Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η παλαιά μας η Καντίνα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η παλαιά μας η Καντίνα...

Η παλαιά μας η Καντίνα…. <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /> Ένα μεγάλο μπράβο ίσως να είναι λίγο για την ομάδα του caf&#233; - snack στη βαθιά λάκα, έτσι και μόνο θα το χαρακτήριζα , γιατί δεν έχει να ζηλέψει τίποτε ούτε από γεύσεις ούτε από ποιότητα.Sandwich με γαλλική μπαγκέτα ψημένη εκείνη την ώρα που τα ξανά δάμε αυτά και αυτή η σοκολάτα ,ακόμη έχω τη γεύση στο στόμα μου .Τιμές ,μάλλον λογικές κι αν κρίνουμε τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο βουνό, το ρίσκο που παίρνει μια επιχείρηση που εξαρτάται άμεσα από το χιόνι και τις αναβολές λειτουργίας λόγω κακοκαιρίας μάλλον φθηνές θα τις χαρακτήριζα. Αυτό όμως που με εξέπληξε ήταν η καθαριότητα των κοινοχρήστων τουαλετών . Πάτωμα φρέσκο σφουγγαρισμένο , βρύσες γυαλισμένες ,καθρέπτες ολοκάθαροι ,χαρτιά υγείας στη θέση τους λες και παραδόθηκε το κτίριο προς χρήση εκείνη τη στιγμή. Και πάλι μπράβο στον Teoathens και στην ομάδα του που με όλη αυτή τη στάση τους δείχνουν – τουλάχιστον για μένα - το σεβασμό και την αγάπη τους για το βουνό. Καλή συνέχιση του έργου …… "
    Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

παιδια λογικο ειναι το παιδι αγαπαει το βουνο και οτ δειχνει.οσοι παμε καλαβρυτα στο μαγαζι του τεο.
    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by Pateras
      Τιμές ,μάλλον λογικές κι αν κρίνουμε τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο βουνό, το ρίσκο που παίρνει μια επιχείρηση που εξαρτάται άμεσα από το χιόνι και τις αναβολές λειτουργίας λόγω κακοκαιρίας μάλλον φθηνές θα τις χαρακτήριζα.

2 Ελληνογαλλικες μπακετες με μορταδελα

2 Σοκολατες

1 Espresso

γκα γκαν 21 Ευρώπουλα

Φατα μονος σου ΤΕΟ εγω παω για παιδακια στα Καλαβρυτα...

Συμφερει καλυτερα δεν νομιζεις?

"
      www.exploremessinia.com

Comment

Αυτό όμως που με εξέπληξε ήταν η καθαριότητα των κοινοχρήστων τουαλετών . Πάτωμα φρέσκο σφουγγαρισμένο , βρύσες γυαλισμένες ,καθρέπτες ολοκάθαροι ,χαρτιά υγείας στη θέση τους λες και παραδόθηκε το κτίριο προς χρήση εκείνη τη στιγμή.

to vromiko omos einai panta pio nostimo "

Comment

Originally posted by Wipika
          Τιμές ,μάλλον λογικές κι αν κρίνουμε τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο βουνό, το ρίσκο που παίρνει μια επιχείρηση που εξαρτάται άμεσα από το χιόνι και τις αναβολές λειτουργίας λόγω κακοκαιρίας μάλλον φθηνές θα τις χαρακτήριζα.

2 Ελληνογαλλικες μπακετες με μορταδελα 2 Ελληνικής παρασκευής μπεγκέτες εξαγώμενων στην Γαλλία-Ιταλία-Γερμανία-Τσεχία... κ.α. όπως και των κρουασάν της συγκεκριμένης εταιρείας... που τυχαίνει να είναι και η πιο ακριβή... στη χώρα... Η ποιότητα του για να εξάγει κρουασάν στην Γαλλία... κάτι θα λεει δεν μπορεί... Αλλά μάλλον τα μέχρι πριν λίγο φαγώσιμα ήταν καλύτερα... Εκτός αν μιλάς για την λύση της πρώτης άμεσης ανάγκης που πήρα κάποια έτοιμα από την οικογένεια Στεργίου μιας και είχα μόνο 10 μέρες να ετοιμαστώ... (με ειδοποίησαν στις 14/12...)και έπρεπε να έχω κάτι να φάτε στα 2000 μ. Εδώ και μέρες σερβίρουμε Μπαγκέτες ψημένες στον δικό μας φούρνο (μέσα στο μαγαζί...) με τα πιο ακριβά αλλαντικά και τυριά της αγοράς... (γνωστή φίρμα από την Κρήτη).

