Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ - ΤΡΟΜΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ενας Κουκος δεν φερνει την Ανοιξη [i] Edited by: lampros "
    ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ

Comment

Originally posted by lampros
      Θα κανω μια ερωτηση

Την επομενη φορα που θα ανεβω στο ΧΚΠ,μπορω να βγαλω
      το μπολ με τα κεφτεδακια μου, τις ελιες μου, το κρασακι μου,
      το τυρακι μου,κλπ, και να καθησω σε ενα τραπεζι στο σαλε
      που ειναι ιδιωτικος χωρος [ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ]και να φαω
      χωρις να ενοχλησει κανεις?

[θα εχει τη ζεστα, μου τη μουσικη και οτι αλλες παροχες
      προσφερει ο χωρος αυτος ] [i]
      Εγώ το σαντουιτσάκι μου πάντως το βγάζω.... και το καφεδάκι στο θερμός άμα λάχει και αυτό το βγάζω και πίνω..... μέσα στο ζεστό σαλέ... μπορεί να πάρω και αφράτο ποτηράκι από το μπαρ να κεράσω ζεστό καφεδάκι την παρέα.... ..... έτσι προμήθειες στην τσαντούλα μεχρι να μάθουν κάποιοι εκμεταλευτές να φέρονται σαν πραγματικοι επιχειρηματίες, σε τιμές και ποιότητα......
      ..... Πάντως συμφωνώ με το σχόλιο σου ... όποιος ξυνίζει στο ΧΚΠ κάθε φορά που παέι.... εγώ απορώ γιατί τελικά πάει....
      "

Comment

Originally posted by Perastikos
        ..... Πάντως συμφωνώ με το σχόλιο σου ... όποιος ξυνίζει στο ΧΚΠ κάθε φορά που παέι.... εγώ απορώ γιατί τελικά πάει....
        Εσύ πιστεύεις οτι αν είχε ένα ίδιο χιονοδρομικό,(εννοώ πίστες) στα ίδια χιλιόμετρα απο αθήνα με χαμηλότερες τιμές θα πηγαίναμε παρνασσό? Εγώ πάντως όχι...Αυτό εκμεταλλέυονται, είναι κοντά στην αθήνα και είναι το μόνο...Ξέρουν οτι γουστάρουμε το χίονι και θα αναγκαστούμε να πάμε...
        Δεν είμαι και fan της glamouroskiloκαταστασης που επικρατεί στην περιοχή..

(Μη μου πείτε για καλάβρυτα...[i] όσες φορές έχω πάει είναι κλειστή η στύγγα λόγω αέρα...)
        "
        [FLASH WIDTH=760 HEIGHT=50]http://www.djevan.com/demo/snow.swf[/FLASH]

Comment

Originally posted by evanproject
          Originally posted by Perastikos
          Εσύ πιστεύεις οτι αν είχε ένα ίδιο χιονοδρομικό,(εννοώ πίστες) στα ίδια χιλιόμετρα απο αθήνα με χαμηλότερες τιμές θα πηγαίναμε παρνασσό? Εγώ πάντως όχι...Αυτό εκμεταλλέυονται, είναι κοντά στην αθήνα και είναι το μόνο...Ξέρουν οτι γουστάρουμε το χίονι και θα αναγκαστούμε να πάμε...
          Δεν είμαι και fan της glamouroskiloκαταστασης που επικρατεί στην περιοχή..

(Μη μου πείτε για καλάβρυτα...[i] όσες φορές έχω πάει είναι κλειστή η στύγγα λόγω αέρα...)
          Αν υπήρχε ένα ΧΚ το ίδιο εύκολο σε πρόσβαση με το ΧΚΠ από Αθήνα..... θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράματα .... ... Με το σεις και με το σας... με τις προσφορές και τα παρακάλια..... αλλά δεν φτούρησε γαμώτο....
          Τα πάντα είναι θέμα ανταγωνισμού... και αυτοί εκεί πάνω έχουν σχεδόν μονοπωλήσει την Αθήνα...
          "

Comment

Working...
          X