Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ?

Καλημερα παιδια! Τι θα λεγατε, οι Νοτιοτεροι κυριως, για ενα καφεδακι μεσα στην βδομαδα η το αλλο ΠΣΚ στον Πειραια? Θα ηταν πιστευω καλη φαση, μιας και λογω δουλειας, δεν εχω γνωρισει πολλα μελη του σ.ρ.

Πιστευω ειδικα οι γειτονες Φανης,Κασπερ,Τεο,Μπιτς,Μπλειντς κλπ να μπορεσουν γιατι πραγματικα θελω πολυ να γνωριστουμε!

Φυσικα και οι μη γειτονες μπορουν να ερθουν, οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα, και ενας καφες στην μαρινα ζεας οπως και να το κανουμε ειναι εμπειρια!![i]"
    THE RETURN OF THE KING...

Originally posted by marios1970

Καλημερα παιδια! Τι θα λεγατε, οι Νοτιοτεροι κυριως, για ενα καφεδακι μεσα στην βδομαδα η το αλλο ΠΣΚ στον Πειραια? Θα ηταν πιστευω καλη φαση, μιας και λογω δουλειας, δεν εχω γνωρισει πολλα μελη του σ.ρ.

Πιστευω ειδικα οι γειτονες Φανης,Κασπερ,Τεο,Μπιτς,Μπλειντς κλπ να μπορεσουν γιατι πραγματικα θελω πολυ να γνωριστουμε!

Φυσικα και οι μη γειτονες μπορουν να ερθουν, οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα, και ενας καφες στην μαρινα ζεας οπως και να το κανουμε ειναι εμπειρια!![i]
    egw eime xilia ta ekato mesa.... peite m ora k pou mono...
    Edited by: casperakos "
    ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Εγω ειμαι μεσα για Πειραια....Θα προτεινα Μικρολιμανο Κυριακη μεσημερακι....

Comment

Να πουμε Μαρινα Ζεας Κυριακη 01-02 κατα τις 14,00?

Comment

ωπα παιδια την αλλη κυριακη εχει ντερμπι...ΑΕΚ-ολυμπιακακι... [i]"
          Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
          το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
          το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
          -------------------------------
          το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

Comment

θα κανουμε και ζεσταμα!

Comment

Να πουμε Μαρινα Ζεας Κυριακη 01-02 κατα τις 14,00?

Στις 2 τρωει οκοσμος ρεεεεεεε[i]

Θα ελεγα 3 στο Μικρολιμανο."

Comment

δΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ... ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ 3 Ο ΛΑΟΣ... 3 ΤΟΤΕ!!! ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩς ΤΑΒΕΡΝΟΕΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

Comment

Μαριε βαλε μαγαζι και ωρα ,θαα ειμαι εκει

Comment

Ωραια εγω βαζω μαγαζι και ωρα και απο κατω βαζετε ονοματα.

Λοιπον Κυριακη 01.02 και ωρα 15.00 στο costa-costa στη Μαρινα Ζεας.

1.Μαριος

Comment

δΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ... ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ 3 Ο ΛΑΟΣ... 3 ΤΟΤΕ!!! ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩς ΤΑΒΕΡΝΟΕΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

Εγω ελεγα Flocafe στο Μικρολιμανο ή Olympico στο ΣΕΦ ή ΝΑΙ στο ΣΕΦ που εχουμε και τεραστιο χωρο για να παρκαρουμε....[i]"

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Εγω ελεγα Flocafe στο Μικρολιμανο ή Olympico στο ΣΕΦ ή ΝΑΙ στο ΣΕΦ που εχουμε και τεραστιο χωρο για να παρκαρουμε....[i]
                        οταν λες ΣΕΦ εννοεις ακτη δηλαβερη?Στο θεμα παρκινγκ εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα... Ολυμπικο ειναι καλα? "

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Εγω ελεγα Flocafe στο Μικρολιμανο ή Olympico στο ΣΕΦ ή ΝΑΙ στο ΣΕΦ που εχουμε και τεραστιο χωρο για να παρκαρουμε....[i]
                          οταν λες ΣΕΦ εννοεις ακτη δηλαβερη?Στο θεμα παρκινγκ εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα... Ολυμπικο ειναι καλα?

Το Olimpico εχει χωρο για 1500 ατομα και τεραστιο χωρο για παρκιν.....

Ειναι κολλητα στο ΣΕΦ στον ιδιο χωρο.....

Εγω λεω εκει ειναι πανευκολη η προσβαση, και πολυ ωραιο το μαγαζι."

Comment

kserei kaneis ti ora 8a eine to ntermpi??? gia na ksero ti ora 8a figo apo kafeteria na kanoniso...
                            ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Το ΑΕΚ Ολυμπιακός θα είναι 19.00
                              Πάντως καλή φαίνεται η ιδέα...για να την προχωρήσουμε μέσα στην εβδομάδα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                              X