώστε να μπορεί κανείς να φτάσει τόσο χαμηλά. Διαφορετικά πρέπει να τοποθετηθεί αλλού η βάση της!
                        Φίλε graham φέτος το πρόβλημα δεν ήταν η χιονοπτώσεις αλλά η θερμοκρασίες
                        Και εξηγούμαι
                        χιόνισε ναι
                        αλλά με οριακή θερμοκρασία με συνέπεια να μην μπορούν να πατηθούν η πίστες γιατί για να πατηθούν πρέπει το χιόνι να είναι παγωμένο αλλιώς δεν κάνεις δουλειά
                        οπότε το χιόνι που υπήρχε ήρθε και η βροχή και το έκανε σούπα αυτό συνέβη τρεις φορές φέτος πέρσι με της ίδιες χιονοπτώσεις ήταν πολύ καλύτερα γιατί είχαμε και χαμηλές θερμοκρασίες
                        για τα κανονάκια που αναφέρεις είναι άλλη ιστορία
                        τα κανονάκια για να δουλέψουν χρειάζονται
                        πρώτον νερό και νερό στο βουνό δεν υπάρχει, πολύ μεγάλη δαπάνη για να φέρεις νερό στο βουνό η να συλλέξεις με υδρομαστεύσεις να το αποθηκεύσεις και να το στείλεις στης πίστες
                        και δεύτερων πρέπει να έχει χαμηλές θερμοκρασίες
                        που κάτω στη βάση 1750μ. από θερμοκρασία άστα να πάνε
                        οπότε στη βάση της διθέσιας που είναι πιο χαμηλά 1600μ. ……..
                        Αρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να μεταφερθεί με τη κόστος δεν ξέρω
                        η να περιμένουμε να πέσει η θερμοκρασία και να ρίξει 1μ. χιόνι

και για την ενημέρωση τον φίλων μετά την χθεσινή βροχή και την πτώση της θερμοκρασία τα χιόνια κατέβηκαν χαμηλά οπότε επάνω πρέπει να έριξε πολύ πράμα
                        και μάλλον θα συνεχιστή η χιονόπτωση το ΣΚ

offtopic Κυριακή παίζει η ΔΟΞΑ με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ οπότε για μένα Κυριακή δεν έχει σκι
                        γιατί ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ offtopic "
                        FALAKROLOVER

Comment

Originally posted by GIANNISDRAMA
                          γιατί ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ offtopic [i]
                          Σωστός......."
                          You can go fast, I can go anywhere

Comment

Υπάρχει ακόμη...[i]?"

Comment

Όχι μόνο υπάρχει,αλλά είναι πιο υγιής και δυνατή από ποτέ.Επειδή γνωρίζω τους διοικούντες και τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους,είμαι σίγουρος ότι η Δόξα θα αντέξει στην πρώτη θέση και θα ανέβει κατηγορία.

(Όσο για τα κανονάκια,θα ήταν πολύ καλό αν υπήρχαν
                              Ώς πότε θα είμαι νιούμπης ρε παιδιά????

Comment

ααααααααααααα...μην μαλωνεται ρε παιδια και εμεις μπορει να εχουμε εναν τοττη οπως λες αλλα τα προβληματα του διμοσιου υπαρχουνε παντου.τα οποια περνουν φωτια μολις χιονιση βγαζωντας κορονες και υποσχεσεις και μολις λιοσουνε τα χιονια ενας ταφος μια νεκρα .και μετα του χρονου μια απο τα ιδια.............μηπως και εμεις δεν κανουμε το ιδιο μολις χιονιση τρεχουμε φωναζουμε βριζουμε και μετα .ελα μωρε θα δουμε του χρονου....μηπως και εμεις θα επρεπαι να πιεζουμε με οποιο τροπω μπορουμε και το υπολοιπο χρονικο διαστημα..........παρε παραδειγμα το φορουμ μολις χιονιση παιρνει φωτια μολις λιωση το χιονι δεν ενδιαφερεται κανενας......νομιζω η κανω λαθος?????????/
                                Edited by: PRESIDENT
                                http://www.skafotexniki.gr
                                ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Working...
                                X