Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΤ κατα πρασίνου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΑΤ κατα πρασίνου

<a href=file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CPerseus%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cms ohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank">

Τώρα και κατά διαδηλωτών που διαμαρτύρονται στα Πατήσια για την κοπή 40 πεύκων.

Έδειραν τους δημότες διότι ήθελαν πράσινο στην πόλη που κατοικούν και αναπνέουν

’ραγε που θα φτάσει αυτήν η νοοτροπία?

Και όπως φαίνεται κάποιοι βάζουν το προσωπικό τους , τα συμφέροντά τους πάνω από την υγεία μας . Ωραία όλα αυτά αλλά για να μοιάσουμε την Ελβετία και άλλα πρότυπα κρατών που επικαλούμαστε , χρειαζόμαστε πράσινο.

Το πράσινο δίνει οξυγόνο , δροσιά , ίσκιο και κρύβει το γκρίζο του τσιμέντου. Μια πολιτισμένη χώρα φαίνεται από το ποσοστό πρασίνου μεσα στις πόλεις. Τα πάρκα δεν χρειάζονται μόνο γκαζόν κ τουλίπες αλλά και δέντρα. Ενας περίπατος στο πάρκο είναι αρκετός να σε αναζωογονήσει και να συνεχίσεις την μέρα σου με περισσότερες δυνάμεις και αισιοδοξία. Αυτά τα δέντρα που κόπηκαν ήταν πεύκα ηλικίας 40 ετών όπως είπαν οι δημότες και δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη.

Το να χτυπάμε και να ξεριζώνουμε τα δέντρα δεν κάνουμε κακό μόνο στους οικολόγους στους αριστερούς στους κεντρώους όπως πιστεύουν μερικοί κάτω από το δόγμα των πολιτικών πεποιθήσεων αλλά σκοτώνουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και το μέλλον των παιδιών μας. Το οξυγόνο είναι το ίδιο απαραίτητο είτε λέγεσαι δεξιός είτε αριστερός είτε είσαι αστυνομικός είτε αντιεξουσιαστής. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νομίζουμε ότι αν κοπούν δέντρα κάνουμε κακό στους διαδηλωτές και πρέπει να τους τιμωρήσουμε γι αυτό. Τα δεντρα δεν έχουν χρώμα, μπορεί να τα υπερασπιστεί οποιοσδήποτε. Δεν σημαίνει ότι επειδή το κάνουν πολίτες οι οποίοι κατέβηκαν στον δρόμο και διατάραξαν για λίγο τους νόμους και την δημόσια τάξη που τόσο πια μας ενοχλεί –λες κ όλα σ αυτόν τον τόπο λειτουργούν κανονικά- και είναι αντίθετοι προς τα δικά μας πιστεύω , πρέπει να τιμωρηθούν και να στραφούμε εναντίον αυτών που υπερασπίζονται δηλ το πράσινο. </a> Edited by: X6_FD "
    μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα

Στο τιτλο μας λες ματ κατα πρασινου,αλλα βλεπω ματ κατα διαδηλωτων.

Ολο παραμυθια εισαι.

Comment

συμφωνα με τον δημαρχο αθηναιων θα γινει λεει το παρκινγ και απο πανω θα γινει δασος. βεβαια τα πευκα με 8 μετρα ριζα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να φυτεψεις 10 παρτερια και 20 γλαστρες... τι να πει κανεις. αυτη ειναι η νοοτροπια μας και το αστειο ειναι οτι πεταγανε καπνογονα στις γριες ελεος δηλαδη θα εδερνε η γρια τον μαντραχαλο των 120 κιλων και υψους 2,10.

αυτα μας αξιζουνε μαλλον...... [i]"

Comment

Κέλλυ χρειαζόμαστε πάρκινγκ όσο τίποτε άλλο. Αν δεν είναι πεύκο αλλά μικρότερα δέντρα, πειράζει?

Δεν νομίζω ο Δήμαρχος να εννοεί για δάσος τα παρτέρια.

Επαναλαμβάνω ότι μια γιαγιά και μια εγγονή σκοτώθηκαν από αυτοκίνητο πριν λίγες ημέρες γιατί κατέβηκαν από το πεζοδρόμιο καθώς τους εμποδίζε παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.

