Θα ηθελα οποιος γνωρίζει να μου προτινει ενα εργαστηριο που να κανει χημικη αναλυση σε ποσοτητα χωματος,κατα προτιμηση δωρεαν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χημική ανάλυση χώματος
Collapse
X
-
loipon ...
analisi xomatos dorean stin Ellada dn ginete pou na erthei i deutera parousia.
epeita. analoga me to ti steixia thes na prosdioriseis sto deigma xomatos sou paei kai oi timi .
dld ti steixia thes na matheis ti pososta sgentroseis exei to kathe deigma.
ti arithmo deigmatos exeis?
oso megaliteros arithmos toso pio ligo xrima ana deigma.
megethos deigmatos pou prepei na pareis eksartate apo tin ektasi tou ktimatos pou exeis gia kaliergia.
ximikes analiseis kanei o dimokritos .
logika tha eiparxoun kai idiotika ergastiria.
gia 100 deigmata paei 70 evro to deigma gia 4 steixia isos 5 dn thimame.
autes tis plirofories tis thimame apo tin perivalontiki geotexnologia , mahtima pou didaskome sto tei.
filika,
theoXIONOFORO TO NEO ETOS. EUTIXISMENO TO 2009
Comment
-
Ευχαριστω Τεο.Αν και πολυ ακριβα μου τα λες.Στη Λαρισα μου ειχαν προτινει ενα δημοσιο που τα κανει με πολυ μικρο κοστος και ψαχνω καποιο αναλογο στην Αθηνα.3 δειγματα εχω μεγεθους ενος βαζου το καθενα.Ειναι απο 3 διαφορετικα σημεια του κτηματος που το καθενα εχει χωμα απο ενα συγκεκριμενο βαθος.
Comment
-
Originally posted by zink_titanumΥποπτα μας τα λες Αλέξανδρε... Ενδιαφέρουσα καλλιέργεια!!! ΤΙ ναναι, τι ναναι??? [i]
Αντε, για να μην παρεξηγηθώ, μάλλον μανιτάρια εννοείς ε??
Τρούφα???
Panic Καταγωγη σου απο Καλαματα η Κρητη?
Πλακα κανω φυσικα!"
Comment
-
Πλακα για το υποννουμενο της ερωτησης, οχι για το απο που εισαι βρεOriginally posted by paniclineΓιατι πλακα; Απο Καλαματα ειναι η μιση μου καταγωγη!Originally posted by Ambient
Panic Καταγωγη σου απο Καλαματα η Κρητη? [i]
Πλακα κανω φυσικα!

"
Comment
-
Αυτου του τυπου η καλλιεργια στην Καλαματα ειναι κορεσμενη.Originally posted by kazaboubouΕγώ θυσιάζομαι να κάνω ανάλυση στο φυτό!!![i]
Αφου να φανταστειτε πριν λιγο καιρο ,ειχανε φυτεψει δεντριλια στα παρτερια του δημου διπλα σε κεντρικους δρομους και ο δημος δεν το ειχε καταλαβει και αρκετοι νομιζανε οτι ειναι διακοσμητικα φυτα.Ετσι το αυτοματο ποτισμα τα εκανε μεγαλα και πειγαν καποιοι και τα κοψανε.
"
Comment

"

Comment