Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1

Θέλω το Σαββατο να ανέβω Καλαβρυτα με την γυναίκα μου και την κορη μου (5 ετων), για παιχνίδι το μικρό και για σκι ο μπαμπαςκαι η μαμά. Υπάρχει χιόνι στη βάση ή το εφαγε όλο η βροχή? Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία σήμερα το πρωί με το κέντρο , μου είπαν οτι η Δαφνη ειναι κλειστη λόγω μη επαρκούς ποσότητας χιονιού . Ευχαριστώ πολύ . Περικλής

Originally posted by perry1

Θέλω το Σαββατο να ανέβω Καλαβρυτα με την γυναίκα μου και την κορη μου (5 ετων), για παιχνίδι το μικρό και για σκι ο μπαμπαςκαι η μαμά. Υπάρχει χιόνι στη βάση ή το εφαγε όλο η βροχή? Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία σήμερα το πρωί με το κέντρο , μου είπαν οτι η Δαφνη ειναι κλειστη λόγω μη επαρκούς ποσότητας χιονιού . Ευχαριστώ πολύ . Περικλής
    Περικλή αν σου είπαν έτσι, δεν έχει χιόνι χαμηλά στη βάση. Να πας όμως, και να ανέβεις με την οικογένεια με το τριπλό στα 2020. Εκεί έχει χιόνι, και για σκι και για παιχνίδι..

Σπύρος.

Comment

Παίδες καλησπέρα, μίλησα κ εγώ το πρωί κ μου είπαν οτι ειναι ανοιχτό απο τη μέση κ πάνω. το θέμα ειναι τη ποιότητα εχει πάνω? πέρασε κανείς σήμερα η έμαθε για να μας πεί ? αν έχουν βγεί οι πέτρες, δεν αξίζει, λυπάμαι τα 25 ευρω που έδωσα για κέρωμα προχτές.

Comment

μην λυπασαι καθολου τα λεφτα που εδωσες,ακου τι γινεται χονδρικα:με το κερωμα στην σανιδα/πεδιλα,γλυστρας/τσουλας πιο ευκολα,εαν το χιονι εχει μαλακωσει σε φρεναρει οποτε με το κερωμα δεν θα εχεις τετοιο προβλημα [i]
        οσο για το πρωτο μερος του ποστ σου πιστευω οτι μεσα στις πιστες δεν θα υπαρχει προβλημα απο πετρες,ισως να εχουν βγει καποιες αλλα αν πηγαινεις προσεκτικα μπορεις να τις αποφυγεις ευκολα!"
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Μίλησα κι εγω με φίλο που ήταν σήμερα πάνω. Κάτω έχει γίνει ζημια.....όχι τρομερή....αλλά σημαντική. Την Δάφνη την είχαν κλειστη (μάλλον....δεν ήταν σίγουρος) λόγω συντήρησης χιονιού . Παρε τον Αχιλλέα, όπως έιπε και ο φίλος παραπάνω και ανέβα στην Β.Λάκκα. Το πρωι παγωμένο, μετά φτιάχνει.
          Και στο κάτω κάτω.....καλύτερα να είσαι στο βουνό με την γυναίκα σου και την κόρη σου....παρα στην πόλη, μπροστα σε μια τηλεόραση, να βλέπει η μικρη παιδικα. [i]"
          ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
          http://www.e-achaia.gr

Comment

ακη ο κλωκος εχει χιονι.τοπ ναχαικο κατι εχει ψηλα απο πατρα οπως το εβλεπα:
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by καλαματιανος
              Μπαααααα......μετά τις προχθεσινές βροχές.....δεν έμεινε δείγμα χιονιού.....ουτε για παγακι στο ουισκυ.... [i]"
              ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
              http://www.e-achaia.gr

Comment

Originally posted by AKIS-EGIO
                Originally posted by καλαματιανος
                Μπαααααα......μετά τις προχθεσινές βροχές.....δεν έμεινε δείγμα χιονιού.....ουτε για παγακι στο ουισκυ.... [i]
                τπ παναχαικο εχει λιγο.ο ταυγετος πρεπει να εχιε το πιο πουλβ χιονι μακραν.εβαλε κια σημεερα αρκετο μαλλον"
                σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                X