Εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων,ο φετινος χειμωνας ειναι χειροτερος τους 06-07...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πρόγνωση καιρού από 19-01-09 έως 25-01-09
Collapse
X
-
Originally posted by terryοι μαγκες τωρα υπερασπιστες αυτου του χειμωψνα που ειναι?
μηπως πρεπει να ξαναβαζω ραδιοβολησεις να μου πουνε αν αυτα μεσα στην καρδια του χειμωνα ειναι στοιχεια παλιακου χειμωνα??
ενα δεκαημερο λοιπον τσαμπα απο εδω(γεναρη-καλυτερο μηνα),αλλο ενα 20ημερο τσαμπα πριν(απο δεκεμβρη),και βλεπουμε για την συνεχεια! το σιγουρο ειναι οτι ο καποια στιγμη ο καιρος θα κανει ενα ξεσπασμα(αλλα χαιρω πολυ ,αυτο το ξερει και η κουτση μαρια)το θεμα ειναι οτι χανουμε πολυτιμες μερες και οπως ολοι ξερουμε ο φλεβαρης χωριζετε παντα σε δυο μερη(αυτο σε περιπτωση που δεν κανει κατι τελη γεναρη) η το πρωτο του θα ειναι ψυχρο η το δευτερο(αρα αλλες 10-15 μερες βαρετοκαιριας)....οποτε πριν μου πειτε οτιδηποτε.....
κοιταχτειτε καλυτερα
+++1!!!
Comment
-
Originally posted by mitsarantoltsoΕκτος ελαχιστων εξαιρεσεων,ο φετινος χειμωνας ειναι χειροτερος τους 06-07...
Από που προκύπτει αυτό;Δεν πάμε καλά εδώ μέσα μου φαίνεται....χειρότερος από το χειρότερο χειμώνα όλων των εποχών...όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη...
Comment
-
Ενταξει μη το ισοπεδωνουμε. Χειροτερος απο 06-07 δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Τοτε δεν ειχαμε οχι χιονι αλλα ουτε καν βροχες..Originally posted by mitsarantoltsoΕκτος ελαχιστων εξαιρεσεων,ο φετινος χειμωνας ειναι χειροτερος τους 06-07...
Φετος ο χειμωνας υπηρξε μοναχα τον Δεκεμβρη, το πολυ αρχες Γεναρη.
Οτι εγινε και περσυ δηλαδη, Δεκεμβρη ειχαμε χειμωνα με 1 καλουτσικη χιονοκακοκαιρια και στη συνεχεια Γεναρης/Φλεβαρης η απολυτη ξεραϊλα με εξαιρεση τον χιονια που ειδαν τα προσηνεμα..
Φετος οπως ειπε και ο Φωκιων εχουμε υετο αλλα δεν εχουμε θερμοκρασιες..Edited by: LinkΓιάννης Ζάχαρης
http://www.meteokav.gr/
Comment
-
sorry ki'olas alla polu grinia re gamwto exw bare8ei pia!!
syggnwmh,alla me to na griniazoume oloi thn wra dn ppetyxainoume tpt!
as afhsoume tn kairo na kulisei kai ginei oti na'nai..
pantws einai eleino pws otan deixnei psyxrh eisbolh sts 200+ wres oloi lete dn 8a bgei me tpt kai otan deixnei zestes sts 240 wres lete paei o xeimwnas!!!ti na pw!!oi pagetwnes epekteinontai!!
epitelous erxetai h epoxh twn pagetonwn!!wra na 8aftoumai sto xioni!
Comment
-
Αυτα συμβαινουν οταν ολη σου η ζωη ειναι μπροστα σ εναν υπολογιστη να περιμενεις να χιονισει.Originally posted by chazsorry ki'olas alla polu grinia re gamwto exw bare8ei pia!!
syggnwmh,alla me to na griniazoume oloi thn wra dn ppetyxainoume tpt!
as afhsoume tn kairo na kulisei kai ginei oti na'nai..
pantws einai eleino pws otan deixnei psyxrh eisbolh sts 200+ wres oloi lete dn 8a bgei me tpt kai otan deixnei zestes sts 240 wres lete paei o xeimwnas!!!ti na pw!!Σαν εκείνη τη στιγμή που ο ήλιος κρυβόταν
Εσύ γελούσες.Ο χειμώνας δε θα ρθει.
Comment
-
τι να κανουμε ρε παιδια δεν μας αρεσει το μετριο δηλαδη πως θα γινει?>
οσο για αυτο που λες aqua77 φυσικα και δεν ισχυει καθως για να δει καποιος χιονι τις προσεχεις ημερες θα πρεπει να παρει οχι τα βουνα αλλα τις κορυφες ανω των 2000 μετρων(νοεμβριος δηλαδη)
chaz τα μοντελα αν παρατηρουσες θα ηξερες οτι στις θερμες εισβολες και την βαρετοκαιρια ειναι μανουλα,επομενως για 7-8 μερες μπροστα ανετα βγαινει ταση-προβλεψη-εξελιξη:weather_14:Με χιονοεκτιμηση,
θoδωρης :cool:
Comment
-
Στον υπνο μου ισως δω...5αρακι στα 850 και βροχουλα καθαρη ως τα 1800 την αλλη εβδομαδα...Originally posted by WinterΚωσταςPOY EINAI O MHTSARAS APO THN KASTORIA?APO BDOMADA XIONI THA EXOYME DYTIKH MAKEDONIA PEITE TOY.Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Το 2006-2007 αν θυμαστε καλα ο Οκτωβριος και ο Νοεμβριος στην ανατολικη χωρα, ηταν δυο ακραοι μηνες! Με πολυ πολυ νερο και χιονια! Λογικο ηταν να ακολουθησει μια αναπαυλα...μονο που ξεχαστηκε. Φετος ο Οκτωβριος εφυγε με 0 χιλιοστα στο νησι της Ευβοιας, πολυ υποτονικος και ζεστος και ο Νοεμβριος και σχεδον ο μισος Δεκεμβριος. Χειμωνα νοιωσαμε για 20 μερες και αν φετος...τι να πω...απλα ελπιζω να μην συνεχισει αυτο το μοτιβο μεχρι το τελος του χειμωνα.
Η ημερα σημερα, ειναι για μπανιο...απνοια, διαυγεια, το γαλαζιο του ουρανου ανεπαναληπτο και το καλοκαιρακι στην ακρογιαλια"...
"Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει τελικά ο Ιανουάριοs. Eίναι τελικα ο πιο ψυχρόs μήνα του έτουs ? Γιατί όλοι στηρίζουν τιs ελπίδεs τουs στον Φεβρουάριο ? Τι μπορεί να δώσει πια αυτόs ο Φεβρουάριοs ? Δεν τα αφήνουμε καλύτερα για του χρόνου ?[i]"ΛΗΛΑΝΤΙΟ
Comment

Comment