2 Σοκολατες 4 σε ποσότητα.... Η γυάλινη κούπα πέρνει 7oz ενώ το ποτήρι που δίνουμε εμείς χωράει 12oz Επισης η συγκεκριμένη σοκολάτα είναι πιο ακριβή ακόμα και από την γνωστή μπλε-μωβ που βρίσκεις στα super-market ... ακόμα και στην χοντρική που αγοράζω εγώ...

1 Espresso Της επίσης πιο γνωστής-ακριβής-καλύτερης εταιρείας (η γνωστή με τα κόκκινα γράμματα) στην χώρα... Όλα αυτά έρχονται στο βουνό με ιδία μέσα καθότι κανένας προμηθευτής δεν γουστάρει το χιόνι ... και την ταλαιπωρία αλυσίδες-κρυο κλπ... όπως επίσης ανεβαίνουν στην Βαθειά Λάκκα πάλι με ιδία μέσα και με προσωπικό δικό μου... συνήθως με κακοκαιρία όταν εσύ περιμένεις να φτιάξει ο καιρός για να λειτουργήσει το κέντρο. Αν νομίζεις ότι μια τέτοια δουλειά με το επιχειρηματικό ρίσκο που έχει (το κατω σαλέ και με χιονοθύελα... δουλέυει και σας μαζέυει εκεί...)με την μικρή περίοδο που έχει είναι εύκολη υπόθεση... σε διαβεβαιώνω ότι κανεις μεγάλο λαθος... Μπορείς αν θέλεις να συγκρίνουμε την ποιότητα των προϊόντων την εξυπηρέτηση (πχ. ουρές ... τουαλέτες κλπ) και τις τιμές με το χτες αλλά και με το σήμερα...(με κάτω δλδ) να δούμε το συμπέρασμα... Στην Ψαρού στην Μύκονο στην παραλία... το νερακι εχει 4 €... αλλά το πληρώνεις... Στην Εθνική Οδό πληρώνες πάλι παραπάνω για κάποιες υπηρεσίες που σου παρέχει (όπως π.χ. τουαλέτα...) αλλά πάλι το πέρνεις... Νομίζεις ότι τα ice-bar φτιάχτηκαν με πορδές...? Σας πόσταρα φωτό... με τα φτυάρια στα χέρια εν μέσω χιονοθύελας... Αν σε όλα αυτά υπολογίσεις και ένα τεράστιο ενοίκιο (λόγω πλειστηριασμού) και το ότι δεν είμαι από εδώ και σε 1 μήνα λειτουργίας έχει έρθει το ΣΔΟΕ 2 φορές... (σε κάποιους δεν αρέσει που τους πήρα την δουλειά εδώ...) για κάνε μου μια τιμολόγηση... να καταλάβω δλδ... Σε μια καφετέρεια στην Αθήνα ποσο θα πλήρωες δλδ...? Λιγότερο...? Δεν νομίζω... αλλά και λιγότερο να πλήρωνες πάλι σωστό θα ήταν... αν καταλάβεις το κόστος λειτουργίας το δικό μου και ενός απλού μαγαζιού... ακόμα και συγκριτικά με το κάτω σαλέ...

γκα γκαν <STRIKE>21 Ευρώπουλα</STRIKE> 20,5 βάση τιμοκαταλόγου... Αν πλήρωσες 21 κάποιο λάθος έγινε... ελα να στα επιστρεψω... και μετά από μια αναθεώρηση που έκανα στον τιμοατάλογο... με τους συνεργάτες μου πλέον είναι στα 20...

