Announcement

Collapse
No announcement yet.

συγχαρητηρια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Έχω την εξής απορία: γιατί πρέπει ένας moderator να απολογείται δημόσια για τις ενέργειές του στο forum; Δεν το έχω δει πουθενά να συμβαίνει. Επαφίεται βέβαια στην καλή του θέληση να δώσει μια εξήγηση, αποστέλλοντας ένα καταληκτικό δημόσιο μήνυμα στην εν λόγω συζήτηση που απενεργοποιήθηκε, αλλά δεν έχει καμμιά υποχρέωση να το πράξει.

Comment

Ακριβως Βοξ. Απο το snowreport εχω την ευχερια αν θελω να δινω εξηγησεις και αν θελω οχι αλλα στην προκειμενη περιπτωση προτιμησα να κανω το πρωτο (μαλλον για τελευταια φορα) για να μπαινουν λιγο τα πραγματα στην θεση τους. Edited by: dirfi

Comment

dn eipa esena re giannh...ksero poios to kleidose telospanton asto na paei sto kalo
        AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
        www.northmeteo.gr
        Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

εεεε....αν υπονοείς εμένα Γιάννη (μπαα....το Ζορό δεν μου αρέσει)... ούτε εγώ το έκανα [i]"
          ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
          http://www.e-achaia.gr

Comment

esy dn to kanes o giannhs dn to kane o erythrea dn nomizo o mount oxi o dhmhtrhs kai na to kane mazi tou eimai o kabman???dn nomizo na mphke......poios to kane re paidia hahahahaha
            AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
            www.northmeteo.gr
            Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Ο blades

Comment

[i]
                Originally posted by KAPTEN
                Ο blades
                "
                www.northmeteo.gr
                Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Γιάννη,λες σε κάποιο σημείο ότι τα αντίστοιχα θέματα της Αττικής παραμένουν ενώ εννοείς ότι των Θεσσαλονικιών που δέχονται και επιθέσεις κλειδώνονται.Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ και λίγο καιρό ο μόνος μοντ από την Αττική είμαι εγώ.Και φυσικά ούτε μοναξιά νοιώθω ούτε με πειράζει μια και δεν διαχώρισα ποτέ το φόρουμ και τα μέλη του σε βόρειους και νότιους, αλλά δεν πρέπει να ακούγονται αυτά τα πράγματα.
                  Και φυσικά ξέρεις το πως λειτουργώ σε διαχειρήσεις ,δεν χρειάζεται μετά από τόσο καιρό να εξηγήσω νομίζω.
                  Μην πονηρεύεστε για όλα ρε παιδιά ελέξτε λίγο πρώτα τα δεδομένα και μετά.
                  Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να δίνεται έστω και μια σύντομη εξήγηση για ένα θέμα πριν κλειδωθεί ή μεταφερθεί αλλά σίγουρα δεν είναι και κακό,και για εμένα προσωπικά σωστό γι αυτό και το έκανα πάντα.

Comment

γκαθαροπο ο γιοωργος ερυθρεα ιεναι το κλαυτερο παιδι και ιεμαστεο λοι πατριδα οποτε μην τσακωθειτε και αρπαχτειτε γιατι θα πεσουν μπαιδια.μεσσηνια ενωμενη ποτε νικημενη
                    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Που είσαι ρε μαύρη θύελα εσύ??Εσύ μου έστειλες το sms??

Comment

Originally posted by erythreabeach
                        Που είσαι ρε μαύρη θύελα εσύ??Εσύ μου έστειλες το sms??
                        ποιο σμσ ρε οχι.[i]για πες.μαλλνο πριν περις κοιτα την καμερα του ταυγετου στο οτυριστικο και πες μου μετα"
                        σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

re me ton giorgo exoume kollhthlikia mhn agxonesai ton ladono erxete arossa mou poulaei prostasia hahahahaha
                          www.northmeteo.gr
                          Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Που είναι τα μοχίτo john???

Comment

Originally posted by erythreabeach
                              Που είναι τα μοχίτo john???
                              μοχιτο αδεια ρε συ.μια οφραμ ου ιεπε μια κοπελα να παω κια σιχαθηκα

Comment

Working...
                              X