Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ethernet=No Snowreport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ethernet=No Snowreport

Καλησπερα,ρε παιδια οταν συνδεω το pc με το router μου με καλωδιο ethernet και παω να ανοιξω το snowreport μου βγαζει σφλαμα και δεν την ανοιγει...ολες οι αλλες σελιδες ανοιγοουν οκ,οταν τα συνδεω με το usb καλωδιο ανοιγει κανονικα lol...Ξερει κανεις κατι?
    www.weatherlink.com/user/morelo/

Ξεκινα απο το καλωδιο,δεν αν σωστο

Comment

Originally posted by Morelo
      Καλησπερα,ρε παιδια οταν συνδεω το pc με το router μου με καλωδιο ethernet και παω να ανοιξω το snowreport μου βγαζει σφλαμα και δεν την ανοιγει...ολες οι αλλες σελιδες ανοιγοουν οκ,οταν τα συνδεω με το usb καλωδιο ανοιγει κανονικα lol...Ξερει κανεις κατι?
      Σαν στοιχειωμένο ακούγεται. [i]

Πάντως δεν υπάρχει λόγος να μην ανοίγει το snowreport και να ανοίγει ο,τιδήποτε άλλο μέσω καλωδίου. Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνεις κάπου λάθος; Θα μου πεις βέβαια τι λάθος...

Μπορείς να δοκιμάσεις έναν άλλο browser, ή ακόμη να κάνεις γενικό reset στον browser που ήδη χρησιμοποιείς (σβήσιμο cookies, history, cache). Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς από έναν άλλο λογαριασμό χρήστη στο ίδιο σύστημα ή, αν είναι δυνατό, από έναν άλλο υπολογιστή."

Comment

firefox εχεις?

Comment

g des mallon dn kanei kali epafi to ethernet ston pirgo..

Comment

φιου εφτιαξε δε ξερω πως,εβγαλα το καλωδιο εκλεισα router ξαναβαλα το καλωδιο πισω στο pc και τωρα ανοιγει οκ,να στε καλα ευχαριστω
            www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Working...
            X