Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις συναντησα τον γετονα μου,ο οποιος ζουσε 15 χρονια σε ορεινο χωριο της ιθακης και ασχολειται με τα πρακτικα σημαδια....

..μου ειπε λοιπον πως η γυναικα του σημερα το πρωι ειχε τρομερη φαγουρα στην πλατη της,6 ωρες λεει εφαγε να την ξυνει αφου εκεινη δεν εφτανε,ευτυχως ομως πλεον ειναι συνταξιουχος και δεν εχασε καποια δουλεια σημαντικη ο ανθρωπος...

τελοσπαντων αυτο που μου ανεφερε ειναι οτι αυτο δειχνει αλλαγη του καιρου για το προσεχες διαστημα με πολυ υγρασια και βροχη(αυτο το ξερουμε ομως εμεις ηδη,χαιρω πολυ-σιγα την προγνωση του λεω)

το σημαντικο ομως συνεχιζοντας ομως που παρατηρησε ειναι οτι κατα την τελευταια ενοχληση της φαγουρας ,ενας ιδιομορφος ερεθισμος προεκυψε στην ευρυτερη περιοχη της ωμοπλατης και τελειωνοντας η συζυξ του αισθανθηκε εντονο τζουξιμο χειμερινου χαρακτηρα(σαν να ειχε βαλει στο σημειο χιονι παγο η κατι τετοιο)...αυτο βεβαια εγω το ελαβα ως πλακα μεχρι που μου αποκαλυψε οτι τα τελευταια ζυγα χρονια(απο 2002-2008),η κυρα του ειχε προβλεψει με επιτυχια τους αθηναικους χιονιαδες με αυτον τον τροπο

η προβλεψη του λοιπον μιλαει για το τελέυταιο δεκαπενθημερο του μηνα φλεβαρηκαι το εμφανιζει ως ιδιετερα ψυχρο και χιονοφορο διαστημα.....

λετε
    ?
    :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Ερεψα στο γελιο....[i]"

Comment

εεεεε.......μα ναι.......[i]"
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Μερομηνού είναι η γυναίκα του, σε κορόιδεψε terry.....[i]

πωπω κι εμένα σήμερα με έξυναν τα ... πόδια μου, πωπω βροχή που θα ρίξει, με έξυναν τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σηκωθώ, μετά παρατήρησα 1 τσίμπλα στο δεξί μάτι και 3 στο αριστερό, άρα ο καιρός μας κλείνει το μάτι, άρα σφοδρή χιονοκακοκαιρία έρχεται στην Αττική, βοήθεια θα θαφτούμε "
        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

πες την να γινει μελος στο φορουμ , να γραφει καμια προγνωση[i] "
          Γιώργος

Comment

και εμενα με εχει πιασει φαγούρα στο σβέρκο... ή ψείρες κόλλησα, ή θα ξαναχιονίσει εώς το τέλος Φεβρουαρίου... ή θα χιονίσει ψείρες !.... πωπω εχω μπερδευτει !

Comment

συνομιλησα με ενα περιστερι πριν λίγο το οποιο ειχε κανει ομελετα στο αμαξι μου(βρωμοπουλο) αλλα μ εξηγησε οτι τις τελευταιες ημερες ειχε τρομερες ενοχλησεις και αναλυοντας την ομελετα που εξαπελυσε φαινοτανε ξεκαθαρα χιονοκακοκαιρια να ερχεται στις 15/02...αν εχει νεωτερα θα μ στειλει εκ νεου....

Comment

Εγώ το μόνο Περιστέρι πάλι που είδα ήταν το Μπουρνάζι!!

Comment

lol
                  ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                  https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                  http://www.thinkinghumanity.com
                  https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

[i] "

Comment

το εγραψα κ στο αλλο θεμα αλλα δε δινετε σημασια στα σημαδια της φυσης...

τα τρυγωνια κ οι μπεκατσες εχουν αραξει για τα καλα στο δασακι απεναντι και το πανε για διανυκτερευση...κατι καλο ερχετε
                      σνόου αντίκτηντ

Comment

Originally posted by erythreabeach
                        Εγώ το μόνο Περιστέρι πάλι που είδα ήταν το Μπουρνάζι!!

και προτεινω να το ξαναδεις συντομα....ηταν πολλα και καλα τα σημαδια της περιοχης[i]
                        "

Comment

Ναι νομίζω ότι βγήκαν πολλά συμπεράσματα για τον φετινό χειμώνα,όπου η καρδιά του χτυπάει στα δυτικά προάστια με το ύψος του λευκού χιονιού να φτάνει από το μπούτι έως και ψηλότερα.

Comment

Originally posted by erythreabeach
                            Ναι νομίζω ότι βγήκαν πολλά συμπεράσματα για τον φετινό χειμώνα,όπου η καρδιά του χτυπάει στα δυτικά προάστια με το ύψος του λευκού χιονιού να φτάνει από το μπούτι έως και ψηλότερα.
                            [i]"

Comment

Νομίζω ότι πρέπει να ξανά πάμε τι λέτε και εσείς??Πριν φύγει ο χειμώνας και το λευκό δώσει την θέση του στο μαύρο.

Comment

Working...
                              X