Announcement

Collapse
No announcement yet.

ntropi sas re remalia....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αλέξανδρε δεν είναι προσπάθεια τρομοκράτησης!
    Είναι προσπάθεια επιβολής ΧΟΥΝΤΑΣ!!!
    Κι ακόμα οι τραυματίες ήταν 4!
    ΟΛΟΙ με ανοιγμένα κεφάλια!
    2 βρίσκονταν έξω απο την πολυκατικοία και 2 μέσα.
    3 άντρες(παληκάρια) και μια κοπέλα στην οποία ήμουν συνέχεια δίπλα της για παν ενδεχόμενο!
    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by panicline
      Originally posted by meteofok
      Αν αυτοι οι απλοι ανθρωποι σπαγανε καποιο αμαξι,καλα τους κανανε και τους μαδησαν στην φάπα.Κι εγω αν εβλεπα εναν τύπο πιτσιρικα-μεγαλο δεν εχει σημασια,να μου σπαει το αμαξι η το μαγαζι,θα τον ευνουχιζα επι τόπου.Αν ηταν απλα διαδηλωτες τοτε ειναι για κρεμασμα για ακομα μια φορα οι μπατσοι.
      Το αν τι το θελεις; Το video μιλαει απο μονο του για το ποιοι ηταν.Εχτες ηταν μια μαζικη ειρηνικη πορεια.Δεν εσπασε τιποτα. Φανηκε ξεκαθαρα οτι οι μπατσοι ηθελαν να δειρουν κοσμο γενικα.

Το ακραιο ηταν εκεινο με το παιδι που το σπασαν το κεφαλι και πειγε στην κλινικη και βγαινοντας του ξαναριξαν γκολοπια και επεσε κατω λυποθυμος.

Προσωπικα λογο δουλειας δεν προλαβα να παω στην πορεια αλλα μετα το τελος της ,επιδη η δουλεια μου ειναι στο κεντρο, βγεικα λιγο εξω να δω τι γινεται και περνοντας απο τη Μεσσολογειου ξαφνικα με κυνηγησαν δυο ματατζιδες απο μια δημοιρια στο ξεκαρφωτο. Δεν προλαβα να καταλαβω τι εγινε.Ευτυχως,δεν με πιασανε.Πιο πανω ακουσα και δυο κροτους απο δακρυγωνα διπλα στις καφετεριες της Μεσσολογειου.Τρελα πραγματα γενικα.Δεν μπορω να τα εξηγησω αλλιως παρα μονο ως μια προσπαθεια τρομοκρατησης του κοσμου.

Προσωπικα λογο δουλειας δεν προλαβα να παω στην πορεια αλλα μετα το τελος της ,επιδη η δουλεια μου ειναι στο κεντρο, βγεικα λιγο εξω να δω τι γινεται και περνοντας απο τη Μεσσολογειου ξαφνικα με κυνηγησαν δυο ματατζιδες απο μια δημοιρια στο ξεκαρφωτο.

Ξαφνικα ολοι εσενα κυνηγουν[i]

"

Comment

Αν αυτοι οι απλοι ανθρωποι σπαγανε καποιο αμαξι,καλα τους κανανε και τους μαδησαν στην φάπα.Κι εγω αν εβλεπα εναν τύπο πιτσιρικα-μεγαλο δεν εχει σημασια,να μου σπαει το αμαξι η το μαγαζι,θα τον ευνουχιζα επι τόπου.Αν ηταν απλα διαδηλωτες τοτε ειναι για κρεμασμα για ακομα μια φορα οι μπατσοι.
        Το αν τι το θελεις; Το video μιλαει απο μονο του για το ποιοι ηταν.Εχτες ηταν μια μαζικη ειρηνικη πορεια.Δεν εσπασε τιποτα. Φανηκε ξεκαθαρα οτι οι μπατσοι ηθελαν να δειρουν κοσμο γενικα.

Το ακραιο ηταν εκεινο με το παιδι που το σπασαν το κεφαλι και πειγε στην κλινικη και βγαινοντας του ξαναριξαν γκολοπια και επεσε κατω λυποθυμος.

Προσωπικα λογο δουλειας δεν προλαβα να παω στην πορεια αλλα μετα το τελος της ,επιδη η δουλεια μου ειναι στο κεντρο, βγεικα λιγο εξω να δω τι γινεται και περνοντας απο τη Μεσσολογειου ξαφνικα με κυνηγησαν δυο ματατζιδες απο μια δημοιρια στο ξεκαρφωτο. Δεν προλαβα να καταλαβω τι εγινε.Ευτυχως,δεν με πιασανε.Πιο πανω ακουσα και δυο κροτους απο δακρυγωνα διπλα στις καφετεριες της Μεσσολογειου.Τρελα πραγματα γενικα.Δεν μπορω να τα εξηγησω αλλιως παρα μονο ως μια προσπαθεια τρομοκρατησης του κοσμου.

