Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kράνη!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kράνη!

Σκέφτομαι να αγοράσω κανένα κρανάκι... Έχω δεί κάτι καλά που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν ξέρω όμως ίσως είναι περιττό. Προς το παρών δεν είχα κανένα χτύπημα στο κεφάλι αλλά you never know... Eσείς χρησιμοποιείται προστατευτικά, κι αν ναι θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για κράνη και άλλα σχετικά.

κι εγώ το θεωρώ απαραίτητο!
    ο λόγος που δεν έχω είναι γιατί βαριέμαι
    να το κουβαλάω!
    προτάσεις δεν έχω καμία! όλες οι μάρκες καλές είναι,
    δοκίμασε και αγόρασε ότι σε βολεύει στο κεφάλι
    και στην τσέπη!

Comment

Aπό ότι έχω δεί δεν κοστίζουν και ακριβά. Έχει κάτι καλά στο www.blue-tomato.com αλλά θα προτιμούσα να πάω σε ένα μαγαζί και να τα δοκιμάσω στο κεφάλι μου...

Comment

να παρεις...και οπωσδηποτε να το δοκιμασεις...μην το παρεις ετσι απο το ιnternet..και να τσεκαρεις αν χωραει η μασκα κλπ...

Comment

το κρανος που εχω το ειχα αγορασει απο τη θεσσαλονικη απο το καταστημα zero gravity στη τσιμισκη, και ειναι demon.Καλυτερα ειναι να το δοκιμασεις για να δεις πως σου εφαρμοζει στο κεφαλι. Εγω το φοραω καθε φορα που κανω ski. Μου εχει φανει και χρησιμο!!! Αυτα..

Comment

μιας και μενεις αθηνα σε αυτο το θεμα ---> http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=9723 εχουμε μαζεψει τα τηλεφωνα και διευθυνσεις απο μαγαζια στα οποια μπορεις να βρεις και καποιο κρανος.παρε τηλ,ρωτα ποιος εχει και ποσο το εχει,κανεις και μια βολτα στα μαγαζια που σε βολευουν και καθαρισες!μπορεις επισης να δοκιμασεις απλα για να μαθεις το νουμερο σου και μετα αν δεν βρεις αυτο που θες εδω,κανεις παραγγελια σε καποια σελιδα στο νετ!καλες αγορες!
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Σωστός ο liapos... Thanks!

Comment

γεια σου bjorg ! Θα σου ομολογησω, οτι την πρωτη φορα που πηγα σε χιονοδρομικο κεντρο του εξωτερικου (οχι Ελλαδας) ενοιωσα, αφελης, χαζος, βλακας απο αποψη ασφαλειας, δεν ξερω τι να πω, διοτι ολο το χιονοδρομικο φορουσε κρανος εκτος απο εμενα... και λεω, αν πεσει επανω μου κανα στουκας, εγω τι φταιω να τρεχω στα νοσοκομεια με σχισμενα κεφαλια στη καλυτερη; Γιατι αλλο να χτυπας καρπο, χερι, κανα γονατο, και αλλο να σου φυγει το scalp !

Αν θεωρεις οτι το κεφαλι σου ειναι πολυτιμο, αξιζει ενα κρανακι. Και να σου πω, επιπλεον νομιζω σου ανεβαζει τη ψυχολογια και νοιωθεις πιο compact.

Ειναι θεμα φιλοσοφιας, αλλοι το θεωρουν περιττο, θελουν να ειναι πιο free απο τετοια gadgets. Ειναι σαν να οδηγεις μηχανη χωρις κρανος, μερικοι θα πουν αν ειναι να γινειτο κακο θα γινει". Ειναι μια αποψη και αυτη, προσωπικα δεχομαι ολες τις αποψεις.

Παντως αν αποφασισεις να παρεις, δοκιμασε το να σου καθεται καλα πριν το αγορασεις απο κανα internet, να σου αρεσει κιολας κλπ κλπ !

φιλικα,

Αρης"

Comment

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Το σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω μιας και αν πιάνεις μεγάλες ταχύτητες και έχεις κανένα συμβάν την πούτσισες κανονικά! Μπορεί να γνωρίζουμε τις πίστες στα Ελληνικά χιονοδρομικά που πάμε, αλλά ακόμα κι έτσι δεν παύει να υπάρχει κίνδυνος. ’σε που εκεί στο Bansko που θα πάω τέλη του μήνα είναι πιο compact η κατάσταση...

Comment

eimai kai egw enas apo aytous pou perisi mou xalase olo to savatokiriako apo ena atsalo alma to opoio kateliksa me varia diasisi!den thimomoun tipote gia panw apo 10 wres!tin epomeni mera den ithela kan na kanw snowboard enw omologw pws twra paw san xesmenos.nomizw kai gia mena to kranos einai i lisi![i]"

Comment

Επειδή σύντομα φεύγω για Bansko θέλω οδηγίες προς ναυτιλωμένους παιδιά. Σε ποιά μαγαζία να πάω εδώ στην Αθήνα για να τσεκάρω για κράνος; Αν είναι εύκολο θέλω περιοχή, τηλέφωνο (ίσως και link αν υπάρχει).

Ψάχνω για ένα μαύρο κρανάκι, χωρίς σχέδια. Καταδρομικές καταστάσεις... Θα ήταν ευχάριστω να δώ και καμία πρότασή σας. Έχω δεί με καλή τιμή από το blue tomato ένα κράνος της RED που λέγεται Trace και κάνει 60 ευρώ. Εδώ μπορώ να το βρώ πουθενά;
                      Edited by: bjorg

Comment

Στα μαγαζιά που πουλάνε Burton μπορείς να το βρεις, έχει γύρω στα 65 με 70 αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα. Απο ότι βλέπω είσαι από Μαρούσι, οπότε το πιο κοντινό σου είναι το Switch στην Κηφισσιά και το Slut-X-Treme στο Χαλάνδρι(έφερνε παλιότερα Burton, έχω καιρό να πάω).

Comment

ρωτα μια κι εδω
                          Nine Eleven στην Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 76 τηλ. 2106018767

Comment

Ωραία.

Slut Extreme - Χαλάνδρι - Πλάτωνος 7 τηλ.2106819199

Nine Eleven - Αγία Παρασκευή - Αγίου Ιωάννου 53 τηλ.2106081333

Switch - Κηφισσιά - Κυριαζή 6-8 τηλ.2108086051

Θα τηλ.σε όλους αύριο το πρωί να δώ αν έχουν το συγκεκριμένο κράνος και σε τί τιμή.

Comment

το Nine Eleven εχει αλλαξει τηλεφωνο και διευθυνση,τα ξαναγραφω εδω!

Nine Eleven στην Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 76 τηλ. 2106018767

Comment

Working...
                              X