Πολυ καλο για μας.Εστω για τα ημιορεινα και τη Δυτικη Μακεδονια και παλι....Για τα πεδινα επισης δυσκολο για καλο χιονι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανατρεπτικο!! 12αρι
Collapse
X
-
τα προσηνεμα φετος φαινονται σαν να εχουν πεσει σε χειμερια νάρκη...ο,τι ειχε παθει τα προηγουμενα χρονια η κεντρική και η βόρεια ελλάδα το παθαίνουν φοβαμαι φετος τα προσήνεμα..μου θυμίζει μια από τις μετριες χρονιές της δεκαετίας του 90 μεχρι στιγμης όπως εξελίσσεται ο χειμωνας..ναι μεν χιονια στα βουνα και στην δυτική μακεδονια αλλά χωρίς ακρότητες ουτε εκει..γενικά ενας mainstream χειμώνας...αν τελειωσει σε αυτό το μοτίβο νομίζω θα ειμαστε ικανοποιημένοι μονο επειδή θα εχουμε ξεφύγει από τη λειψυδρία αλλά σε 5 χρόνια θα τη θυμόμαστε (αν την θυμόμαστε)σαν μια εντελώς ουδετερη ή αδιαφορη χρονια αυτη...
Comment
-
Originally posted by geornik
τα προσηνεμα φετος φαινονται σαν να εχουν πεσει σε χειμερια νάρκη...ο,τι ειχε παθει τα προηγουμενα χρονια η κεντρική και η βόρεια ελλάδα το παθαίνουν φοβαμαι φετος τα προσήνεμα..μου θυμίζει μια από τις μετριες χρονιές της δεκαετίας του 90 μεχρι στιγμης όπως εξελίσσεται ο χειμωνας..ναι μεν χιονια στα βουνα και στην δυτική μακεδονια αλλά χωρίς ακρότητες ουτε εκει..γενικά ενας mainstream χειμώνας...αν τελειωσει σε αυτό το μοτίβο νομίζω θα ειμαστε ικανοποιημένοι μονο επειδή θα εχουμε ξεφύγει από τη λειψυδρία αλλά σε 5 χρόνια θα τη θυμόμαστε (αν την θυμόμαστε)σαν μια εντελώς ουδετερη ή αδιαφορη χρονια αυτη...
εγω εχω την αισθηση οτι θα κανει εναν καλο χιονια και φετος σε εσας προς τον φλεβαρη....[i]!!"
Comment
-
Originally posted by geornik
Eιδες τι ασχημο πραγμα η αχαριστία...Δηλαδή δεν ειναι ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερο που τώρα τα βουνά σου τριγύρω θαβονται στο χιόνι και τα πεδινα γεμιζουν τους υδροφορους ορίζοντες?? Αυτος δεν ειναι ο φυσιολογικος χειμωνας επι ελληνικου εδαφους?? Αντιθετα,φυσιολογικο δεν ηταν η ανωμαλια που γινοταν μεχρι περσυ με μισο μετρο χιονι στη Μυκονο,και την Πινδο με 5αποντα...Η ενα χιονι 20αποντο στο 5% της χωρας και μετα 30 μερες ηλιοφανειας.Επιτελους το μοτιβο του καιρου αλλαξε για το καλο ολων μας,http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
ola osa les den exoyn kammia sxesi me thn pragmayikothta kai ama thes to sizitameOriginally posted by geornik
τα προσηνεμα φετος φαινονται σαν να εχουν πεσει σε χειμερια νάρκη...ο,τι ειχε παθει τα προηγουμενα χρονια η κεντρική και η βόρεια ελλάδα το παθαίνουν φοβαμαι φετος τα προσήνεμα..μου θυμίζει μια από τις μετριες χρονιές της δεκαετίας του 90 μεχρι στιγμης όπως εξελίσσεται ο χειμωνας..ναι μεν χιονια στα βουνα και στην δυτική μακεδονια αλλά χωρίς ακρότητες ουτε εκει..γενικά ενας mainstream χειμώνας...αν τελειωσει σε αυτό το μοτίβο νομίζω θα ειμαστε ικανοποιημένοι μονο επειδή θα εχουμε ξεφύγει από τη λειψυδρία αλλά σε 5 χρόνια θα τη θυμόμαστε (αν την θυμόμαστε)σαν μια εντελώς ουδετερη ή αδιαφορη χρονια αυτη...καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
[i]Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣola osa les den exoyn kammia sxesi me thn pragmayikothta kai ama thes to sizitameOriginally posted by geornik
ελιωσα ετσι οπως το γραφεις!!!