Γενικα απο τοτε που ευευρεθηκε το μονταζ πολά μπορω να πασαρω ως αλήθειες,αναλογα τι με συμφερει-υποστιρίζω.Ασχετο με αυτο,ειδα και στην τιβι τα γεγονοτα,τα οποια σαφως και ειναι εμετικα,με εναν νεαρο που τον σερνανε σα σκύλο ανγωστο γιατί.Απλα οπως λες,θελουν να επιβαλουν την τρομοκρατία στον κόσμο,δεν τους συμφερει που ο λαος πηρε πρεφα το τι γινεται.Αλλά ακομα δεν είδαν τίποτα.
        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Την ΑΛΗΘΕΙΑ θα την κρίνω εγώ για εμενα.Αν ηταν να ακουγα του καθενα κιτσολαμπρου την ''μαρτυρία''  και να την πιστευα κιολας....[i]   
          Για να την κρίνεις πρέπει να είσαι και παρών !
          Απο το πσ ξέρεις πόσες αλήθειες μπορώ να σου πώ εγώ !!!"

Comment

ena pasari xriazonte na to voulosoune....8a vgaloume to koufontina ton trelo xristodoulo kai savva ap to koridallo kai treis mazi otan 8a vgoune ap thn steni roukete sas 8a rixnoun ekei pros ti vouli ta mat ekei 8a kanoun ola toumpeki 8a trexoun na so8oune gia na mn skoto8oune.... ena sin8nima eine k afto..[i]
            "
            ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Originally posted by Morpheas
              Την ΑΛΗΘΕΙΑ θα την κρίνω εγώ για εμενα.Αν ηταν να ακουγα του καθενα κιτσολαμπρου την ''μαρτυρία'' και να την πιστευα κιολας....[i]
              Για να την κρίνεις πρέπει να είσαι και παρών !
              Απο το πσ ξέρεις πόσες αλήθειες μπορώ να σου πώ εγώ !!!

Ε το ιδιο πραγμα λεμε.Εσυ γουσταρεις να πετας μολοτωφ κτλ,οποτε η αποψη σου για ενα επεισόδιο θα ειναι υπο το πρισμα της λεξης ματσοι δολοφόνοι '' εμεις τα καλα παιδια τα καημενα πηγαμε να καψουμε 2-3 αμαξακια και μας ορμησαν τα γουρουνια οι φονιαδες χωρις λογο'' Αν ρωτησω ενα μπατσο για το τι εγινε,θα μου πει οτι 10 τζογλανια μας ορμηξαν με πετρες και επρεπε να μπει ταξη.Καταλαβαινεις οτι η αληθεια μαλον θα βρισκεται καπου στη μέση.Τελειως φιλικα στα λεω αυτά.
              Edited by: meteofok "
              http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Ε το ιδιο πραγμα λεμε.Εσυ γουσταρεις να πετας μολοτωφ κτλ,οποτε η αποψη σου για ενα επεισόδιο θα ειναι υπο το πρισμα της λεξης ματσοι δολοφόνοι.Αν ρωτησω ενα μπατσο για το τι εγινε,θα μου πει οτι 10 τζογλανια μας ορμηξαν με πετρες και επρεπε να μπει ταξη.Καταλαβαινεις οτι η αληθεια μαλον θα βρισκεται καπου στη μέση.Τελειως φιλικα στα λεω αυτά.
                Στη προκειμενη περιπτωση η αληθεια φαινεται στο video,οποτε ολα τα αλλα ειναι περιτα.

Οι δημοσιογραφοι που χτυπησαν ηταν και αυτοι κουκουλοφοροι; Ο ενας του ΑΝΤ1 και ο αλλος του MEGA. Τα πραγματα βγαζουν ματια.

KAPTEN δυστοιχως δεν κυνηγησαν μονο εμενα αλλα δεκαδες αλλους περαστικους.

Comment

Οι δημοσιογραφοι θελουν γενικά ξύλο,οποτε καλο τους εκανε που φαγανε και καμιά ψηλή [i] Και θα κλεισω με μια παροιμια πασιγνωστη,οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα,τον τρωνε οι κότες."

Comment

Οι δημοσιογραφοι θελουν γενικά ξύλο,οποτε καλο τους εκανε που φαγανε και καμιά ψηλή [i]   Και θα κλεισω με μια παροιμια πασιγνωστη,οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα,τον τρωνε οι κότες.
                    Ααα μαλιστα. Ποινικοποιουνται και επαγγελματα τωρα.Μαλιστααα. Για την ιστορια ο ενας δημοσιογραφος απο τις `ψιλες` που εφαγε εκανε ραμματα στο ενα φρυδι.

