Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bansko-εντυπωσεις!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bansko-εντυπωσεις!!

Αδερφια καλη χρονια κ απο μενα και καλη σεζον σε ολους!!
    Ημουν 4 μερες στο Bansko στη Βουλγαρια και περασα σουπερ!!
    Ηταν η πρωτη μου φορα εκει κ εχω παθει πλακα με το χιονοδρομικο , ειναι πολυ πμροστα και εχει απιστευτες ,πολλες πιστες τιγκα στο χιονι!!
    θα ελεγα οτι ειναι η καρδια του freeride αυτο το μερος , μιας κ κατεβαινα περιπου 40 λεπτα συνεχομενα περνοντας μονο δυο λιφτ!! και δεν μιλαω για μπλε πιστες αλλα για κοκινες!! εκανα τρεις μερες γεματες και δεν ειδα ουτε το μισο χιονοδρομικο στη κυριολεξια!!!
    ειχε κ half pipe αλλα ειχε πανω 1 μετρο φρεσκο χιονι οποτε και δεν καναμε και τιποτα...αλα φευγαμε σε μικρα αλματακια πανω στο freeride

Oποιος παει να αποφυγει το -Hotel piry complex- το οποιο παιζει να ειναι κ το χειροτερο ξενοδοχειο εκει περα κ ειχα την ατυχεια να παω εκει!!
    Καποια παιδια απο γκρουπ χαθηκανε και οι βουλγαροι ζηταγαν 1000 ε και βαλε για να τους κατεβασουν!!!! γνωριζει κανεις τιποτε για το τι απεγιναν?????
    UR 2 good to be 4gotten sucka!

mpravo re tsoureki ....zilepsame pali
    P.S.na se rwtisw kati asxeto mipws piges me kanena paidi apo argyroupoli,de lew onoma giati de xerw mporei na se rwtaw blakeies.min ton ekthesw.giati eixe paei twra kai aytos."

Comment

tsoureki pote isoun ekei?
      egv hmoun sto pyri apo tis 28 mexri tis 2 kai den eixa kanena problhma? piges me ekdromiko?
      a kai poso plhrwses?
      thnx

Comment

a kai egw apo argyroupoli eime pio palikarh kanei snowboard kai den ton ksero!!

Comment

Εγω ημουν 1-6 Ιαν και δυστηχως δεν γνωρισα παιδι απο αργυρουπολη αλλα μονο τον Χριστο απο Πειραια που ειναι γαμω τα παιδια!
          Εγω πηγα εκτος γρουπ , και πληρωνα 100ε το δικλινο ενω αλλοι πληρωναν 40ε το δικλινο , αλλοι 50ε ( οι τιμες ειναι οτι ναναι γιατι θυμιζω οτι μιλαμε για μαφια κατασταση)
          Απο προβληματα μπορω να γραφω για μερεςπ.χ δεν κλειδωνε η πορτα!! κανεις δεν ηξερε αγγλικα για να πεις καποια βασικα πραγματα, το φαγητο μα το χριστο δεν τρογωταν!!!!
          Το βανακι που πηγαινε στη γονδολα ηταν οτι ναναι απο θεμα χρονου και χωρου!! και αλλα πολλα

Μην παει κανεις εκει εφοσον ειδε το μυνημα μου, θα εχει κανει χοντρη λαλακια!!!!!!!!!!!!!!!! "

Comment

Απο προβληματα μπορω να γραφω για μερεςπ.χ δεν κλειδωνε η πορτα!! κανεις δεν ηξερε αγγλικα για να πεις καποια βασικα πραγματα, το φαγητο μα το χριστο δεν τρογωταν!!!!

φίλε tsureki, αν πας κανα δυο φορές ακόμα θα δείς οτι δε θα βρίσκεις κανένα προβλημα. Μονο λύσεις!! το βούνο ειναι σούπερ οπως θα είδες και μόνος δε το συζητάμε, αλλα και στο χωριό εχει αρκετά πράγματα να κάνεις μετά το board. Θα σε πρότεινα να πηγαίνεις μονος, οχι οργανόμενα για να μην εξαρτάσαι απο κανένα βανάκι, δωμάτιο βρίσκεις σιγουρα (ευκολα ή δυσκολα)πάνω, αφού πρώτα το δεις, και συνήθως σε καλύτερη τιμή... η γλώσσα είναι οντως το μονο προβλημα", αν και εγώ το βρισκω ιδιαίτερα διασκεδαστικό το προσπαθείς να συνεννοηθείς με νοήματα, μορφασμούς και λόγια που ετσι κ αλλιώς δε προκειται να καταλάβουν. Αν τύχει και βρειτε και καναν local boarder, που να ξερει καλα, μπορεί να σε δείξει διαδρομές που να σε κανουν πραγματικά να πείς οτι τελικά δε ξέρεις snowboard! οσο για το προβλημα του φαγητού... θα πας σε ένα ξενοδοχείο με δυο τεράστια βαρέλια απ'εξω, ανεβαίνοντας το κεντρικο δρομο για τη γονδολα στο αριστερό σου χέρι. και το προβλημα λύθηκε!!! Απίστευτο κρέας, αλλα μόνο εκεί κ σε κανα δυο ακομα!
            τέλος επίβαλεται να περασεις απ'το κεμπίνσκι για σαουνα, υδρομασαζ, κτλ μονο 30 λεβα."

Comment

και 1 συμπερασμα..... το κυανο δε διαβαζεται....

Comment

tsourekaki, kalh xronia re file kai kalh sezon!
                Hasta La Muerte

Comment

οταν πασ καπου ροτασ σε κανενα φορουμ

αν πας ξεκαρφωτος πολλες φορες την πατας οπου και να πας

200 μετρα απο τη γονδολα εχει ξενοδοχεια με 40 το δικλινο με πρωινο μασαζ και παρκινγκ

ρωτοντας πας στη πολη

και γω ημουνα εκει 2 με 6
                  το μονο που επρεπε να κανεις ειναι να βγαλεις το παςς για το λιφτ τη προηγουμενη και να εισαι νωρις στο λιφτ

την επομενη θα ξερετε"
                  ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

axll καλη σεζον ρε φιλε και αντε να εχουμε χρονο να αναιβενουμε συχνα!! αντε να χιονισει κ αστυνομικα να γουσταρουμε!!! οταν γινει φερνω φτιαρι!!! τουμπανο καταβασειςςς !!! ετσι ετσι!!

Comment

Ρε παιδια με το ξενοδοχειο τα εχω παρει,κ με το πρακτορειο που το εκλεισε!!
                      ουτε με γρουπ πηγα κ κανενα προβλημα με βουλγαρους κ χιονοδρομικο, το φαγητο στις ταβερνες ηταν απιστευτο!!!

Comment

Working...
                      X