το σαββατοκυριακο.θελεις καποιος να συνατηθουμε .προφανως θα εχω και λιγο χρονο για εσας
Announcement
Collapse
No announcement yet.
μαλλον θα ειμαι αθηνα
Collapse
X
-
για μενα τα λες αυτα; αν ναι ευχαριστωEdited by: καλαματιανοςOriginally posted by enigmaΕίσαι πάντως από τους πιο σταθερούς στο φόρουμ,τους πιο ρεαλιστές ενώ δίνεις πάντα πολύ καλές αναφορές!!!σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
ευχαριστω πολυ προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορωOriginally posted by enigmaΠροφανώς!Originally posted by καλαματιανοςγια μενα τα λες αυτα;Originally posted by enigmaΕίσαι πάντως από τους πιο σταθερούς στο φόρουμ,τους πιο ρεαλιστές ενώ δίνεις πάντα πολύ καλές αναφορές!!!σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
ωραια αυριο σου στελνω πμ αν ανεβω σιγουρα.κυριακη πρωι ισως γιατι το παογευμα θυρΑ13 για να δειξουμε στους θεσσαλονικεις τι σημαινει κερκιδαOriginally posted by casperakosre kalamatiane ela na sinanti8oume mazi re alani..σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
οπως βλεπεις ηλια πολλοι με θεωρουν αντικειμενικο εδω μεσα.Originally posted by kaimaktsalanlool oute k ec o idios t pisteveis oti mporei n t leei g sena auta e?:P:P:Pσας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment

"
Comment