Φατα μονος σου ΤΕΟ εγω παω για παιδακια στα Καλαβρυτα... Τα σκίζω φίλε μου διότι μου αρέσουν πολύ και εμένα και στο 99,999 των πελατών μου... Δεν μπορώ να σας ικανοποιήσω όλους λυπάμαι... προσωπικά..τα έχω σιχαθεί τα παϊδια... και τα καλύτερα παϊδάκια στην περιοχή είναι εκτός Καλαβρύτων... Ψαξε βρες...

Αν βάλω παϊδάκια στο βουνό... θα μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης... φουτσες με βούρτσες δεν συγκρίνονται...

Θα έπρεπε πέρα από την γκρίνια και την μιζέρια να δείτε και λίγο παραπέρα κάποια πράγματα που γίνονται στο βουνό μετά από πολλά χρόνια ... όπως π.χ. νυχτερινά... Dj τα ΣΚ και τις αργίες... Θα μου πεις... έυκολο είναι... μιας και δεν ξέρω τι να κάνω τις αιτήσεις για δουλειά που έχω ειδικά για τα νυχτερινά... Σαν τρελοί κάνουν όλοι να δουλέψουν νύχτα στο βουνό με τέτοιες θερμοκρασίες... Α ρε ’γγελε... κάτι ήξερες που τους τα έκοψες όλα...

Και μια επισήμανση... Πρώτη και τελευταία φορά που συζητω τον τιμοκατάλογο στο ιντερνετ... Αν έχετε παράπονα μπορείτε να με βρείτε στο μαγαζί μου κατ'ιδίαν να τα πούμε.

Φιλικά

Τεο..

"

Comment

Originally posted by TeoAthens

2 Ελληνογαλλικες μπακετες με μορταδελα 2 Ελληνικής παρασκευής μπεγκέτες εξαγώμενων στην Γαλλία-Ιταλία-Γερμανία-Τσεχία... κ.α. όπως και των κρουασάν της συγκεκριμένης εταιρείας... που τυχαίνει να είναι και η πιο ακριβή... στη χώρα... Η ποιότητα του για να εξάγει κρουασάν στην Γαλλία... κάτι θα λεει δεν μπορεί... Αλλά μάλλον τα μέχρι πριν λίγο φαγώσιμα ήταν καλύτερα... Εκτός αν μιλάς για την λύση της πρώτης άμεσης ανάγκης που πήρα κάποια έτοιμα από την οικογένεια Στεργίου μιας και είχα μόνο 10 μέρες να ετοιμαστώ...  (με ειδοποίησαν στις 14/12...)και έπρεπε να έχω κάτι να φάτε στα 2000 μ. Εδώ και μέρες σερβίρουμε Μπαγκέτες ψημένες στον δικό μας φούρνο (μέσα στο μαγαζί...) με τα πιο ακριβά αλλαντικά και τυριά της αγοράς... (γνωστή φίρμα από την Κρήτη).

2 Σοκολατες 4 σε ποσότητα.... Η γυάλινη κούπα πέρνει 7oz ενώ το ποτήρι που δίνουμε εμείς χωράει 12oz Επισης η συγκεκριμένη σοκολάτα είναι πιο ακριβή ακόμα και από την γνωστή μπλε-μωβ που βρίσκεις στα super-market ... ακόμα και στην χοντρική που αγοράζω εγώ...

