Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diesel vs Βενζίνη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DIESEL WINTER ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ -7 ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ(ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ V-POWER DIESEL ΤΗΣ SHELL)ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΝΕΙ(ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΤΟ D-22 ΠΟΥ ΕΙΧΑ)ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ)
    ΣΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ D-40 ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ 9.5 ΕΩΣ 11 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ(ΣΗΜ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ 265/70/17)ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 100ΧΙΛEdited by: ΜΙΖ
    http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
    ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Εμένα το Navara εκτός από την προθέρμανση που έχει την αυτόματη στην εκκίνηση, σε περίπτωσή κρύου έχει ένα κουμπάκι που κάνει προθέρμανση όλο το fuel tank οπότε δεν υπάρχει θέμα παγώματος.

Και σαφώς πρέπει να βάζουμε αντιπηκτικό στο ρεζερβουάρ για να μην έχουμε προβλήματα σε ακραίες θερμοκρασίες
      Edited by: Bigsam
      www.braters.gr

Comment

Στη Φινλαδια υπαρχουν 3 τυποι diesel.Το καλοκαιρινο,πηζει στους -8,το ενδιαμεσο,πηζει στους -20κατι και το βαρυ" χειμερινο το οποιο πηζει στους -51!!Τωρα,γιατι στη χωρα μας τα πετρελαια πηζουν για πλακα μονο οι εταιρειες και τα πρατηρια ξερουν."
        Powder With Power!

http://www.youtube.com/watch?v=cfmNgQH2nm8&feature=related

Comment

Originally posted by strofimios
          Στη Φινλαδια υπαρχουν 3 τυποι diesel.Το καλοκαιρινο,πηζει στους -8,το ενδιαμεσο,πηζει στους -20κατι και το βαρυ" χειμερινο το οποιο πηζει στους -51!!Τωρα,γιατι στη χωρα μας τα πετρελαια πηζουν για πλακα μονο οι εταιρειες και τα πρατηρια ξερουν.
          ω ρε φιλε..αυτα ειναι...δηλαδη και το καλοκαιρινο τους για μας...στις περισσοτερες περιπτωσεις κανει....
          και για κατι εξτρα το ενδιαμεσο!!!
          και σκεφτομουνα εγω...(δεν εχω ντιζελ)....οταν εβλεπα ολα αυτα που γραφουν τα παιδια εδω μεσα για το πετρελαιο....καλα πως εχουνε ολοι οι ευρωπαιοι ντιζελ? πως αντεχει!!! καμμια σχεση η ποιοτητα τελικα παιδια ε? τι να πω...."
          Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
          ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Originally posted by ΜΙΖ
            ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DIESEL WINTER ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ -7 ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
            ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ(ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ V-POWER DIESEL ΤΗΣ SHELL)ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ.
            ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΝΕΙ(ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΤΟ D-22 ΠΟΥ ΕΙΧΑ)ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ)
            ΣΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ D-40 ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ 9.5 ΕΩΣ 11 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ(ΣΗΜ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ 265/70/17)ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 100ΧΙΛ
            γεια σου ρε φαιδωνα αριαναρα!!!
            ποια εβαλες? λογικα all terrain...
            Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
            ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Originally posted by Bigsam
              Εμένα το Navara εκτός από την προθέρμανση που έχει την αυτόματη στην εκκίνηση,  σε περίπτωσή κρύου έχει ένα κουμπάκι που κάνει προθέρμανση όλο το fuel tank οπότε δεν υπάρχει θέμα παγώματος. Και σαφώς πρέπει να βάζουμε αντιπηκτικό στο ρεζερβουάρ για να μην έχουμε προβλήματα σε ακραίες θερμοκρασίες
              ΦΙΛΕ BIGSAM ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ(ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΕΝΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ
              ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ BF 50/50 TO ΠΕΤΥΧΕΣ!
              http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
              ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Working...
              X