Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι δεν πρέπει να μάθουν οι γονείς ενός φοιτητή...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

με βλεπω για μαντσεστερ και μετα πανω.....μου αρεσε η περιγραφη που εκανες για την περιοχη των λιμνων....
    αν και ελεγα στην αρχη οσο πιο βορεια παω αεροπορικως σκωτια τοσο πιο κοντα θα ειμαι στα καλα....ισως αλλαξω....
    παντως καιρικα θελω να παω braemar και εν γενει = aberdeenshire (lowest t:-27,2 / 1895& 1982 - highest gust:150 m.p.h. / 1989)!!!

Edited by: JIM FORD
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

παντως μαντσεστερ βρισκω με 35 ευρω να παω απο κερκυρα....αφου θα νοικιασω αμαξι κιολας...θα τσεκαρω αν μπορω να γυρισω απο αλλου και να αφησω το καρο στο αλλο αεροδρομιο...λογικα γινεται με τις μεγαλες εταιριες ενοικιασης οπως και εδω...με τις πιο μικρες και φτηνες που λες απο τα εκει ντεκς?

Comment

Το θεμα εχει γινει οτι ναναι ε?[i]"

Comment

το ξερω...εννοουσα...για το αμαξι και την ενοικιαση!

Comment

οντως απο την φοιτητικη ζωη πηγαμε στα της αγγλιας....ιπποτη στειλε πμ και εγω το ιδιο κανω μολις κατασταλαξω...
            σπυρο ξεχασες να γραψεις για το sailing......με τα λεφτα του ενοικιου!!! [i]"

Comment

Στην προηγουμενη εξεταστικη τους ειχα πει οτι εδινα μαθημα και ημουν σε ιστιοπλοικο αγωνα ρε συ....(Ελπιζω να μην διαβαζουν το φορουμ!)[i]"

Comment

εγω ρε φουστη μου θελω να ανεβω αθηνα και αυτ οτο σαββατοκυριακο θελουν να ερθουν οι γονεις μου.δεν εχουν ερθει ουτε μια φορα απο το σεπτεβρη και θελουν να μου κουβαληθουν τωρα.παντως εεγω τους ειπα οτι κυριακη θα παω αθηνα.τωρα αν πουν οτι δεν εχρχοτναι την εκανα παο ασημερα αν προλαβαινω
                σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Πες οτι εχετε σεμιναριο με τη σχολη αθηνα ρε συ...αυτα ειναι ευκολα![i]"

Comment

Originally posted by Spyros87
                    Πες οτι εχετε σεμιναριο με τη σχολη αθηνα ρε συ...αυτα ειναι ευκολα![i]
                    σπυρο ξερουν οτι εχψ καταληψη"
                    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

πωπω τι μας θυμισες.... διακοπες κρυφα. αντι για πανεπιστημιο εγω με καμπριο στην παραλιακη και μπανια στον αστερα (σιγα μην εκανα summer courses) ναι ναι θα γυρισω απο σπετσες με το πλοιο και γω ημουνα σε σκαφος... αχχχχχχχχχχχχχχχ παλιες καλες εποχες.. και ποιος δεν τα χει κανει.......

Comment

ολοι λεμε ψεματα..ακου ερωτ5ηση η μανα μου θα πας αθηνα δεν διαβαζεις.μιλαει και η μανα μου που τελειωσε την ανωτατη εμπορικη με σκονακια σε ποσα χρονια και μετα πηγε και εγινε δασκαλα.

Comment

ειπα το καποτε.... εχουμε και μια ηλικια τωρα... καποτε... παλια στην Αγρια δυση ..... [i]

αμεσως και συ....... "

Comment

egw an kai oxi fitiths... k thn den exo kanei..... eixa pei oti 8a phgena 2hmero se enan filo na katsoume konta sto spiti m k egw hmoun zakintho
                            ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Σκεφτόμουν να προσθέσω μια απάντηση εκ μέρους μου, αλλά μετά από δεύτερη σκέψη αντιλήφθηκα ότι θα ήμουν εκτός κλίματος, οπότε... μάλλον όχι τελικά.

Comment

Originally posted by KELLY
                                πωπω τι μας θυμισες.... διακοπες κρυφα. αντι για πανεπιστημιο εγω με καμπριο στην παραλιακη και μπανια στον αστερα (σιγα μην εκανα summer courses) ναι ναι θα γυρισω απο σπετσες με το πλοιο και γω ημουνα σε σκαφος... αχχχχχχχχχχχχχχχ παλιες καλες εποχες.. και ποιος δεν τα χει κανει.......

λολολ κακοπερασηηηη [i] το χαβιαρι μαυρο και η σαμπανια ζεστη , χαλια μαυρα λολ. summer courses? paidi idiotikou kai esi?"

Comment

Working...
                                X