1 Espresso Της επίσης πιο γνωστής-ακριβής-καλύτερης εταιρείας (η γνωστή με τα κόκκινα γράμματα) στην χώρα... Όλα αυτά έρχονται στο βουνό με ιδία μέσα καθότι κανένας προμηθευτής δεν γουστάρει το χιόνι ... και την ταλαιπωρία αλυσίδες-κρυο κλπ... όπως επίσης ανεβαίνουν στην Βαθειά Λάκκα πάλι με ιδία μέσα και με προσωπικό δικό μου... συνήθως με κακοκαιρία όταν εσύ περιμένεις να φτιάξει ο καιρός για να λειτουργήσει το κέντρο. Αν νομίζεις ότι μια τέτοια δουλειά με το επιχειρηματικό ρίσκο που έχει (το κατω σαλέ και με χιονοθύελα... δουλέυει και σας μαζέυει εκεί...)με την μικρή περίοδο που έχει είναι εύκολη υπόθεση... σε διαβεβαιώνω ότι κανεις μεγάλο λαθος... Μπορείς αν θέλεις να συγκρίνουμε την ποιότητα των προϊόντων την εξυπηρέτηση (πχ. ουρές ... τουαλέτες κλπ) και τις τιμές με το χτες αλλά και με το σήμερα...(με κάτω δλδ) να δούμε το συμπέρασμα... Στην Ψαρού στην Μύκονο στην παραλία... το νερακι εχει 4 €... αλλά το πληρώνεις... Στην Εθνική Οδό πληρώνες πάλι παραπάνω για κάποιες υπηρεσίες που σου παρέχει (όπως π.χ. τουαλέτα...) αλλά πάλι το πέρνεις... Νομίζεις ότι τα ice-bar φτιάχτηκαν με πορδές...? Σας πόσταρα φωτό... με τα φτυάρια στα χέρια εν μέσω χιονοθύελας... Αν σε όλα αυτά υπολογίσεις και ένα τεράστιο ενοίκιο (λόγω πλειστηριασμού) και το ότι δεν είμαι από εδώ και σε 1 μήνα λειτουργίας έχει έρθει το ΣΔΟΕ 2 φορές... (σε κάποιους δεν αρέσει που τους πήρα την δουλειά εδώ...) για κάνε μου μια τιμολόγηση... να καταλάβω δλδ... Σε μια καφετέρεια στην Αθήνα ποσο θα πλήρωες δλδ...? Λιγότερο...? Δεν νομίζω... αλλά και λιγότερο να πλήρωνες πάλι σωστό θα ήταν... αν καταλάβεις το κόστος λειτουργίας το δικό μου και ενός απλού μαγαζιού... ακόμα και συγκριτικά με το κάτω σαλέ...

γκα γκαν <strike>21 Ευρώπουλα</strike> 20,5 βάση τιμοκαταλόγου... Αν πλήρωσες 21 κάποιο λάθος έγινε... ελα να στα επιστρεψω... και μετά από μια αναθεώρηση που έκανα στον τιμοατάλογο... με τους συνεργάτες μου πλέον είναι στα 20...

Φατα μονος σου ΤΕΟ εγω παω για παιδακια στα Καλαβρυτα... Τα σκίζω φίλε μου διότι μου αρέσουν πολύ και εμένα και στο 99,999 των πελατών μου... Δεν μπορώ να σας ικανοποιήσω όλους λυπάμαι... προσωπικά..τα έχω σιχαθεί τα παϊδια... και τα καλύτερα παϊδάκια στην περιοχή είναι εκτός Καλαβρύτων... Ψαξε βρες...

Αν βάλω παϊδάκια στο βουνό... θα μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης... φουτσες με βούρτσες δεν συγκρίνονται...

Θα έπρεπε πέρα από την γκρίνια και την μιζέρια να δείτε και λίγο παραπέρα κάποια πράγματα που γίνονται στο βουνό μετά από πολλά χρόνια ... όπως π.χ. νυχτερινά... Dj τα ΣΚ και τις αργίες... Θα μου πεις... έυκολο είναι... μιας και δεν ξέρω τι να κάνω τις αιτήσεις για δουλειά που έχω ειδικά για τα νυχτερινά... Σαν τρελοί κάνουν όλοι να δουλέψουν νύχτα στο βουνό με τέτοιες θερμοκρασίες... Α ρε ’γγελε... κάτι ήξερες που τους τα έκοψες όλα...

Και μια επισήμανση... Πρώτη και τελευταία φορά που  συζητω τον τιμοκατάλογο στο ιντερνετ... Αν έχετε παράπονα μπορείτε να με βρείτε στο μαγαζί μου κατ'ιδίαν να τα πούμε.

Φιλικά

Τεο..

+10000000

Κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να πάει κάπου με το ζόρι.