Ωραια λογικη.Και εγω με τη δικια μου λεω οτι ολοι οσοι κανουν το επαγγελμα που κανεις θελουν ξυλο."

Comment

Οι δημοσιογραφοι θελουν γενικά ξύλο,οποτε καλο τους εκανε που φαγανε και καμιά ψηλή [i] Και θα κλεισω με μια παροιμια πασιγνωστη,οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα,τον τρωνε οι κότες.
                      Ααα μαλιστα. Ποινικοποιουνται και επαγγελματα τωρα.Μαλιστααα. Για την ιστορια ο ενας δημοσιογραφος απο τις `ψιλες` που εφαγε εκανε ραμματα στο ενα φρυδι.

Ωραια λογικη.Και εγω με τη δικια μου λεω οτι ολοι οσοι κανουν το επαγγελμα που κανεις θελουν ξυλο.

Εγω δεν κανω κανενα επαγγελμα,το γλυτωσα το ξυλο?"

Comment

Originally posted by KNIGHT

Και συγχωρέστε μου την νοοτροπία βολεμένης μεσοαστικής άγνοιας", επειδή κάπου αναφέρθηκε "προσπάθεια επιβολής χούντας" , εάν δεν κάνω λάθος, πριν 15 μήνες είχαμε γιά πολλοστή φορά (όπως εδώ και 35 χρόνια) ΕΚΛΟΓΕΣ!

Εγινε απόπειρα Πραξικοπήματος και δεν πήραμε χαμπάρι?
                        Ναι οντος ειχαμε εκλογες με ενα αντιδημοκρατικο εκλογικο συστημα που ακομα και μ`αυτο το πρωτο κομμα εκφραζει την μειοψηφια του Ελληνικου λαου. Το αν εχουμε χουντα η οχι, δεν εχει σχεση με τις εκλογες. Ειναι εξυπνοι.Η επιβολης χουντας με δημοκρατικο προσωπειο ειναι πιο αποτελεσματικη,αφου υπνοτιζει και φερνει λιγοτερες αντιδρασεις.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας."

Comment

Originally posted by KAPTEN

Εγω δεν κανω κανενα επαγγελμα,το γλυτωσα το ξυλο?
                          Οχι και οι ανεργοι ξυλο θελουν.Με τη λογικη του Meteofwk δεν γλιτωνει κανεις.Σορρυ εχασες. [i]"

Comment

Οι δημοσιογραφοι θελουν γενικά ξύλο,οποτε καλο τους εκανε που φαγανε και καμιά ψηλή [i]   Και θα κλεισω με μια παροιμια πασιγνωστη,οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα,τον τρωνε οι κότες.

Σωστόοοοοοοοςς!!!! 

Και συγχωρέστε μου την "νοοτροπία βολεμένης μεσοαστικής άγνοιας", επειδή κάπου αναφέρθηκε "προσπάθεια επιβολής χούντας" , εάν δεν κάνω λάθος, πριν 15 μήνες είχαμε γιά πολλοστή φορά (όπως εδώ και 35 χρόνια) ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ;

«... Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την υγεία από την χρήση όλων αυτών των χημικών ουσιών, και μάλιστα καινούριας γενιάς που εμφανίστηκε αυτές τις ημέρες, δακρυγόνων, ασφυξιογόνων κ.λπ., οι οποίες, σύμφωνα με όλες τις διεθνείς μελέτες δημιουργούν σοβαρά προβλήματα για την υγεία, που ξεκινούν από αναπνευστικά προβλήματα, εγκαύματα και μπορούν, σε περίπτωση που αυτές οι χημικές ουσίες συνδυάζονται με διαλύτες να έχουν ισχυρή τοξική δράση στα νεφρά, στο ήπαρ ακόμη και να προκαλέσουν καρκινογενέσεις... Με τέτοιο τρόπο ώστε, με βάση τη Συνθήκη της Γενεύης του 1925, που το πόρισμα που βγήκε από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι σταματήστε τα χημικά όταν η μια χώρα πολεμάει ενάντια στην άλλη να μην επιτρέπονται και τώρα βλέπουμε να επιτρέπονται ακόμη και για εσωτερική χρήση.

Θέλω να πω ότι η ανησυχία μας μεγαλώνει πάρα πολύ, έχοντας υπόψη -και θα καταθέσω το σχετικό έγγραφο στα πρακτικά- το διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας υπ αριθμ. 48 του 2008, που είναι στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού στις 7 Ιανουαρίου 2009 με βάση το οποίο οι σχετικές υπηρεσίες του Γεν. Επιτελείου Στρατού προκηρύσσουν ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών στα οποία περιλαμβάνονται μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας προσώπου, μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας σώματος, γκλομπς, πλαστικοί ιμάντες προσδέσεως χειρών μιας χρήσεως, χειροβομβίδες ελαστικών σφαιριδίων, χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, χειροβομβίδες ουσιών ελέγχου πλήθους .

