Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aναφορα Λαρισα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aναφορα Λαρισα

Συνεφεια στη Λαρισα σημερα με τη θερμοκρασια αυτη την ωρα στους +3.5
    Χθες αργα το βραδυ στα Βοριοανατολικα περιχωρα ειχαμε χιονονερο κατα διαστηματα,ενω το ξημερωμα σημερα βρηκε τον Κισσαβο,Μελιβοια,Αμπελακια,Ανατολη,και αλλες περιοχες χιονισμενες,καθος και το Μαυροβουνι,το οποιο ειχε μια τρομερη αλφαδια στο χιονι!!!! μεχρι το κεντρο του,πραγματικα εντυποσιακο....λες και εβαλες χαρακα...
    Σημερα το βραδυ αναμενονται οι πρωτες χιονοπτωσεις στη Λαρισα εκτος απροοπτου γκαντεμιας που μας δερνει...αντε να δουμε...ενω αυριο η θερμοκρασια θα ειναι κατα 2 βαθμους χαμηλοτερη...

φανης
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Tora ksupnisa k egw k koitaksa eksw sunnefia kai 4oc. Alla re fani kata diastimata anoigei o kairos...
    ....ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ...
    www.ael-fans.com

Comment

μακάρι Φάνη. Η γκαντεμιά φοβάμαι ότι είναι πιθανή για πολλούς...Ένα ευχάριστο είναι το άλλο Σ/Κ. φαίνονται στα μοντέλα νέα αξιόλογηξ τροφοδσία πό το Αιγαίο με παράλληλη ψυχρότερη εισβολή (σαν γλώσσα από Σιβηρία). Πολύ μακριά βέβαια...εδώ δε ξέρουμε τί θα κάνει σήμερα με βεβαιότητα...τέλος πάντων...έτσι για να παραμένουμε αισιόδοξοι

Comment

Καλλημερα παιδια...
        Το επομενο Σ/Κ εβλεπα μια στροφη των ανεμων σε Νδυτικους-Δυτικους,κατι το οποιο φενεται τραβηχτικε για μετα απο 3 ημερες περιπου.
        Το καλο βεβαια ειναι οτι στο καταληλο ταιμινγκ,οι Νδυτικοι δινουν χιονια σε αρκετα πεδινα.
        Μια βεβαια τετοια περιπτοση ειναι πολυ πιθανη,η οποια και θα μας τροφοδοτηση,αρκετα εντονο υετο,Νδυτικα απο σικελια μερια...τωρα ειμαστε μακρια...
        Θα δουμε...
        Το ασχημο ειναι αρκετα μακρητερα φαινονται αλκυονιδες,και ανοδος της θερμοκρασιας,και το ασχημο ειναι οι νοτιαδες,γιατι καλληστα θα μπορουσαμε να ειχαμε βοριαδες....παλι μακρια,και ευχομαι για το χειροτερο..
        ιδομεν παλι.
        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

ναι ότως αρρωστήμενες αλκυονίδες κάπου την άλλη εβδομάδα μέσα προς τέλος φαίνονται. Εγώ έχω αναθαρρήσει λίγο με τη πρόγνωση του Δημήτρη που έβγαλε τώρα...

Comment

Fani mexri na nuxtwsei tha doume kamia nifada i mpa? Kai tora na to paw k pio genika. Tha doume tpt genika?
            ....ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ...
            www.ael-fans.com

Comment

Fani, i Larissa dexete fenomena me BA reuma?
              http://www.meteo.gr/stations/ptolemaida/
              http://www.meteo.gr/stations/vlasti

Comment

Αλκυονίδες για την ώρα δεν φαίνονται πουθενά και νομίζω ότι θα αργήσουν αρκετά, αν και πάλι έχουμε αλκυονίδες φέτος.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Beach καλημερα.Βλεπεις τελικα φαινομενα χιονιου Μεσογεια και στο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ καθ'ολη την εβδομαδα?
                  Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
                  με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

Επειδή και τα σωστά πρέπει να λέγονται είναι το πιο σωστό και ακριβές post που έχω διαβασει από τον Φάνη.Και στη Θερμοκρασία και σε όλα.Μόνο λίγο τραβηγμένη η χιονόπτωση απόψε στη Λάρισα(μακάρι αλλά το βλέπω απίθανο).Έγώ με τη σειρά μου θα δώσω μια αναφορά από ¨Ολυμπο όπως ήταν χτες η κατάσταση.
                    Ανέβηκα από Ροδιά και 5 χιλ έξω από το χωριό έριχνε χιονι. Στον αυχένα είχε 2-5 πόντους και συνέχισε να έχει στρωμένο και να ρίχνει μέχρι την Καρυά(ελαφρά).Αυτό για το ΄΄χάρακα΄΄ για τη χιονοστρωση το παρατήρησα και εγώ στα υψώματα πριν τον αυχένα αλλά και μετά. Ήταν εντυπωσιακό.Ο δρόμος για Καλλιπεύκη είχε 5 πόντους αλλά τρομερα παγωμένο στα ανήλια.
                    ΑΕΛ

Comment

makari na to deis ekei sthn larysa,,ante na paro seira ego meta
                      oson afora tis alkyonides to xo xanadei to ergo,,einai noris gia dakrya
                      episis alkyonides kata kanona den theorounte meres pou exoume notio reuma (kala to les)einai adianoito mboreis apla na peis #to telos mias oreas periodou banatolikou reumatos#,,einai noris faniii"
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Akoma exoume toses meres me xionia kai kryo.. Toulaxiston 7-8 kai eseis skefteste tis alkyonides meta apo toses meres.. Akoma den arxisan ta xionia... "

Comment

koita as pane opos fenete ta pragmata mexri kyriaki kai meta euxaristos tis perno ego tis alkyonides edo sto duoniso kammia ebdomada na kanoun oti augo theloun!!! "
                          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                          X