Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι μελλι γενεσθαι???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι μελλι γενεσθαι???

Μελι αττικης" ξερω ξερω... .Λοιπον στο θεμα μας...Η εναρξη των "σοβαρων" φαινομενων στην ευρυτερη περιοχη των βορειων προαστιων(δηλαδη ας πουμε >150μ.)θα λαβει χωρα το βραδυ της Τριτης προς ξημερωματα Τεταρτης ή μας πηγε παλι πισω το gfs δηλαδη βραδυ Τεταρτης με ξημερωματα Πεμπτης?...

Υ.Γ.:Θα ηθελα την αποψη σας καθως και κατα ποσο ειναι σιγουρη πλεον η χιονοπτωση με σχετικη χιονοστρωση σε υψομετρα ανω των 150μ.?"

Διάβάζω προσεκτικά όλες τις προβλέψεις τόσο τις επίσημες από διάφορά sitew, όσο και πολλών φίλων από το forum. Με ιδιαίτερο μάλιστα ενδιαφέρον διάβασα την εκτιμηση του φίλου Kabman...Και τί δεν θα δινα να βγει αληθινή Συνδυάζοντας όμως όλες τις προβλέψεις μαζί και με την εμπειρία μου από την καιρική συμπεριφορά της Αθήνας, πιστεύω ότι καλό χιόνι και χιονόστρωση την Πέμπτη θα δουν μόνο τα γύρω ορεινά και η βόρεια Αττική (από Κηφισιά και πάνω)...Δεν νομίζω ότι ο υετός και η θερμοκρασία θα είναι τέτοιοι ώστε να επαναληφθεί ο Γενάρης του 2002 ή ο Φλεβάρης του 2004, όπου είχαμε 20 εκατοστά χιόνι στο κέντρο της Αθήνας!
    Θα έλεγα μάλιστα πως το σκηνικό περισσότερο μου θυμίζει τον περσινό Φλεβάρη όπου επι μία βδομάδα είχε κρύο με 7-8 βαθμούς μέγιστη και έριχνε ψιλό ψιλό χιονάκι και χιονόνερο, αλλά τίποτα άλλο σοβαρότερο! Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα'χουμε και πάλι
    Θα σταθώ όμως και σε κάτι που ανέφερε ο kabman και που δεν το'χω δει σε καμία επίσημη άλλη πρόβλεψη. Εάν κατάλαβα καλά, αναφέρει επιδείνωση του καιρού και πάλι στην Αττική από το μεσημέρι και μετά του Σαββάτου! Εάν πράγματι αυτό συμβεί, έχω την αίσθηση ότι τότε θα έχουμε χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατόβραδο ! Τί άλλο να πω! Εύχομαι φίλε μου να βγεις αληθινός και να φτιάχνουμε την Κυριακή το πρωί χιονάνθρωπους... Για Τετάρτη-Πέμπτη όμως δεν περιμένω και πολλά...

Comment

min les ta idia re filos/..
      eimai kynigos oxi dolofwnos

Comment

Working...
      X