Καλησπερα,ρε παιδια οταν συνδεω το pc με το router μου με καλωδιο ethernet και παω να ανοιξω το snowreport μου βγαζει σφλαμα και δεν την ανοιγει...ολες οι αλλες σελιδες ανοιγοουν οκ,οταν τα συνδεω με το usb καλωδιο ανοιγει κανονικα lol...Ξερει κανεις κατι?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ethernet=No Snowreport
Collapse
X
-
Σαν στοιχειωμένο ακούγεται. [i]Originally posted by MoreloΚαλησπερα,ρε παιδια οταν συνδεω το pc με το router μου με καλωδιο ethernet και παω να ανοιξω το snowreport μου βγαζει σφλαμα και δεν την ανοιγει...ολες οι αλλες σελιδες ανοιγοουν οκ,οταν τα συνδεω με το usb καλωδιο ανοιγει κανονικα lol...Ξερει κανεις κατι?
Πάντως δεν υπάρχει λόγος να μην ανοίγει το snowreport και να ανοίγει ο,τιδήποτε άλλο μέσω καλωδίου. Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνεις κάπου λάθος; Θα μου πεις βέβαια τι λάθος...
Μπορείς να δοκιμάσεις έναν άλλο browser, ή ακόμη να κάνεις γενικό reset στον browser που ήδη χρησιμοποιείς (σβήσιμο cookies, history, cache). Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς από έναν άλλο λογαριασμό χρήστη στο ίδιο σύστημα ή, αν είναι δυνατό, από έναν άλλο υπολογιστή."
Comment

Comment