Γειά σας παιδιά θέλω να μάθω αν ασχολείται κανείς από το φόρουμ με το ορειβατικό σκι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ
Collapse
X
-
γεια σου yannisdelta! (μου θυμιζεις λιγο Στερεονοβα, τους ακουγες;
απο το forum γνωριζω οτι ο drbalm εχει αρχισει να ασχολειται, αλλα μενει θεσσαλονικη... ισως αυτος γνωριζει και αλλα ατομα εδω μεσα, οπότε επικοινωνησε μαζι του.
επειδη σε βλεπω μπριζομενο, ισως πρεπει να πας εκει κοντα στον Ελλην. Ορειβ. Συλλογο Αχαρνών, αυτοι πιθανον να εχουν καποια ομαδα και θα τα μαθεις ολα σωστα συν θα βρεις και παρεα.
τέλος εχω ενα πολυ καλο φιλο στην Αθηνα, του οποιου σου στελνω το email με private message, που ασχολειται με χειμερινη ορειβασια / ορειβατικο σκι μεσω συλλογου (εχει βγαλει και την σχολη ορειβατικου σκι της Ελλην. Ομοσπονδ. Ορειβασ. και Αναρριχησης). Οποτε επικοινωνησε μαζι του.
ελπιζω να βοηθησα [i]
καλη τυχη
’ρηςEdited by: Free Snowflake "
Comment
-
yiannisdelta μήπως είχαμε βρεθεί στην τζένα τα χριστούγεννα?? Σταύρος εδώ[i]! Αν ναι την κατάσταση μου την ξέρεις, τα είχαμε πει και από κοντά. Όταν ξαναανηφορήσεις προς τα πάνω επικοινώνησε, ο γερόλυκος από τις Σέρρες θέλει να μας ξεναγήσει στα μέρη του, αν ποτέ χιονιστούν βέβαια!"
Comment
-
Γειά σου Σταύρε δυστυχώς είναι λίγο μακριά οι Σέρρες αλλά δεν το αποκλείω για κανένα τριήμερο. Keep in touch."Originally posted by drbalmyiannisdelta μήπως είχαμε βρεθεί στην τζένα τα χριστούγεννα?? Σταύρος εδώ[i]! Αν ναι την κατάσταση μου την ξέρεις, τα είχαμε πει και από κοντά. Όταν ξαναανηφορήσεις προς τα πάνω επικοινώνησε, ο γερόλυκος από τις Σέρρες θέλει να μας ξεναγήσει στα μέρη του, αν ποτέ χιονιστούν βέβαια!
Comment
-
αγαπητέ φίλε ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Όμιλος Λαμίας διοργανωνεί κάθε σάββατο σχεδόν, διασχίσεις ορειβατικού σκι στην Οίτη ή στην Οξυά . ορισμένα μέλη του συλλόγου που δραστηριοποιούνται με το ορειβατικό σκι έχουν παρακολουθήσει τη σχολή ορειβατικού σκι της ομοσπονδίας, άλλα μέλη συμμετέχουν στους αγώνες κυπέλου και πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΟΟΑ. Με χαρά θα σε περιμένουμε όποτε θελήσεις να έρθεις μαζί μας.Χιονοδρομικός Ορειβατικός Όμιλος Λαμίας
Μέλος ΕΟΧ , ΕΟΟΑ , ΣΟΕ , Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Υψηλάντου 35 Λαμία
Τ.Κ. 35100
τηλ 22310-21022,29580
xool@mycosmos.gr
Comment

Comment