Announcement

Collapse
No announcement yet.

06 Πάμε για την έκπληξη πλέον με σταδιακές αλλαγές

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ambient
    Οταν δεν εχει χιονι τσακωνεστε για τις θερμοκρασιες,φωναζετε γιατι
    δεν εχει χιονι,
    τωρα τσακωνεστε για το που εχει περισσοτερο χιονι,
    ρε τι θα γινει με σας?
    Δηλαδη αν εχει 10 ποντος περισσοτερο εδω η εκει τι θα γινει?
    Για να καταλαβουμε δηλαδη αυτη την κοντρα και υπολοιποι
    που διαβαζουμε?

Μπηκα για να διαβασω αναφορες και προσωπικες γνωμες για το 06Ζ και αντι αυτου νιωθω οτι μπηκα σε φορουμ ομαδων ποδοσφαιρου.Το post του Ambient ειναι οτι πιο σωστο που εχω διαβασει μεσα σ αυτο το θεμα. Φαινεται φιλε μου οτι μερικοι εδω μεσα θεωρουν το ποσο θα χιονισει στην περιοχη τους προσωπικη τους επιτυχια. Τους κανει πιο μαγκες. Ειπαμε να ειμαστε τρελαμενοι με το χιονι αλλα οχι να γινομαστε και ηστερικοι.

Comment

εδω κολλαει το μεγεθος μετραει... η να πω τα εκατοστα?????? χαλαρωστε φιλοι μου ολοι θα φαμε.... για ολους εχει ο μπαξες.. αισιοδοξια και τιποτε αλλο. [i]"

Comment

Εγω ενα θα πω!Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που εχουν μετατρεψει το φορουμ σε πεδιο κοντρας!Μπραβο σε ολους!Παρακολουθω αυτες τις μερες και τρελενομαι!Μερικους σας βαρεθηκα.Να πω ονοματα?Meteofok, Kalamatianos, steeve, Γιαννης...μπραβο σας...

Comment

Κι εγώ τα ίδια πιστεύω. Όμως εξαιρώ το Μετεωφωκίωνα απ΄ τους άλλους και δεν τον καταδικάζω.

Γιατί ο άνθρωπος έχει λυσσάξει για χιόνι στην αυλή του και δε μπορεί να στεριώσει ούτε ένα πόντο στους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων! Ονειρεύεται ότι μετράει πόντους στο κέντρο και ότι τα δέντρα πέφτουν από το χιόνι στο Χορτιάτη. Δεν είναι τραγικό;

Originally posted by Dimenio
          Εγω ενα θα πω!Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που εχουν μετατρεψει το φορουμ σε πεδιο κοντρας!Μπραβο σε ολους!Παρακολουθω αυτες τις μερες και τρελενομαι!Μερικους σας βαρεθηκα.Να πω ονοματα?Meteofok, Kalamatianos, steeve, Γιαννης...μπραβο σας...
          Edited by: LeoP
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Οι μοντς δεν θα επιαναν δουλεια" σημερα?Που ειναι?Edited by: Ambient "

Comment

Οι μοντς δεν θα επιαναν δουλεια" σημερα?Που ειναι?
              χαλαρωσε ρε που θα φωναξεις και τους μοντ να μας κανουν ντα.για ιχονια μιλαμε και βουνα.εχεις κανενα προβλημα .δεν μιλησα για γκομενς και ομαδες.οκ :"
              σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

και εφοσον η συμπεριφορα μου ειναι σωστη μεσα σε πλαισια δεν βριζω .απαιτω απο τους μοντ να μην παρεμβουν.επισης τα εχω παρει τι ειναι οι μοντ ρε.εγω και εσυ τους ψηφισαμε.εφοσον δεν κανω κατι που ειναι αισχρο δεν εχουν κανενα δικαιωμα.καταλαβες;
                σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                    χαλαρωσε ρε που θα φωναξεις και τους μοντ να μας κανουν ντα.για ιχονια μιλαμε και βουνα.εχεις κανενα προβλημα .δεν μιλησα για γκομενς και ομαδες.οκ :
                  Ναι ΡΕ εχω προβλημα, ασε που μπερδευεις τα γραφομενα αλλων.
                  Αν θες να μιλησεις για βουνα "φιλαρακο" να γραψεις στη συγκεκριμενη
                  ενοτητα, εδω οπως βλεπεις ειναι αναλυση για το 06, βαλε τα γυαλια "

Comment

Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σας με τις αλκυονίδες πραγματικά. Μας το πασσάρουν οι δημοσιογράφοι το πιστεύουμε κι εμείς. Γιατί να ονομάζουμε μια αντικυκλωνική περίοδο-περίοδο αλκυονίδων??
                    Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                    200μ.
                    hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                    http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

χαλαρωσε ρε που θα φωναξεις και τους μοντ να μας κανουν ντα.για ιχονια μιλαμε και βουνα.εχεις κανενα προβλημα .δεν μιλησα για γκομενς και ομαδες.οκ :
                      Ναι ΡΕ εχω προβλημα, ασε που μπερδευεις τα γραφομενα αλλων.
                      Αν θες να μιλησεις για βουνα "φιλαρακο" να γραψεις στη συγκεκριμενη
                      ενοτητα, εδω οπως βλεπεις ειναι αναλυση για το 06, βαλε τα γυαλια
                      αν εχεις προβλημα εγω δεν ειμαι ψυχολογος για να στο λυσω.και σταματα το εδω τωρα δεν εχω ορεξη."

