[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Για καμαρωστε τον...
Collapse
X
-
Και εγώ συνεργάζομαι με ένα γερουσιαστή απο το Κονγκρέσο της Αμερικής , όσον αφορά κάτι παρουσιάσεις Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, και ο Κος αυτός έχει ψηφίσει υπέρ του πολέμου στο Ιράκ..... Αραγε είμαι και εγώ δολοφόνος επειδή και αυτός έχει ψηφίσει υπέρ????
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΕΟΝ....ΕΛΕΟΣ.....
Ε Λ Ε Ο Σ ....Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Όχι βέβαια. Απλά συνεργάζεσαι με κάποιον που όπως φαίνεται έμμεσα από τα γραφόμενά σου τον θεωρείς δολοφόνο.
Originally posted by jmalΚαι εγώ συνεργάζομαι με ένα γερουσιαστή απο το Κονγκρέσο της Αμερικής , όσον αφορά κάτι παρουσιάσεις Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, και ο Κος αυτός έχει ψηφίσει υπέρ του πολέμου στο Ιράκ..... Αραγε είμαι και εγώ δολοφόνος επειδή και αυτός έχει ψηφίσει υπέρ????
Ε Λ Ε Ο Σ ....Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Originally posted by LeoPΌχι βέβαια. Απλά συνεργάζεσαι με κάποιον που όπως φαίνεται έμμεσα από τα γραφόμενά σου τον θεωρείς δολοφόνο.
Originally posted by jmalΚαι εγώ συνεργάζομαι με ένα γερουσιαστή απο το Κονγκρέσο της Αμερικής , όσον αφορά κάτι παρουσιάσεις Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, και ο Κος αυτός έχει ψηφίσει υπέρ του πολέμου στο Ιράκ..... Αραγε είμαι και εγώ δολοφόνος επειδή και αυτός έχει ψηφίσει υπέρ????
Ε Λ Ε Ο Σ ....
Εγώ όχι... πολύς κόσμος όμως μπορει ναι να τον θεωρεί έτσι... δεν είναι εκεί το θέμα όμως... αλλού είναι...
Και πίστεψε με , είναι τελείως αλλού η συνεργασία, σε τελείως διαφορετικό επίπεδο για να ασχοληθώ με το τί κάνει αυτός στην δική του δουλειά...
και δεν με απασχολεί, αλλά και φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό...
Το παράδειγμα το έδωσα απλά ώς ένα άκυρο" παράδειγμα σαν αυτό που παρουσίασε ο φίλος νωρίτερα...
Για τίποτα παραπανω.... και αυτό που αναφέρω εγώ ώς παράδειγμα...μπορεί να είναι απλά μία ιστορία και τίποτα περισσότερο...."Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
ουτε γω το ξερα αυτο!!!κατα την γνωμη μου θα πρεπε να τν πιεσει ο παπανδρεου......R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
https://www.facebook.com/AddictionToSnow
http://www.thinkinghumanity.com
https://www.facebook.com/ThinkingHumanity
Comment
-
Originally posted by FD3Ssiga min tou trabiksei kai to ayti. leo mipos o papandreou exei ebraiki katagogi kai gia ayto tetoia kolitilikia?
Δηλαδή αν ήταν αντιπρόεδρος ο Γάλλος... και είχαν κολλητιλικια με αυτόν... μάλλον θα είχε Γαλλική καταγωγή???? [i]
"
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
Originally posted by zink_titanumΕαν αληθεύει, το λιγότερο που έχει να κάνει ο Γιωργάκης είναι να τον πιέσει, κι αν δεν ενδώσει, τότε να τον αποπέμψει από την Σ.Δ.
Σιγα μην τον δειρει κιολας....[i]
Πασιγνωστες οι φιλο αμερικανοεβραικες του σχεσεις!!!!
"
Comment
-
Πρεπει να συμφωνησω με τον Χελμο!Originally posted by ΧΕΛΜΟΣOriginally posted by zink_titanumΕαν αληθεύει, το λιγότερο που έχει να κάνει ο Γιωργάκης είναι να τον πιέσει, κι αν δεν ενδώσει, τότε να τον αποπέμψει από την Σ.Δ.
Σιγα μην τον δειρει κιολας....[i]
Πασιγνωστες οι φιλο αμερικανοεβραικες του σχεσεις!!!!
Οποτε τους συνανταει κανει τεμεναδες!
Θυμηζει Μητσοτακη οταν πηγαινε στον γερο Bush(τη)
Edited by: mafia "RIDE HARD OR DIE FAST!!!
Comment

Comment