Announcement

Collapse
No announcement yet.

ntropi sas re remalia....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ntropi sas re remalia....

afto eine ena apokaliptiko video ap tous mpatsous gia na deite oti oloi eine gourounia ntropi sas re remalia...... ... o 8odoris htan paron ekei k m ta eipe ola analitika ti egine eine pragmatika gelioi.... oriste to apokaliptiko video.... http://www.tvxs.gr/v2972 anti na piasoun koukouloforous pianoun tous aplous an8ropous.. Edited by: casperakos
    ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Τι σχεση εχει αυτο με το καιρο?

Comment

Μαρτυρία από τα γεγονότα στην οδό Ασκληπιού 14. Παρακολουθήστε πλάνα από τον αποκλεισμό και συλλήψεις διαδηλωτών στο συγκεκριμένο σημείο. Αστυνομικοί χτυπούν και ρίχνουν στο έδαφος μία ηλικιωμένη γυναίκα, που στεκόταν ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές για να προστατεύσει τους τελευταίους.
      Περίπου στις 4 το μεσημέρι μια ομάδα παιδιών βρέθηκε στην οδό Ασκληπιού 14, κυνηγημένοι από την Αστυνομία. Μπήκαν αρχικά σε ένα κατάστημα με ψιλικά στο ισόγειο της οικοδομής και στη συνέχει στην είσοδο της πολυκατοικίας που υπάρχει στο ίδιο κτίριο. Σε πολύ λίγα λεπτά αποκλείστηκαν εκεί από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ στην αρχή έγινε προσπάθεια να αποκλειστεί η πρόσβαση στο σημείο στους δημοσιογράφους.
      Αργότερα έγινε γνωστό πως μεταξύ των 70 - 80 ατόμων που ήταν στην πολυκατοικία υπήρχαν τουλάχιστον δύο τραυματίες και ζητήθηκε βοήθεια από την Κεντρική Κλινική Αθηνών η οποία βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων. Ακόμα και οι γιατροί προσέγγισαν με δυσκολία το σημείο για να παράσχουν βοήθεια στους τραυματίες ενώ ακόμα και όταν βγήκαν μεταφέροντας μια κοπέλα τραυματία δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ.
      Όπως φάνηκε τα ΜΑΤ είχαν σαφείς εντολές να κάνουν συλλήψεις στο συγκεκριμένο σημείο. Επικράτησε ένταση και άρχισαν να τραβάνε κόσμο στο σωρό μέχρι και μια ηλικιωμένη γυναίκα που έτυχε να βρίσκεται εκεί, την οποία και τελικά συνέλαβαν. Επίσης συνελήφθησαν στο συγκεκριμένο σημείο δικηγόροι της Ομάδας νομικής προστασίας αλλά και άλλοι δικηγόροι από τα γύρω γραφεία που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να εμποδίσουν τις συλλήψεις των παιδιών.
      Πολύ χαρακτηριστική είναι η στάση του ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου, ο οποίος συνεχώς καλούσε τα ΜΑΤ να συλλάβουν τον ίδιο και να αφήσουν να φύγουν τα παιδιά που είχαν βρει καταφύγιο στο μαγαζί του.
      Η ένταση κορυφώθηκε όταν χτυπήθηκαν δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν εντωμεταξύ φτάσει στο σημείο και κάλυπταν όσα διαδραματίζονταν εκεί. Χτυπήθηκε αρκετά ένας φωτογράφος των ΝΕΩΝ, ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών.
      Από τους παρευρισκόμενους γίνονταν συνεχείς εκκλήσεις για την μετάβαση εισαγγελέα στο σημείο για να ελέγξει τις αυθαιρεσίες που διέπρατταν οι αστυνομικοί. Αντί του εισαγγελέα ήρθε ακριβώς έξω από την πολυκατοικία μια κλούβα των ΜΑΤ, στην οποία φορτώθηκαν τουλάχιστον 15-20 άτομα, εκ των οποίων πολλοί δικηγόροι αλλά και κόσμος που είχε σχηματίσει αλυσίδες έξω από την πολυκατοικία. Μεταξύ αυτών μεταφέρθηκε στην κλούβα και η ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις πριν είχε χτυπηθεί και είχε προς στιγμή χάσει τις αισθήσεις της.
      Μετά τις συλλήψεις δόθηκε εντολή για αποχώρηση των ΜΑΤ από το συγκεκριμένο σημείο. Πολλά χημικά και γενικώς προκλητική συμπεριφορά της αστυνομίας εις βάρος των πάντων.

απο tvxs.grEdited by: Morpheas
      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Syntonisoy kasperako pali ektos topou kai xronou eisai.
        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

casperako τωρα θα τους μαθουμε?? τοσα χρονια οι μπατσοι πιανουν τους αγωνιστες που δεν κανουν απολυτως τιποτα και τους μπαχαλους τους αφηνουν να ριμαζουν.αλλα ειναι θεμα εξουσιας.τους συμφερει η κατασταση για να βρουν πατημα να πατησουν πολιτικεσ ελευθεριες
          Z

Comment

magkes ekana vlakia apo viasini m to anoiksa sto 8ema me ton kairo KAPIOS MOD NA TO VALEI STA ASXETA SYGNOMI!!!