"
...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
https://www.facebook.com/AddictionToSnow
http://www.thinkinghumanity.com
https://www.facebook.com/ThinkingHumanity
Comment
-
katse tpt den exei teliosi akoma... oute h salonika exei dei xionostrosi akoma... ta prosinema milane teleftaia ap ths 10 fevrouariou mexri teloi.. a re AIGAIO 8a kaneis pali to 8auma s kai fetos [i]Originally posted by meteofokOriginally posted by geornik
Eιδες τι ασχημο πραγμα η αχαριστία...Δηλαδή δεν ειναι ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερο που τώρα τα βουνά σου τριγύρω θαβονται στο χιόνι και τα πεδινα γεμιζουν τους υδροφορους ορίζοντες?? Αυτος δεν ειναι ο φυσιολογικος χειμωνας επι ελληνικου εδαφους?? Αντιθετα,φυσιολογικο δεν ηταν η ανωμαλια που γινοταν μεχρι περσυ με μισο μετρο χιονι στη Μυκονο,και την Πινδο με 5αποντα...Η ενα χιονι 20αποντο στο 5% της χωρας και μετα 30 μερες ηλιοφανειας.Επιτελους το μοτιβο του καιρου αλλαξε για το καλο ολων μας,
Edited by: casperakos "ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!
Comment
-
pio eine to provlima re file blades?Originally posted by bladesre casperako edo milame oti 8a exoyme provlima oxi gia kontra aigaio-ionioOriginally posted by casperakoskatse tpt den exei teliosi akoma... oute h salonika exei dei xionostrosi akoma... ta prosinema milane teleftaia ap ths 10 fevrouariou mexri teloi.. a re AIGAIO 8a kaneis pali to 8auma s kai fetos [i]Originally posted by meteofokOriginally posted by geornik
Eιδες τι ασχημο πραγμα η αχαριστία...Δηλαδή δεν ειναι ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερο που τώρα τα βουνά σου τριγύρω θαβονται στο χιόνι και τα πεδινα γεμιζουν τους υδροφορους ορίζοντες?? Αυτος δεν ειναι ο φυσιολογικος χειμωνας επι ελληνικου εδαφους?? Αντιθετα,φυσιολογικο δεν ηταν η ανωμαλια που γινοταν μεχρι περσυ με μισο μετρο χιονι στη Μυκονο,και την Πινδο με 5αποντα...Η ενα χιονι 20αποντο στο 5% της χωρας και μετα 30 μερες ηλιοφανειας.Επιτελους το μοτιβο του καιρου αλλαξε για το καλο ολων μας,
Edited by: casperakos "ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!
Comment
-
Μεχρι στιγμης ο χειμωνας εξελισσεται ομαλα σε πολλες περιοχες της χωρας και οι βροχες που πεφτουν εδω και 15-20 ημερες ειναι οτι καλυτερο!!Ιδιαιτερα στον Θεσσαλικο καμπο που ειχε πολλα προβληματα λειψυδριας...
Αλλα σχετικα με τα προσηνεμα μην ξεχνατε οτι ακομα ειναι αρχες Γεναρη...ας περιμενουμε προς το τελος του μηνα αλλα κυριως τον καλο μηνα των προσηνεμων τον Φλεβαρη...εχει πολυ ψωμι ακομα ο χειμωνας...
Comment
-
Παιδιά τα βουνά γέμισαν χιόνι εδώ και λίγες μέρες , αν λέγεται γέμισμα οι 30 με 40 πόντοι στα 2000 μέτρα και ευτυχώς που έριξε και στο βελούχι το 50 ποντο γιατί είχε 5 πόντους, το ίδιο και το πήλιο όλο έπεσε σε μια μέρα. Κανείς δεν θέλει χιόνι στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη εκτός και αν τα βουνά ΔΙΑΚΟΣΑΡΗΣΟΥΝ σε πόντους. ’λλωτε είχαν 3 και 4 μέτρα και όχι 30 ή 40 εκατοστά !!!!
Comment
-
Ρε παιδια μια χαρα παει ο Χειμωνας...
Τωρα για τα προσηνεμα ειπαμε...Δεν εκατσε μεχρι στιγμης η φαση για χιονια, αλλα ειναι νωρις ακομα...Μιλαω φυσικα για πεδινα...
Απ οσο θυμαμαι δεν υπαρχει χρονια που να μην εχει δει χιονοπτωση το κεντρο της πολης...Οποτε ας κανουμε λιγη υπομονη...Θα σκασει ενα και καλο μπαμ...τωρα ας απολαυσουμε τις σημερινοαυριανες βροχουλες και εχει ο καιρος...
ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

2008-2002-2004-2006
Comment

"
Comment