Το πάρκινγκ είναι απαραίτητο...Edited by: gordonas

Comment

τα ωραία μας τα λεφτάκια που μας παίρνει ο δήμαρχος αντι να τα σκορπάει εδω κ κει σε γελοίες φιέστες , ας αγοράσει οικόπεδα και ας φτάξει εκεί πάρκιν.
          όχι εκείπου είναι δάσος [i]
          "

Comment

o dhmarxos hksere kala na filaei to PLASTIKO DENTRO to deutero fisika gt tou proto tou to KAPSAME!!! mexri k to oksigono mas kovoun oi gelioi.....
            ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

γορδονα συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι χρειαζομαστε παρκινγ αλλα το λαθος του ηταν στον χειρισμο του θεματος και στον τροπο που το εκανε. νομιζω ηταν προκλητικος και για αυτο εγιναν και οι φασαριες.

Comment

Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!!!!

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ...Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!!!!

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ!!!!Edited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

Γιώργο είσαι φάουλ..
                  Υπάρχουν σχετικά έγγραφα απο τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ απο την αρχή των γεγονότων για τι δημιουργία του πάρκινγκ..
                  Όπότε στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι καθαρά και άμμεσα ψηφοθηρική η θέση του τωρινού ΣΥ.ΡΙΖ.Α [i]"
                  Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas
                    Γιώργο είσαι φάουλ..
                    Υπάρχουν σχετικά έγγραφα απο τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ απο την αρχή των γεγονότων για τι δημιουργία του πάρκινγκ..
                    Όπότε στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι καθαρά και άμμεσα ψηφοθηρική η θέση του τωρινού ΣΥ.ΡΙΖ.Α [i]

Ασε ρε Θοδωρή.....Δεν πιστευω κανεναν πλεον......

Αδερφος της μανας μου δημ.συμβουλος στου Ζωγραφου επι σειρα ετων και δυνατο στελεχος του ΚΚΕ μου τα εχει πει ολα χαρτι και καλαμαρι....

Υποκρισια, ανιδιοτελεια ,και γεματες τσεπες .....αυτα χαρακκτηριζουν το συνολο των πολιτικων μας!!!!!"

Comment

ελεος πια
                      κόπηκαν 40 αιωνόβια πευκα και σεις το πάτε στο κομματικό?
                      Χελμέ δε σε πείραξαν τα δέντρα? Οι δηλώσεις του Τσίπρα σε πείραξαν
                      Από την άλλη λες ότι φύτεψες κ δέντρα στον Υμηττό
                      Αυτό δεν είναι υποκρισία
                      "

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                        Υποκρισια, ανιδιοτελεια ,και γεματες τσεπες .....αυτα χαρακκτηριζουν το συνολο των πολιτικων μας!!!!!
                        Αυτό ξαναπές το [i] !!!

Αλλά Γιώργο, καμιά φορά πάνε να κάνουν κάτι καλό(έστω και με "υποτραπέζιες" προθέσεις), και καταλήγει να θεωρούμε πως δεν κάναν τίποτα !
                        Ούτε κι εγώ τους πιστεύω, αλλά καμιά φορά κάνω και λίγο πάσο..
                        να δώ τί κάνουν..Edited by: Morpheas "
                        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

[QUOTE=Morpheas]
                          Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                          Υποκρισια, ανιδιοτελεια ,και γεματες τσεπες .....αυτα χαρακκτηριζουν το συνολο των πολιτικων μας!!!!!/QUOTE]

Αυτό ξαναπές το [i] !!!

Αλλά Γιώργο, καμιά φορά πάνε να κάνουν κάτι καλό(έστω και με "υποτραπέζιες" προθέσεις), και καταλήγει να θεωρούμε πως δεν κάναν τίποτα !
                          Ούτε κι εγώ τους πιστεύω, αλλά καμιά φορά κάνω και λίγο πάσο..
                          να δώ τί κάνουν..

Εγω βαρεθηκα ρε Θοδωρη...Κουραστηκα την υποκρισια τους...

Δεν υπαρχει μελλον στην Ελλαδα ουτε για μενα αλλα κυριως για τα παιδια μου....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!!!!

"

Comment

Working...
                          X