Comment

Με ποιον τα πρωτοασχοληθω?Με τον Μετεοφωκ που ειναι ειρωνικος?Με τον Καλαματιανο που συγκρινει Βουνα για να δουμε ποιο βουνο κερδιζει?Με τον Γιαννη που ειναι απο τους πιο παλιους και πιο γνωστες στο φορουμ,αντι να ειναι παραδειγμα προς μιμηση εχει καταντησει να κοντραρεται με οποιονδηποτε Βορειοελλαδιτη?Φορουμ ειναι,θα ακουγονται και υπερβολες καμια φορα, μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα!Αλλα οχι,τετοιο φοροτμ δεν το θελω!Μπραβο LEOp συνεχισε!Δηλαδη εγω που εχω στα Κουφαλια 15-20 ποντους χιονι, αν χιονισει στην Αθηνα θα πρεπει να μου βγει κακια και να προσπαθω να απομυθοποιω την κακοκαιρια?Αν ειναι δυνατον!Ωριμαστε και ηρεμηστε!Ισως θα πρεπει να μπαινετε λιγοτερο στο φορουμ καποιοι και να κανετε περισσοτερο σεξ, να ηρεμησετε...αυτο ηταν χαζο αστειο!

Comment

Originally posted by selas777
                          Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σας με τις αλκυονίδες πραγματικά. Μας το πασσάρουν οι δημοσιογράφοι το πιστεύουμε κι εμείς. Γιατί να ονομάζουμε μια αντικυκλωνική περίοδο-περίοδο αλκυονίδων??
                          φιελ μεσα στο μυαλο μου εισαι.και ειναι και πολυ πυοκειμενικο αλκυονιδες.τι ειναι τελικα:μπορει να ειναι μερς με ηλιο και μεγιαστη θεμροκρασια στα νοτια 14 με 15 βαθμους[i]"

Comment

Ναι ΡΕ εχω προβλημα, ασε που μπερδευεις τα γραφομενα αλλων. Αν θες να μιλησεις για βουνα "φιλαρακο" να γραψεις στη συγκεκριμενη ενοτητα, εδω οπως βλεπεις ειναι αναλυση για το 06, βαλε τα γυαλια
                            αν εχεις προβλημα εγω δεν ειμαι ψυχολογος για να στο λυσω.και σταματα το εδω τωρα δεν εχω ορεξη.
                            Ορεξη για ανουσιες κουβεντες περι εκατοστων εχεις ομως.
                            Ληξαν γιατι το πας επι προσωπικου και δε μ αρεσει"

Comment

μια χαρα ως τωρα η βορεια ελλαδα και συνεχιζει
                              ακολουθει η θεσσαλια και μετα η βορεια στερεα.
                              αθηνα εχει μεγαλη διαφορα ως συνηθως
                              ως ειχα πει θα ηταν αυτος χειμωνας βορειων και κεντρικων
                              και ετσι προχωρα τουλαχιστο ως τωρα

Comment

Originally posted by Dimenio
                                Με ποιον τα πρωτοασχοληθω?Με τον Μετεοφωκ που ειναι ειρωνικος?Με τον Καλαματιανο που συγκρινει Βουνα για να δουμε ποιο βουνο κερδιζει?Με τον Γιαννη που ειναι απο τους πιο παλιους και πιο γνωστες στο φορουμ,αντι να ειναι παραδειγμα προς μιμηση εχει καταντησει να κοντραρεται με οποιονδηποτε Βορειοελλαδιτη?Φορουμ ειναι,θα ακουγονται και υπερβολες καμια φορα, μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα!Αλλα οχι,τετοιο φοροτμ δεν το θελω!Μπραβο LEOp συνεχισε!Δηλαδη εγω που εχω στα Κουφαλια 15-20 ποντους χιονι, αν χιονισει στην Αθηνα θα πρεπει να μου βγει κακια και να προσπαθω να απομυθοποιω την κακοκαιρια?Αν ειναι δυνατον!Ωριμαστε και ηρεμηστε!Ισως θα πρεπει να μπαινετε λιγοτερο στο φορουμ καποιοι και να κανετε περισσοτερο σεξ, να ηρεμησετε...αυτο ηταν χαζο αστειο!

Αχχχχ...σεξ.......με τοσα προβληματα που εχω στο κεφαλι μου,μαλον την επομενη φορα θα χρειαστω και βοηθητικες.....μην ξινεις πληγες φιλε μου...[i]"
                                Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Working...
                                X