Αφού μπορεί να ανέβει το ski bus γιατί να έρχεται ελικόπτερο από Αθήνα; (εννοώ κάτι πιο ουσιαστικό, εκτός από τον ντόρο που θα γίνεται). Αλλωστε απ' ότι ξέρω σε Ελβετία και Αυστρία το hellski είχε πολλούς επικριτές και σήμερα θεωρείται κάπως ντεμοντέ. Για να επιστρέψω, όμως, στην ουσία, αν κατάφερναν οι Τόττηδες να πιστοποιήσουν" αυτή τη διαδρομή και να την προβάλουν όσο πρέπει, με υποστήριξη όλα τα Σ/Κ του χειμώνα, το Πισοδέρι θα κάνει το άλμα προς την κορυφή, το οποίο διακαιούται λόγω της απαράμιλης ομορφιάς της ευρύτερης περιοχής, αλλά δυσκολεύεται να κατακτήσει λόγω ανοργανωσιάς, απόστασης (για τους Αθηναίους) και πολλών εναλλακτικών προτάσεων (για τους Θεσσαλονικείς), Πάντως εμείς 7-8 άτομα, αν και Αθηναίοι, ένα Πισοδέρι τον χρόνο, το έχουμε πια καθιερώσει."
Announcement
Collapse
No announcement yet.
heli-ski & snowboard στο Πισοδερι
Collapse
X
-
παιδια το σκ ημουν επανω το σαββατο το χιονι ηταν καλο (εωσ και πολυ καλο) αλλα την κυριακη εμενα δν μ αρεσε γτ εχει να χιονισει αρκετο καιρο και στην κεντρικη(κυριως) εχει αρκετη πετρα που σε σπαει τα νευρα ! ! ! το χ/κ χρειαζεται και αλλο χιονι για να κανεις καλο σκι για αυτο οποιος παει θα του προτεινα να νοικιασει πεδιλα αν λυπαται τα δικα του ! ! !
ΥΓ: να κανετε και snowmobile ολα τα λεφτα ! ! ! και οσοι δν εχουν κανει να δοικιμασουν ειναι πολυ ευκολο θα το ευχαριστηθητε
Comment
-
συντεταγμένες σε WGS 84 (για γούγλη)
φ=40,48'31''31393
λ=21,12'38''38976
Υψόμετρο από Μ.Σ.Θ.
Η=2154,788 (όπως το δίνει επίσημα η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού)
Στο GoolgeEarth φαίνεται η ευρύτερη περιοχή σε καλή ανάλυση για να πάρετε μια ιδέα.
\...ουκ εν το πολλώ το ευ...\ ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά
http://geokasto.blogspot.com/
Comment
-
ναμε...και εγω παρον ττσσσσσσσσσσσ ..ε στολις ......το πηρα το μυνημα αλλα λογω βλαβης δεν θα εχω υπολογιστη για λιγο και αναγκαστικα γρα φω απο καφε μαζι με τα νεα παιδια και μονο βραδυ.... λοιπον τα χαιρετισματα μου σε ολους τους απιστους στο θεμα ελικοπτερο ,,,μετα λυπης μου τους ενημερονω οτι καθε σβκ θα πεταμε καιρου επιτρεποντως λυθηκε το προβλημα με μεγαλυτερο σκαφος [i]"http://www.skafotexniki.gr
ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ
Comment
-
παμε παρακατω ..........σβκ παναγια μου μερα νυχτα ορματε .....γενναιοι σκι κατσε καλα που εισαι μπιουτη???????????// εμαθα πηγες 3/5 για να λυσεις διαφορα ,,,?? κατι για μαλιοτραβηγματα ...διαβασα[i]με την καλη πλευρα του θεματος
δεν πηραζει καλη μου ελα στη βιγλα που αν και μας κριτηκαρης δεν σου θυμονουμε
"
http://www.skafotexniki.gr
ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ
Comment
-
Originally posted by PRESIDENTεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................καπτεν που εισαι παλικαρη μου [i] δεν προλαβαμε να πουμε και πολλα πυστευω την επωμενη φορα να τα πουμε καλυτερα...............
Γεια σου και σενα PRESIDENT, οντως δεν προλαβουμε να τα πουμε αλλα τηνεπομενη φορα σιγουρα
"
Comment
-
Originally posted by PRESIDENTπαμε παρακατω ..........σβκ παναγια μου μερα νυχτα ορματε .....γενναιοι σκι κατσε καλα που εισαι μπιουτη???????????// εμαθα πηγες 3/5 για να λυσεις διαφορα ,,,?? κατι για μαλιοτραβηγματα ...διαβασα[i]με την καλη πλευρα του θεματος
δεν πηραζει καλη μου ελα στη βιγλα που αν και μας κριτηκαρης δεν σου θυμονουμε
Κανεις την εμφανιση σου μια φορα και καλη......εδωσες απαντησεις σε ολα....
Πραγματι.....πηγα Πηγαδια .....και το μετανοιωσα........(οχι για μαλλιοτραβηγμα αλλα για σκι)
Ειχε πολυ πολυ κοσμο και παγο και δεν το ευχαριστηθηκα.....Ασε που εβλεπα το βουνο μου απο απεναντι νταλα στον ηλιο και εσκαγα!!!!!
Οπως και το Πισοδερι οπως εμαθα.......
Και δεν κριτηκαρω μωρεεεεεε.......το καλο και το κακο θα το πω οπου και να το δω ......"...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Γεια και από μένα. Θα τα λέμε πάνω από δω και πέρα"Originally posted by PRESIDENTχαιρετιζματα στο παλικαρη απο το φορουμ που γνωριστηκαμε στο σαλε .,, λυπαμε ομως [i] δεν συγκρατισα το ονομα του .......... λογω ηλικιας..............που εχουμε
Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread
Comment

Comment