Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΛΟΠΗ ΣΑΝΙΔΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΛΟΠΗ ΣΑΝΙΔΑΣ

Σήμερα το απόγευμα έπεσα θύμα κλοπής στο Χ.Κ Φαλακρού και αποχωρίστηκα από την αγαπημένη μου σανίδα. Nitro icon 156 χρώματος καφέ/μοβ με δέστρα Salomon SP4 με χακί δεσίματα με γκρι σκελετό.
    Να προσέχετε τον εξοπλισμό σας"
    You can go fast, I can go anywhere

Ντροπή ρε πστ μου! Πόσταρε και καμιά φωτό μήπως και...

Comment

Tants κρίμα ρε συ...

βάλε καμιά φωτό και αν θες πες που την είχες και πως έγινε; και εγώ το φοβόμουν χρόνια τώρα στο φαλακρό...

Comment

τελικα και για κατουρημα να πηγαινουμε τα σκι και τα σανιδια μεσα στη τουαλετα... τι να πω ρε γμτ. μη σκας αν αυτο του ελειπε απο τη ζωη του μονο χαλαλι του τι ν απω...........δε ξερω. βαλε καμια φωτο μηπως μπας και την ειδε κανενας...... μηπως καποιος την πηρε κατα λαθος τι να πω δε ξερω.....

Comment

Originally posted by nkip005
          Tants κρίμα ρε συ...

βάλε καμιά φωτό και αν θες πες που την είχες και πως έγινε; και εγώ το φοβόμουν χρόνια τώρα στο φαλακρό...
          γιατι συγκεκριμένα στο φαλακρό;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

[i]!!!!!!!

και εγω με τον φοβο μην τα παρουν ειμαι αμα πας σε κανενα σαλε για καφε και τα αφησεις εξω!!!"

Comment

Κριμα ρε γαμωτο.........[i]

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑΝΤΣ.......ουτε ενα τηλεφωνο δεν πηρες για ευχες και καλη χρονια...

Αντε και καλη τυχη μαγκες...να χαιρεστε την καινουρια σας NITRO και καλες κατεβασιες "
              www.exploremessinia.com

Comment

Tants βαλε μια φωτο τουλαχιστον μπας και σε βοηθησει ο θεος και την βρουμε πουθενα...που να τσακιστουν ολες οι αρθρωσεις του

Comment

ρε συ TURMS δεν τα βάζω με το φαλακρό.

απλά μου έκανε εντύπωση τόσα χρόνια στο συγκεκριμένο βουνό ότι παρατούσαν σανίδια και σκι και πήγαιναν αμέριμνοι για καφέ.

(ειδικά στο πάνω σαλέ που η απόσταση είναι μεγάλη και δεν υπάρχει ούτε υποψία οπτικής επαφής).

πάντως είναι κρίμα που υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Comment

μα τι λεμε τωρα βρε σεις
                    ετσι κλεβεις μια σανιδα και πας ?
                    αυτος που τη πηρε ειχε 1 και ηθελε και αλλη παραμασχαλα η καποιος ασχετος περαστικος να τοκανε?
                    δεν παμε καλα
                    καταρχας για το κανει αυτο σανιδας πρεπει να ηταν πολυ χαζος γιατι που θα παει να κανει σανιδα στη παραλια?
                    τελος παντων λυπαμαι turms και ελπιζω να τον βρεις μπροστα σου το ατομο
                    και κλειδωμα τα σανιδια τωρα πια ,δε γινεται αλλιως
                    ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Δεν νομίζω ότι μόνο στο Φαλακρό αφήνει ο κόσμος τον εξοπλισμό του έξω.Έχω επισκευθεί κατά καιρούς και αλλα ΧΚ όπως ΚΑΙΜΑΚ 3-5ΠΗΓΑΔΙΑ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΜΠΑΝΣΚΟ και πλήν ελαχίστων περιπτώσεων υπάρχει οπτική ορατότητα με τον εξοπλισμό σου όταν θα πάς για καφέ.ΤΑΝΤΣ πού έγινε ρε φίλε?Στο σαλέ τις χιονότρυπας ή στο πέτρινο του ΕΟΣ?Στο ανεμοσούρι λίγο δύσκολα πιστεύω γιατί υπάρχει καλή ορατότητα.Επίσης γνωρίζει κανείς άν εκείνη τη μέρα πέσαν κι άλλοι θύματα κλοπής?
                      ΤΑΝΤΣ θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα απο εμάς!Edited by: andreas_s
                      FALAKRO FOR EVER

Comment

οχι ρε παιδια παντου γινετε αυτο δν γινετε να παει να σου παρει ο αλλος τα σκι η την σανιδα πρεπει να ειναι μεγαλος λαλακας!! ταντς ευχομαι να τν βρεις

Comment

Πρέπει να σκεπτόμαστε και τη θετική πλευρά του θέματος. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε κάτι στον πλησίον μας. Αυτή τη στιγμή κάποιο παλληκάρι χαίρεται μια ωραία σανιδουλα που απέκτησε δωρεάν από τον φίλο μας τον Ταντς. <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /> Δεν είναι κάτι αυτό για να κάνει πιο ανάλαφρη την απώλεια της σανιδουλας σου Ταντς

"
                          www.exploremessinia.com

Comment

Originally posted by Wipika
                            Πρέπει να σκεπτόμαστε και τη θετική πλευρά του θέματος. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε κάτι στον πλησίον μας. Αυτή τη στιγμή κάποιο παλληκάρι χαίρεται μια ωραία σανιδουλα που απέκτησε δωρεάν από τον φίλο μας τον Ταντς. <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><O:P></O:P> Δεν είναι κάτι αυτό για να κάνει πιο ανάλαφρη την απώλεια της σανιδουλας σου Ταντς<O:P></O:P> <O:P>
                            Ναι ρε Τριφωνα έτσι είναι. Πές οτι έκανα μια καλή πράξη για το νέο έτος.

Αλλά άμα τον τύχω..........................."
                            You can go fast, I can go anywhere

Comment

Να τον πιασεις εκεινη την ωρα και να τον στειλεις νοσοκομειο.
                              Ελεος ρε παιδια!!! Ειναι δυνατον να παρεις τα βουνα για να πας να κλεψεις???
                              Τι πρεπει να κανουμε δλδ να κλειδωνουμε τον εξοπλησμο μας???
                              εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Working...
                              X