Announcement

Collapse
No announcement yet.

Boots problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τις 32,δοκίμασα ένα ζευγάρι (lashed) και ήταν πολύ καλές σε εφαρμογή,αλλά νομίζω κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ(δεν βρίσκω το thread τώρα) ο,τι ανοίγουν αρκετά.Έχει κανείς εμπειρία?
    Δηλαδή παίζει μετά απο μια σεζόν να έχουν γίνει ενα νούμερο +???και αν πάρω ένα νούμερο μικρότερο(γιατί μισό μικρότερο δεν είχε) να γίνουν όσο αυτές που δοκίμασα τώρα.
    Στις burton ισχύει το ίδιο?

Comment

οι LASHED ειναι απο τις καλυτερες freestyle μποτες...

δεν νομιζω να ισχεει αυτο που λες. δεν ανοιγουν απλα περνουν την φορμα του ποδιου... αν τις προσεξεις καθε χρονο θα ειναι και καλυτερες...
      LIB-TECH TRS BTX
      A.SNOW David Vincent

Comment

Ειναι αρκετά freestyle λες?Στο site τις δίνει για κάτι ενδιάμεσο(5 flex).Δεν θα κάνουν για ελαφρύ freeride?Δεν λέω για ακραίο carving ktl.Πάντως από τις burton ruler που δοκίμασα μου φάνηκαν πίο σκληρές,αν και αυτές έχουν 6 flex

Comment

γενικα ειναι gia freestyle... οχι πως δεν θα μπορεις να κανεις freeride...

εγω εχω τις 304 που ειναι για freestyle-freeride.

καπου αναμεσα απο αυτες τις 2 ειναι οι ΤΜ-2.

εχει βγαλει παντως μια καινουργια σειρα την ultralight οι οποιες ειναι πολυ καλες εχω ακουσει αλλα πρεπει να ειναι ακριβες... αν επαιρνα τωρα μποτες κατι τετοιο θα κοιταζα... οι 304 ειναι πολυ καλες αλλα λιγακι σκληρες για παρκο, rail κ.τ.λ.

για μεγαλα αλματα ειναι μια χαρα καθως εκει θες να του κραταει το ποδι στην προσγειωση...

εγω τις πηρα απο το STAND 21 στην κηφησια. ηταν το περσινο μοντελο και απο 320 τις πηρα 220 ή 210 (κατι τετοιο) για ριξε μια ματια μπας και βρεις τπτ στο νουμερο σου..
          LIB-TECH TRS BTX
          A.SNOW David Vincent

Comment

Οι prospect πάντως τις οποίες φόρεσα για πρώτη φορά σήμερα, σε σχέση με τις rossignol που φορούσα, είναι η μέρα με τη νύχτα! Θα μου πείτε, τι συγκρίνεις τώρα...

Πάντως, όταν τις δοκίμαζα, οι ruler μου φάνηκαν πολύ σκληρές. Και μου έκανε εντύπωση το πόσο σκληρή γλώσσα (εξωτερική) έχουν...
            Summer is just not necessary!

Comment

Δεν έχω προσωπική άποψη για το πόσο ανοίγουν αλλά το έχω διαβάσει πάρα πολύ συχνά ότι οι 32 και ειδικότερα οι Lashed ανοίγουν πολύ. Φαντάζομαι ότι είναι το κόστος που αντισταθμίζει την μεγάλη άνεση που προσφέρουν.

Comment

Originally posted by tattoo jim
                Εχω τις προπερσινες Burton Shaun White και τις εχω φορεσει περιπου 25 φορες. Ακομα με πονανε στο μετατάρσιο και τώρα τελευταία δυστυχώς σηκώνονται οι φτερνες. Υπαρχει λυση ή παμε για αλλα?

Λοιπόν κύριε με τα ταττού έχω τι λύση στο προβλημά σου αν και ξέρω οτι έχεις παραγγίλει καινούριες.

Γενικότερα, λύση σε όσους έχουν το πρόβλημα της μεγάλης ή χαλαρής μπότας και λόγω οτι είναι καινούργια λυπούντε να την πετάξουν πουλήσουν κτλ.

Μοναδική ελληνική πατέντα.

Θα παραθέσω ενημερωτικό φωτογραφικό υλικό μόλις είναι έτοιμο.

Κάναμε το πείραμα με ένα φίλο χθές βράδυ που είχε το ίδιο πρόβλημα και πέτυχε. Η μπότα ήρθε και έκατσε στο νούμερο του χωρίς καμιά ενώχληση σε πέλμα και δάχτυλα.
                You can go fast, I can go anywhere

Comment

Working...
                X