Announcement

Collapse
No announcement yet.

egdara tn sanida mu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• egdara tn sanida mu...

paidia kserei kanenas kanena magazi gia na mu ftiaksun ti sanida...exei dio grames apo katw i mia einai mikri kai vathia kai h allh einai makria kai oxi poly vathia...
    poso tha plirwsw peripou..?"

File foivo ego piga ti palia moy sanida se katastima me ski/snowboard sti thessaloniki gia geniko service(gdarsimata,keroma) kai moy piran 25 euro.Pane rota se kati antistixo stin athina sigoyra kapio tha kanei kai service.Ali8ia pos to efages to sanidi?
    GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

piga parnaso to sabato kai eixe ena fisiko alma...alla sto landing apo ta pola almata eixe vgei enas vraxos ligo vevea...alla dn prolava na kanw kati kai perasa apo panw tou... "

Comment

a kati akoma se poses meres stin eftiaksan peripou?

Comment

stin austria, toulaxiston, sta intersport me 40euro sou kanoun anaplasi patou! edw, omos einai elada kai den xerw, thelw kai egw na paw afou gamithike kai emena i sanida ston parnasso...
          An me prolaveis kai pas prin apo emena, epidi merikoi ipaliloi den einai kai toso xipnioi pes tous an boroun na sou perasoun to sanidi me petra
          to fanky style

Comment

Foivo ti sanida moy tin eftiaksan se mia vdomada logo toy oti ixan kai pola alla ski kai snowboard giati itan prin ksekinisoyn ta pola ta xionia.Me rotisan vevea ama ti viazome gia na tin kanoyn pio grigora,alla den ti viazomoyna ixa idi ti kenoyrgia.To kalitero einai na kaneis mia gira sta magazia na rotisis gia pio sigoyra.
            "
            GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

Πηγαινε στο forward στο χαλανδρι. Με 20ε σου φτοιαχνουν την base και στο κερωνουν κιολας σε μια μερα...

Comment

Ναι με 20 ε στην κανουν καινουργια, αμα θες μονο κερωμα 10ε και πιστεψε με κανουν γαμω τη δουλεια!Τα μαχαιρια μου πλεον κοβουν σα ξθραφι και εμπαινα κοματια στις στροφες στο Μπανσκο! επεισης εχουν πολυ καλα εργαλεια!!
                UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

Working...
                X