Εγώ προσωπικά .....πριν αποκτήσω παιδί....είχα το σακίδιο στην πλάτη με τα σαντουιτσάκια μου και τα θερμό με τον καφέ μου....και άραζα σε μια πλαγία κι έκανα το πικ-νικ μου με τους φίλους μου...μακριά και απ την τσιγαρίλα του κάθε σαλέ, σε ένα πανέμορφο χιονισμένο τοπίο.
            Τώρα βέβαια με το παιδι......( κακα- τσίσα- πεινάω-κρυώνω)....έχουν αλλάξει πια τα πράγματα.

"
            ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
            http://www.e-achaia.gr

Comment

2 Ελληνογαλλικες μπακετες με μορταδελα 

2 Σοκολατες

1 Espresso

γκα γκαν 21 Ευρώπουλα

Φατα μονος σου ΤΕΟ εγω παω για παιδακια στα Καλαβρυτα...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ / ΗΠΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ) ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΟΧΙ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΟΤΑΝ ΣΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΟΡΤΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 50-60 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 600% ΚΕΡΔΟΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΧ ΝΕΡΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3 ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ
              "

Comment

re o teo einai dikomas pedi k otan pas sena filaraki den koitas to 1-2 euro.to palikari kanei gamo tin prospathia k ontos exei beltiosei tin katastasi me mousikoula k loipes paroxes.k gia na sigrino k times kaimak 1redbull k 1 nero 9euro xristougena enw me ta eidia gaf ston teo trow k mia milka mia xara einai.akoma ena megalo mpravo k euxaristo ston xionodromo pou anti na tsoulaei pou poli to thelei,exipiretei olous emas!!!
                Αλητες snowboardαδες μη χαλατε το βουνο!!!

Comment

Καλησπερα σε ολους,η μουσικη που επαιζε το πανω σαλε την κυριακη ηταν απλα τρελη μπραβο στο παληκαρι που την εβαζε

Comment

Originally posted by blades
                    .3.η σοκολατα ηταν λες και ειχε βγει απο ηφαιστειο,μιλαμε εβραζε κανονικα,λεω θα  κρυωσει δε πειραζει,ας περιμενω λιγακι,ε περιμενα 10 λεπτα να κρυωσει η σοκολατα ενω στην πραγματικοτητα ηθελα να την πιω μονορουφι και να μη χασω ουτε λεπτο απο τις κατεβασιεςαυτα

E καλα ρε γιώργο.....ήταν πολυ ζεστή η σοκολάτα....[i]

Τεσπα....δεν διαφωνώ μαζί σου....αλλά εξακολουθώ να πιστεύω, ότι η μόνη υποχρέωση που έχει κάποιος στο βουνό....είναι το εισιτήριο και τίποτε άλλο. Τα σακίδια πλάτης γι αυτό υπάρχουν για να βάζουμε μέσα ότι θέλουμε.
                    Όσο για εμάς τους γονείς... ΝΑΙ....είμαστε υποχρεωμένοι να μπαίνουμε που και που μέσα στο σαλέ λόγω των παιδιών μας. Κι εγώ το ίδιο κάνω...και το πολύ πολύ να πάρω έναν καφέ......μιας και πιάνω τραπέζι.....και τίποτε άλλο. Σαντουιτσάκια για τα βλαστάρια μας......στα σακίδια πλάτης...και χυμούς και σοκολάτες και ότι θέλουν.

Υ.Γ. Και εγώ πέρασα απ τον Τεο και πήρα έναν καφέ για το καλορίζικο του μαγαζιού του και όταν ξαναπάω (μάλλον) την Κυριακή...θα ξαναπάρω και άλλον. Αλλά προσοχή.....πήρα καφέ, γιατί ήθελα να πάρω για το καλό του μαγαζιού. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν με υποχρέωσε γι αυτο.
                    Edited by: AKIS-EGIO "
                    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                    http://www.e-achaia.gr