Και το ερώτημα που μπαίνει είναι αυτά χρειάζεται η χώρα μας; Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Πρόκειται να μπει και ο στρατός στην αντιμετώπισης του κινήματος της νεολαίας, αντί να δώσουμε πολιτικές λύσεις ώστε να μην επιτρέψουμε, αν θέλετε, όσους θέλουν να δώσουν μια στρατηγική έντασης και μια προβολή εκδηλώσεων βίας να έχουν αποτέλεσμα και τα παίρνει και ο στρατός για να τα χρησιμοποιήσει και η αστυνομία αυτά τα πράγματα;

,,, Οφείλω να το καταγγείλω αυτό και περιμένουμε μια απάντηση από τον Υπ. Εθνικής ’μυνας σήμερα.

Τώρα πείρες την απάντηση σου φίλε μου..?"

Comment

Originally posted by Morpheas
                              Οι δημοσιογραφοι θελουν γενικά ξύλο,οποτε καλο τους εκανε που φαγανε και καμιά ψηλή [i] Και θα κλεισω με μια παροιμια πασιγνωστη,οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα,τον τρωνε οι κότες.

Σωστόοοοοοοοςς!!!!

Και συγχωρέστε μου την "νοοτροπία βολεμένης μεσοαστικής άγνοιας", επειδή κάπου αναφέρθηκε "προσπάθεια επιβολής χούντας" , εάν δεν κάνω λάθος, πριν 15 μήνες είχαμε γιά πολλοστή φορά (όπως εδώ και 35 χρόνια) ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ;

«... Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την υγεία από την χρήση όλων αυτών των χημικών ουσιών, και μάλιστα καινούριας γενιάς που εμφανίστηκε αυτές τις ημέρες, δακρυγόνων, ασφυξιογόνων κ.λπ., οι οποίες, σύμφωνα με όλες τις διεθνείς μελέτες δημιουργούν σοβαρά προβλήματα για την υγεία, που ξεκινούν από αναπνευστικά προβλήματα, εγκαύματα και μπορούν, σε περίπτωση που αυτές οι χημικές ουσίες συνδυάζονται με διαλύτες να έχουν ισχυρή τοξική δράση στα νεφρά, στο ήπαρ ακόμη και να προκαλέσουν καρκινογενέσεις... Με τέτοιο τρόπο ώστε, με βάση τη Συνθήκη της Γενεύης του 1925, που το πόρισμα που βγήκε από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι σταματήστε τα χημικά όταν η μια χώρα πολεμάει ενάντια στην άλλη να μην επιτρέπονται και τώρα βλέπουμε να επιτρέπονται ακόμη και για εσωτερική χρήση.

Θέλω να πω ότι η ανησυχία μας μεγαλώνει πάρα πολύ, έχοντας υπόψη -και θα καταθέσω το σχετικό έγγραφο στα πρακτικά- το διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας υπ αριθμ. 48 του 2008, που είναι στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού στις 7 Ιανουαρίου 2009 με βάση το οποίο οι σχετικές υπηρεσίες του Γεν. Επιτελείου Στρατού προκηρύσσουν ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών στα οποία περιλαμβάνονται μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας προσώπου, μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας σώματος, γκλομπς, πλαστικοί ιμάντες προσδέσεως χειρών μιας χρήσεως, χειροβομβίδες ελαστικών σφαιριδίων, χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, χειροβομβίδες ουσιών ελέγχου πλήθους .

Και το ερώτημα που μπαίνει είναι αυτά χρειάζεται η χώρα μας; Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Πρόκειται να μπει και ο στρατός στην αντιμετώπισης του κινήματος της νεολαίας, αντί να δώσουμε πολιτικές λύσεις ώστε να μην επιτρέψουμε, αν θέλετε, όσους θέλουν να δώσουν μια στρατηγική έντασης και μια προβολή εκδηλώσεων βίας να έχουν αποτέλεσμα και τα παίρνει και ο στρατός για να τα χρησιμοποιήσει και η αστυνομία αυτά τα πράγματα;

,,, Οφείλω να το καταγγείλω αυτό και περιμένουμε μια απάντηση από τον Υπ. Εθνικής ’μυνας σήμερα.

Τώρα πείρες την απάντηση σου φίλε μου..?

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΟΣ,ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
                              Edited by: meteofok "

Comment

Ωραια λογικη.Και εγω με τη δικια μου λεω οτι ολοι οσοι κανουν το επαγγελμα που κανεις θελουν ξυλο.

Δε πειράζει θα ζήσει με λιγα ραματα κανείς δε πεθανε.Ναι σωστη η λογική σου.Μονο που την υπολογιζω περιπου οσο το γαυγισμα του σκύλου μου.
                                "

Comment

Working...
                                X