Announcement

Collapse
No announcement yet.

Repairing my board

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Repairing my board

Το Σεπτέμβριο είχα «ανεβάσει» ένα post για την Custom σανίδα μου, που είχα τσακίσει το περσυνό χειμώνα και επισκευάσει χωρίς όμως να μου αρέσει η δουλειά που μου έκαναν. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ιδιαίτερα ενοχλημένος, με τα λεφτά που πλήρωσα σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς, για το αποτέλεσμα που είχε η επισκευή.
    Έτσι, μετά τα posts μερικών φίλων, αποφάσισα να ψαχτώ για να φτιάξω σωστά το σανίδι. Οι παλιότεροι ίσως θυμάστε τον Θωμά “Best Boards” και τα πολύ χρήσιμα PDF που είχε στο <a href=http://bestboards.gr/" target="_blank">site του</a> (MAINTAIN YOUR BOARD), έτσι επικοινώνησα μαζί του και του πήγα το σανίδι. Η ζημιές ήταν μια πολύ στραβωμένη ακμή με ξήλωμα του top sheet και μια τρύπα στο Base. Αφαίρεσε το base και την ακμή, καθάρισε την περιοχή που θα δούλευε και έβαλε καινούρια .Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε μονοί σας.

Πριν

επισκευή «άρπα κόλλα»

and now…..

"
    Hasta La Muerte

.......ένα ευχαριστώ και στον kaza για τα graphics.
    Hasta La Muerte

Comment

poly kalh douleia. Re sy axll doulebei kanonika twra to sanidi????

sorry gia ta greeklish
      You can go fast, I can go anywhere

Comment

γαμω τις δουλειες εκανε!δεν ξεχωριζει τπτ!μπραβο και παλι μπραβο!
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

πολυ καλη δουλεια! το θεμα ομως ειναι να δουλεψει κανονικα το σανιδι επ αοριστου
          στο εφτιαξαν στο best boards λοιπον?

SUMMER NIGHTMARE

Comment

για πες και το καταστημα στην κηφισια να ξερουμε τι να αποφευγουμε

δυστυχως κυκλοφορουν πολλοι ασχετοι στην αγορα και πρεπει να ενημερωνουμε ο ενας τον αλλο

Comment

εγώ το πήγα στην Αγ Παρασκευή και τα βαθουλώματα τα γεμίσαν με κερί! axll μπορούμε κι εμείς να απευθυνθούμε στο παληκάρι να μας φτιάξει τα σανίδια?

Comment

Originally posted by Tants
                poly kalh douleia. Re sy axll doulebei kanonika twra to sanidi????

sorry gia ta greeklish

Δεν ξέρω ρε bro, υποθέτω πάντως πώς ναι, έχει κάνει super δουλειά. Την επόμενη φορά που θα ανέβω επάνω, θα πάω με την 62-άρα.
                Hasta La Muerte

Comment

Originally posted by panagiotis
                  πολυ καλη δουλεια! το θεμα ομως ειναι να δουλεψει κανονικα το σανιδι επ αοριστου
                  στο εφτιαξαν στο best boards λοιπον?
                  Oh yes. Το τηλέφωνο του πάντως για όποιον θέλει είναι 6974331381.
                  Hasta La Muerte

Comment

ενας απο τους καλυτερους για φτιαξιμο σανιδιων (εχω δει πολλες φορες δουλεια του) ειναι το forward στο χαλανδρι...

να ζητησετε ομως να στο φτιαξει ο γιωργος ή ο βαγγελης...
                    LIB-TECH TRS BTX
                    A.SNOW David Vincent

Comment

άψογη δουλειά από το Θωμά!

Comment

Παιδιά και εγώ απο τότε που εκνευρίστηκα με το service γνωστών μαγαζιών και με τα λεφτά που παίρνουν για μια πρόχειρη δουλειά αποφάσισα να ασχοληθώ μόνος μου. Έτσι επένδυσα γύρω στα 120 ευρώ σε εργαλεία εξειδικευμένα και απο τότε έχω γλυτώσει πολλά βερεσέ 30 άρια που έδινα σε service της πλάκας. Έτσι κάθε φορά που ανεβαίνω σε βουνό δε με απασχολούν και ιδιαίτερα οι ζημιές απο πέτρες. Αρκεί μετά να υπάρχει χρόνος και όρεξη για επιδιορθώσεις...πάντως όλα γίνονται...συν του ότι μερικά forum συνιστούν κέρωμα και συντήρηση της σανίδας πολύ πιο συχνά...περίπου 1 φορά ανά κάθε 2-3 φορές που ανεβαίνουμε στο βουνό.Παιδιά ψάξτε το μόνοι μας και μη δίνετε τζάμπα λεφτά σε κομπογιαννίτες...και η αλήθεια είναι ότι κανείς δε θα προσέξει τη σανίδα σας όσο εσείς οι ίδιοι.

Comment

Originally posted by gmak
                          άψογη δουλειά από το Θωμά!

Παράθεση gmak Replybullet Απεσταλμένο: 14/9/2008 4:13μμ
                          Cool bananas...

Δε νομίζω πως αυτό το φτιάξιμο θα σε βολέψει για καιρό. Το κόλλησαν με εποξική? Το πλαστικό στον πάτο με το χτύπημα ξεχείλωσε? Σαν καρούμπαλο είναι μικρό αλλά είναι λάμα και θα τη νιώθεις. Το θυμάμαι κι από φίλο που του χε φουσκώσει ο πάτος ενός lib. Και το φοβάμαι ότι θα πάρει κάποια στιγμή νερά.

Κανονικά κόβεις πρώτα το ptex, μετά το στραβό κομμάτι της ακμής και θα μπουν νέα ακμή και μπαλώμα ptex. Επειδή δεν έχει πάρει βαθιά στον πάτο η δουλειά πιστεύω ότι γίνεται. Την εκτίμηση στην κάνουν και στο μαγαζί. Αλλά να ξέρουν τι κάνουν, δεν έχουν όλοι εργαλεία για κόψε-ράψε.

......για αυτό άκουσα την συμβουλή σου.
                          Hasta La Muerte

Comment

ε μα ναι ρε φίλε... πάρε δείξε τους τη σανίδα να μάθουν πως γίνεται!

Comment

Working...
                            X