Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ...

τον BLADES!!

Ναι ρε τι έγινε;Πού χάθηκε;Ξεχάστηκε στην Βασίλω;;;’ντε φέρτε τον πίσω... [i] "

Comment

Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες Βλαδες πρεπει να επιστρεψεις απο τον εξοστρακισμο!

Comment

ναι ρε παίδες τι απέγινε [i]

Αισθητή η απουσία του !! Βλαδες εισαί εκεί μίλααα "

Comment

Originally posted by vanzel
          Ναι ρε τι έγινε;Πού χάθηκε;Ξεχάστηκε στην Βασίλω;;;’ντε φέρτε τον πίσω... [i]
          είναι Banαρισμένος.
          δεν έκανε εντύπωση που χάθηκε τόσον καιρό?
          σιγά μην δεν έγραφε αυτός!"

Comment

Πρέπει να οργανώσουμε και το concept της Σαμαρίνας!
            πήγε και είδε την τοποθεσία!
            Βλαδεςς!! που είσαι ωρε?

Comment

ferte piso ton blades tis adikies dn tis mporo...o blades einai kommati tou forum oti kai na ginei opos kai o GIANNHS kai arketa akoma paidia kai oti kai na kanoun oti kai na poun to forum xoris aytous dn ginete telos....
              AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
              www.northmeteo.gr
              Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

blades k kalamatianos fagan ban paketaki nomizw k oi duo mazi
                http://meteocam.gr/panorama/

Comment

nai
                  AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                  www.northmeteo.gr
                  Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Βλαδες ειναι εγγυηση ορε!

Comment

Ρε αφήστε τις κουταμάρες και ξαναενεργοποιήστε τους λογαριασμούς των ανθρώπων. Αμέσως μετά μπορούμε να συζητήσουμε ήρεμα για τις ευθύνες τους.

Απορώ πραγματικά πως μπορείτε και παίζετε με τόσο ελαφριά καρδιά με υπολήψεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ανθρώπων (δεν είναι απρόσωπα accounts).

Πιστεύω ότι αλήθεια έχετε χάσει τον έλεγχο. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ένα απλό forum ΚΑΙΡΟΥ (!!!;; με σωστό και ανθρώπινο τρόπο, τότε κλείστε το (κάτι που το απεύχομαι).

Μου θυμίζετε τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι πάντα φταίνε οι άλλοι... οι κακοί.

ΥΓ.
                      Το post μου αυτό είναι ευθέως αντίθετο του <a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=18648" target="_blank">7ου κανόνα</a>.
                      Η απενεργοποιείτε τον λογαριασμό μου (και τους παραπάνω) ή αλλάζετε τον 7ο κανόνα. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να κάνετε το δεύτερο."
                      -
                      2B OR NOT 2B = FF
                      http://www.snowguide.gr

Comment

Originally posted by dzski
                        Ρε αφήστε τις κουταμάρες και ξαναενεργοποιήστε τους λογαριασμούς των ανθρώπων. Αμέσως μετά μπορούμε να συζητήσουμε ήρεμα για τις ευθύνες τους.

Απορώ πραγματικά πως μπορείτε και παίζετε με τόσο ελαφριά καρδιά με υπολήψεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ανθρώπων (δεν είναι απρόσωπα accounts).

Πιστεύω ότι αλήθεια έχετε χάσει τον έλεγχο. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ένα απλό forum ΚΑΙΡΟΥ (!!!;; με σωστό και ανθρώπινο τρόπο, τότε κλείστε το (κάτι που το απεύχομαι).

Μου θυμίζετε τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι πάντα φταίνε οι άλλοι... οι κακοί.

ΥΓ.
                        Το post μου αυτό είναι ευθέως αντίθετο του <a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=18648" target="_blank">7ου κανόνα</A>.
                        Η απενεργοποιείτε τον λογαριασμό μου (και τους παραπάνω) ή αλλάζετε τον 7ο κανόνα. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να κάνετε το δεύτερο.
                        egrapsesEdited by: gkatharopo "
                        www.northmeteo.gr
                        Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Originally posted by dzski

ΥΓ.
                          Το post μου αυτό είναι ευθέως αντίθετο του <a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=18648" target="_blank">7ου κανόνα</a>.
                          Η απενεργοποιείτε τον λογαριασμό μου (και τους παραπάνω) ή αλλάζετε τον 7ο κανόνα. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να κάνετε το δεύτερο.
                          +10000...00..."

Comment

Ton blades pisw....TWRA!!!!!Milaw polu sovara, den kanw...plaka!!!
                            Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

Λοιπόν..
                              καλώ τους Moder να μας εξηγήσουν το banarisma του Blades..
                              Επίσης ζητούμε αν δεν το έχετε καταλάβει την ενεργοποίηση του λογαριασμού του..και ότι έχει γίνει και προηγηθεί σχετικά με την διακοπή του λογαριασμού του να τον κάνετε συστάσεις μέσω τηλεφώνου..
                              Just Do It Like Me -2010-

Comment

Working...
                              X