Comment

παιδια τι να κανει ο τεο.αμα οι κλεφτες απο τα καλαβρυτα τυο εχουν τεραστιο ενοικιο.πρεπει να υπολογισει ετσι ωστεν α βγαζει ενα αξιποπρεπεες κερδοος.δεν φτταιι το σδαλε του δθοδωρη αλλα καποιοι αλλοι καρναβαλο ι.ονοματα δεν λεμε
                      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Και η δικη μου σοκολατα εκαιγε αλλα με ενα παγακι που ζητησα (μαλλον ο τεο ηταν ) το ελυσα το θεμα,αν δεν κανω λαθος καταλογος υπαρχει οποιος θελει ριχνει μια ματια και αποφασιζει .αν δεν θελει δεν πειραζει .Τεο μην μασας απο αυτα ,ισως καποιοι θελουν να κανουν σκι με 5 ευρω και με 1 ευρω να χορτασουν και για βραδυ[i] ( να δεις που θα σου ζητησουν και φοιτητικο )"

Comment

Χεχεχεχε …συνεννοημένοι είσαστε ρε μάγκες ή συγγενείς του τυπου. Large εσείς τύποι που τα ακουμπάτε για να πιείτε τσικουλατα πάνω σε ice bar που φτιάχτηκε με τον μόχθο και τον ιδρώτα του Ξανθόπουλου και όχι με πορδές. Παραληρείς ρε φιλαράκι ΤEO μια κουβέντα είπαμε ότι είσαι λιγάκι τσιμπημένος, και εμένα προσωπικά το ίδιο μου φάνηκε το μαγαζί όπως και πέρυσι μα τον Κalam αν εξαιρέσεις τα ντουβάρια με το χιόνι. Μη στενοχωριέσαι όμως φιλαράκι εντάξει θα σε βοηθήσουμε, καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι την προσπάθεια σου. Ελα μη στενοχωριέσαι και έρχονται και δύσκολες μέρες…. "
                          www.exploremessinia.com

Comment

όλες οι τιμές στα χιονοδρομικά εκεί παίζουν χρόνια τώρα!
                            ανέκαθεν οι τιμές ήταν τσιμπημένες και ιδίως Καλάβρυτα-Παρνασσό.
                            τώρα τις ανακαλύψατε όλοι?
                            πάντα ήξερα ότι όταν θα πιώ καφέ στα χιονοδρομικά
                            θα τον πληρώσω και 2€ πάνω.

Comment

Πάντως έχει δίκιο ο φίλος ΤΕΟ με το μαγαζί πάνω ότι σε ένα οποιοδήποτε καφέ στην Αθήνα τα ακουμπάτε μια χαρά ενώ για το βουνό γκρινιάζετε.

Εμένα μου ακούγεται λογικό να είναι πιο ακριβά σε σχέση με τις τιμές σε μια πόλη. Από την άλλα το να φας μπαγκέτα πάνω στο χιόνι μου ακούγεται λίγο κουταμάρα. Μπορείς να έχεις στον σάκο σου κάτι να τσιμπήσεις και μετά εξάλλου πας για φαγητό. Αν είσαι κοιλιόδουλος λυπάμαι αλλά θα το πληρώσεις χιονάτο...Στην τελική μαγαζί είναι όσο θέλει το πουλάει. Εσύ πεινάς. Έλεος πια στην Ελλάδα, παραπονιέστε για τις τιμές αλλά συνεχίζεται να καταναλώνεται. Αν δεν γουστάρεις, δεν παίρνεις...

’σε που αν δεν λειτουργεί το διθέσιο τον ήπιε. Εγώ μια μέρα που είχα πάει, δεν λειτουργούσε τίποτα και ήταν όλοι μαζεμένοι στο κάτω σαλέ. Ο άλλος πάνω μπήκε μέσα.

Όσο για το μαγαζί ότι είναι ίδιο, δεν θέλει και μεγάλο IQ για να καταλάβεις όταν σου λέει ο άλλος ότι πήρε την σύμβαση 14/12 ότι είναι λογικό.

Όσο για το μπλαζέ υφάκι, τι να πω...Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου...

Τα ντουβάρια με το χιόνι..." σκέτη ποίηση ρε παιδί μου.

Τον TEO δεν τον έχω δει ποτέ αλλά ξέρω πως να μιλάω και να γράφω. Μάγκας πάνω από το πληκτρολόγιο δεν το παίζω."

Comment

Working...
                              X