Comment

pantos eine pragmatika rezilides gia afto den 8elane tis tv sta podia tous na mporoune na energoun eleu8era ta gourounia

Comment

και στον καιρό να ήταν το θέμα μια χαρά θα ήταν
                εκτός αν θεωρήσουμε ότι ο καιρός είναι πιο σημαντικός από την ΄΄εξαρση της αστυνομικής βίας και της καταστολής
                Κλασσικός ΒΕ χειμώνας. Τουλάχιστον 2-3 χιονοστρώσεις στη Λ. Νίκης. Κατά-λευκος Πύργος

Comment

Originally posted by rainatlast
                  και στον καιρό να ήταν το θέμα μια χαρά θα ήταν
                  εκτός αν θεωρήσουμε ότι ο καιρός είναι πιο σημαντικός από την ΄΄εξαρση της αστυνομικής βίας και της καταστολής

Kαθε πραγμα στο καιρο του κι ο κολλιος τον Αυγουστο

Comment

Αν αυτοι οι απλοι ανθρωποι σπαγανε καποιο αμαξι,καλα τους κανανε και τους μαδησαν στην φάπα.Κι εγω αν εβλεπα εναν τύπο πιτσιρικα-μεγαλο δεν εχει σημασια,να μου σπαει το αμαξι η το μαγαζι,θα τον ευνουχιζα επι τόπου.Αν ηταν απλα διαδηλωτες τοτε ειναι για κρεμασμα για ακομα μια φορα οι μπατσοι.
                    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Originally posted by meteofok
                      Αν αυτοι οι απλοι ανθρωποι σπαγανε καποιο αμαξι,καλα τους κανανε και τους μαδησαν στην φάπα.Κι εγω αν εβλεπα εναν τύπο πιτσιρικα-μεγαλο δεν εχει σημασια,να μου σπαει το αμαξι η το μαγαζι,θα τον ευνουχιζα επι τόπου.Αν ηταν απλα διαδηλωτες τοτε ειναι για κρεμασμα για ακομα μια φορα οι μπατσοι.
                      file meteofok h giagia pou vlepoume sto vindeo les na eixe se kamia tsepi kamia molotf??[i]eleossssss
                      "

Comment

Καλά σε βιντεο εχω δει κι εγώ πολλά.Απο υπταμενες φαλαινες μέχρι το υποτηθεμενο τελος του κόσμου.Αρκει να εισαι πανω απο 16 για να καταλαβεις τι ειναι αληθεια και τι όχι.

Comment

Metofok...ήμουν απο την αρχή μέχρι το τέλος!
                          Τα γεγονότα ξεκινήσαν απο ΕΝΑ αυγό!!!
                          Δεν έπεσαν ούτε φολότοφ ούτε φωτιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα!
                          Η στάση μας ήταν αμυντική, καθαρά αμυντική!
                          Ενώ των δολοφόνων ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΜΑΣΙΑ, ήταν 100% επιθετική!
                          Δεν μπορείς να κρίνεις απο το pc σου φίλε μου..
                          ’σε και κάποιον να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ!
                          Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                          Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by meteofok
                            Το αν τι το θελεις; Το video μιλαει απο μονο του για το ποιοι ηταν.Εχτες ηταν μια μαζικη ειρηνικη πορεια.Δεν εσπασε τιποτα. Φανηκε ξεκαθαρα οτι οι μπατσοι ηθελαν να δειρουν κοσμο γενικα.

Το ακραιο ηταν εκεινο με το παιδι που το σπασαν το κεφαλι και πειγε στην κλινικη και βγαινοντας του ξαναριξαν γκολοπια και επεσε κατω λυποθυμος.

Προσωπικα λογο δουλειας δεν προλαβα να παω στην πορεια αλλα μετα το τελος της ,επιδη η δουλεια μου ειναι στο κεντρο, βγεικα λιγο εξω να δω τι γινεται και περνοντας απο τη Μεσσολογειου ξαφνικα με κυνηγησαν δυο ματατζιδες απο μια δημοιρια στο ξεκαρφωτο. Δεν προλαβα να καταλαβω τι εγινε.Ευτυχως,δεν με πιασανε.Πιο πανω ακουσα και δυο κροτους απο δακρυγωνα διπλα στις καφετεριες της Μεσσολογειου.Τρελα πραγματα γενικα.Δεν μπορω να τα εξηγησω αλλιως παρα μονο ως μια προσπαθεια τρομοκρατησης του κοσμου.

Comment

Την ΑΛΗΘΕΙΑ θα την κρίνω εγώ για εμενα.Αν ηταν να ακουγα του καθενα κιτσολαμπρου την ''μαρτυρία'' και να την πιστευα κιολας....[i] "

Comment

Working...
                              X