Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ληστεια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ληστεια

Πριν απο λιγο εγινε φοβερη κινηματογραφικη ληστεια εξω απο το μαγαζι μου. Ενα κλουβακι των Ελτα κατεβενε τον κεντρικο δρομο εξω απο το μαγαζι με κατευθηνση τα ελτα και ενα κλεμενο αυτοκινητο το εμβολισε απο τον παραδρομο. Οπως καταλαβενετε εκλεισε ο δρομος απο τα τρακαρισμενα αυτοκινητα και απο το κλεμενο βγηκαν 2 κουκουλοφοροι ανιξαν το πισω μερος της κλουβιτσας πηραν τους σακκους με τα φραγκα καβαλησαν μια μηχανη και την εκαναν με ελαφρια (μια και ο δρομος ειχε κλεισει απο το τρακαρισμα). Σε καλη μερια παιδια και καλοφαγωτα [i]"

ε οχι!!!! α ρε αθανατη ελλαδα!

Comment

Originally posted by dirfi
      Πριν απο λιγο εγινε φοβερη κινηματογραφικη ληστεια εξω απο το μαγαζι μου. Ενα κλουβακι των Ελτα κατεβενε τον κεντρικο δρομο εξω απο το μαγαζι με κατευθηνση τα ελτα και ενα κλεμενο αυτοκινητο το εμβολισε απο τον παραδρομο. Οπως καταλαβενετε εκλεισε ο δρομος απο τα τρακαρισμενα αυτοκινητα και απο το κλεμενο βγηκαν 2 κουκουλοφοροι ανιξαν το πισω μερος της κλουβιτσας πηραν τους σακκους με τα φραγκα καβαλησαν μια μηχανη και την εκαναν με ελαφρια (μια και ο δρομος ειχε κλεισει απο το τρακαρισμα). Σε καλη μερια παιδια και καλοφαγωτα [i]
      σοβαρα μιλας τωρα:πωπω σοκαριστηκες ρε συ:;"
      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by καλαματιανος
        Originally posted by dirfi
        Πριν απο λιγο εγινε φοβερη κινηματογραφικη ληστεια εξω απο το μαγαζι μου. Ενα κλουβακι των Ελτα κατεβενε τον κεντρικο δρομο εξω απο το μαγαζι με κατευθηνση τα ελτα και ενα κλεμενο αυτοκινητο το εμβολισε απο τον παραδρομο. Οπως καταλαβενετε εκλεισε ο δρομος απο τα τρακαρισμενα αυτοκινητα και απο το κλεμενο βγηκαν 2 κουκουλοφοροι ανιξαν το πισω μερος της κλουβιτσας πηραν τους σακκους με τα φραγκα καβαλησαν μια μηχανη και την εκαναν με ελαφρια (μια και ο δρομος ειχε κλεισει απο το τρακαρισμα). Σε καλη μερια παιδια και καλοφαγωτα [i]
        σοβαρα μιλας τωρα:πωπω σοκαριστηκες ρε συ:;

Δε βλεπεις, τρεμει"

Comment

Σιγα ρε Χρηστο να μην σοκαριστηκα. Δεν αφηναν και ενα σακο εδω σε μας? [i] Καταρχας βλεπω τρακαρισματα ολη μερα. Αυτη ειναι η δουλεια μου ρε συ. "

Comment

όπως το λες. καλοφάγωτα.
            μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Και οχι μονο καλοφαγωτα και σε καλη μερια.

Comment

Πρεπει να ήταν θεαματικό να δείς τέτοια ληστεία δίπλα στο μαγαζί σου κιόλας,ε;;Καλωφάγωτα,μακάρι να έδιναν και 2-3 πάκους χρήματα και σε μένα[i]"
                Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

theloume video!!!!!
                  [i]

Edited by: Arkoudas "
                  Γιωργος... enjoy the weather it´s the only weather you have (J.B). Δυστυχως η ευτυχως ετσι ειναι

Comment

εγω εχω δει δυο ληστειες, με οπλα και χειροβομβιδες, μεσα στην τραπεζα, και ημουν και διπλα στα ταμεια! Αυτα ειναι.... [i]"

Comment

Originally posted by MountExplorer
                      εγω εχω δει δυο ληστειες, με οπλα και χειροβομβιδες, μεσα στην τραπεζα, και ημουν και διπλα στα ταμεια! Αυτα ειναι.... [i]
                      πιστευω θα σεπ ηγε τσιρλι ποπο ε;περα απο τηνπ λακα φοβηθηκες ετσι;;"
                      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                      X