αν μπορουσα να διαβασω τι γραφεις θα σου απανταγα!
εσυ δεν ξερεις να γραψεις,θα μας πεις και για βουνα που τα εχεις δει μονο στον υπνο σου?
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
αν μπορουσα να διαβασω τι γραφεις θα σου απανταγα!
εσυ δεν ξερεις να γραψεις,θα μας πεις και για βουνα που τα εχεις δει μονο στον υπνο σου?
δεν ειναι οτι δεν ξερω να γρΑΦΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΛΛΗΜ ΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑΠ ΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΣΚΟΝΗ.ΝΟΤΗ.χαλασμενο βουνο 2204 η 3 πιο αγρια κορυφη της ελλαδας.περαστικα σου.η πρωτη και η δετερη δεν ξερω παΝΤΩς Η ΝΕΡΑΙΔΟΡΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ[i]"
σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπα ξερεις και την νεραιδιραχη που δεν την εχεις δει ποτε?
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Κλασσική χειμερινή φώτο του Ταύγετου,στην οποία φαίνεται η ομορφιά και η μεγαλοπρέπεια αυτού του βουνού..Επίσης φαίνεται+κατι άλλο που το έχω ξαναπεί+στο οποίο συμφωνουν+πολλοί συνορειβάτες:Ο Προφήτης Ηλίας δεν αξίζει μια μπροστά στις 2 πριονωτές κορυφές δεξιότερά του,οι οποίες είναι η Αθάνατη Ράχη και το Σιδηρόκαστρο αντίστοιχα..Αυτές οι κορφές μάλιστα[i]"
Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
Comment