Announcement

Collapse
No announcement yet.

μήπως είμαι γκαντέμης;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μήπως είμαι γκαντέμης;

τι να πω ρε παιδιά... με έπιασε μελαγχολία σαν τον TURMS....

αν και λατρεύω το βουνό..... ζω στη μεσόγειο.

αν και λατρεύω το snowboard.... με τα χρόνια χιονίζει και λιγότερο. (το φαλακρό ακόμη να ανοίξει φέτος.)

αν και λόγω δουλειάς δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο τον χειμώνα (ακόμη και τις Κυριακές).... αντιθέτως έχω σχεδόν όλο το καλοκαίρι κενό για να κάθομαι....

μπας και είμαι ανηψιός του Μητσοτάκη????

βρείτε μου ένα καλοκαιρινό σπορ τώραααααααααααααααα

α ξέχασα και το καλύτερο....

φέτος (τον 15αύγουστο που μας πέρασε) πήρα και καινούργια σανίδα παναθεμά με.

ακόμη στο πατάρι βρίσκεται...

Comment

τα πραγματα φιλε μου ειναι απλα,λεω απλα γιατι σου εχουν κανει μαγεια!σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση δεν ξερω τι θα μπορουσαμε να κανουμε!ακου προσεκτικα τι πρεπει να κανεις για να λυθουν τα μαγεια!

α)μπες σε ενα σουπερ μαρκετ και παρε νωπη μαγια και σκορδα (τα σκορδα θα τα φορας γυρω απο τον λαιμο,θα δεις παρακατω που χρησιμευουν)!
      [i]

β)φτιαξε με την μαγια μια πενταλφα!

γ)για να μην σκαβεις σε νεκροταφεια κλπ κλπ αγορασε μια νεκροκεφαλη απο καταστηματα που εχουν ιατρικα ειδη!

δ)αν εχεις εκτυπωτη,εκτυπωσε μια απο τις δυο παρακατω φωτο του χερ δρακουμελ!

ε)βαζεις την νεκροκεφαλη στο κεντρο της πενταλφα (που εχεις ηδη φτιαξει απο νωπη μαγια) και πανω της βαζεις μια απο τις δυο φωτο που εχεις εκτυπωσει!

ζ)φωναζεις την πανμεγιστη μαγια μελαγια να τραγουδησει τις τελευταιες επιτυχιες της για να λυθουν τα μαγια!

οταν θα τραγουδαει η μελαγια για να ξορκισει το κακο,εσυ θα τρως τα σκορδα.ετσι το κακο θα φυγει μακρυα και ουτε που θα ακους την μελαγια να τραγουδαει (εχεις διπλο οφελος)!

περιμενω νεα σου και ευχομαι να σε δω συντομα στις πιστες!

Υ.Γ. μπορεις εναλλακτικα να αρχισεις το πλεξιμο μπλεξιμο ή να αρχισεις syrf ή kiteboard!αυτα βεβαια σε περιπτωση που δεν λυθουν τα μαγεια!"
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

για τσεκαρε και αυτο εδω.....

http://www.youtube.com/watch?v=s_jDoDQxgU0&feature=related

για μια θεση στον παραδεισο και σιγουρη επιτυχια ειναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ!!
        αν θελεις εχω και το τηλ του για κατοικων τρισαγιο και πασης φυσεως τελετη!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
        [i]
        "

Comment

Originally posted by blades
          τωρα να περιμενουμε να κρασαρει και το φορουμ και να κολλησουν ιο οσοι διαβασαν το ΤΡ?[i]
          και οπως ελεγε και ο πανσοφος(ελληνας κατα τον λιακοπουλο) "δοναλδιος δακιος"=

ΣΜΠΑΡΔΑΚΟΥΑΚ!!!!!
          "

Comment

Working...
          X