Announcement

Collapse
No announcement yet.

Boots problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boots problem

Εχω τις προπερσινες Burton Shaun White και τις εχω φορεσει περιπου 25 φορες. Ακομα με πονανε στο μετατάρσιο και τώρα τελευταία δυστυχώς σηκώνονται οι φτερνες. Υπαρχει λυση ή παμε για αλλα?

www.tattoos.gr

για να σηκωνονται οι φτερνες μαλλον το νουμερο σου ηταν μεγαλο...
    απλα τα μαξιλαρακια μεσα στην αρχη ηταν καινουργια, κ σιγα σιγα πατηθηκαν κ πηραν το σχημα του ποδιου
    κ εγω με το 1ο ζευγαρι ετσι την ειχα πατησει

ο πονος στο μεταταρσιο μπορει να ειναι επειδη τις σφιγγεις υπερβολικα, ή ισως πιο πιθανο, επειδη σφιγγεις πιο πολυ τις δεστρες επειδη οι μποτες σου βγαινουν...
    Edited by: TURMS

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Ευχαριστω φιλε TURMS.

www.tattoos.gr

Comment

Thenx man! Το ιδιο προβλημα εχω και εγω!
        RIDE HARD OR DIE FAST!!!

Comment

μια λυση να βαλεις πιο χοντρες καλτσες κ να βαλεις κ εναν πατο στην μποτα...
          εγω ετσι εκανα....ενα ζευγαρι χοντρες καλτσες, ενα αθλητικες απο πανω, κ ενα ζευγαρι θερμικους πατους...
          βοηθησε καπως...
          δοκιμασε επισης στα λιφτ να ξεσφιγγεις λιγο τις δεστρες....βοηθαει να κυκλοφορει το αιμα, κ δεν θα ποναει τοσο το μεταταρσιο
          οχι πολυ...ελαχιστα...πχ στο πιατακι αν πας κ με τα δυο ποδια δοκιμασε το πισω να ειναι καπως πιο χαλαρο...Edited by: TURMS

Comment

Και διπλες καλτσες βαζω και χαλαρωνω στα λιφτ. Απ' ο,τι καταλαβα παω για αλλαγη.
            Φορεσα κατι FLOW σημερα και ειχαν πολυ ωραια αισθηση.

www.tattoos.gr

Comment

Πάντως ο πόνος στο μετατάρσιο είναι από το πολύ σφίξιμο της μπότας(και ο πόνος στο πέλμα επίσης).Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ..Απλά,από ανασφάλεια και μόνο,ειδικά στο ξεκίνημα,τις έδενα πολύ σφιχτά και την πάταγα πάντα [i] Edited by: snowspir "
              Beati Paoli.........

Comment

Κι εγώ ρε παιδιά έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν έσφηξα πολύ την μπότα αλλά μετά απο τρεις κατεβασιές με έπιασε πάλι. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά αν βγάλεις τη μπότα 1 λεπτό περνάει εντελώς. Είναι σίγουρα απο το πολύ σφήξιμο;

Comment

μηπως εσφιξες πολυ τις δεστρες;

Comment

Γειά χαρά παίδες κ καλή χρονιά! Εγώ πήρα πέρσυ τις 32 tm2, ούτε πολύ μαλακές ούτε τρελά σκληρές. Απλά το ίδιο πρόβλημα με τους υπόλοιπους, σηκώνονται οι φτέρνες, αλλά σε μήκος είναι καλές. Τι να πώ, μάλλον έχουμε μικρούς αστραγάλους [i] Τλπ, μια λύση που μού'ρθε είναι κάτι ορθοπεδικά πατάκια για τις φτέρνες από σιλικόνη, ελπίζω να βοηθήσουν... "

Comment

Ναι guys, είναι από το πολύ σφίξιμο.
                      Το οποίο προκύπτει επειδή η μπότα είναι λίγο ή πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι θα έπρεπε. Ενώ αν είναι τσίτα και άρα το πόδι είναι στριμωγμένο με το που έμπαινε στη μπότα (πριν σφίξουμε κορδόνια), τότε δεν υπάρχει λόγος να τα πολυσφίξεις, και είσαι βασιλιάς.
                      The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                      http://www.hiddencellar.eu

Comment

Μητσο τι νοθμερο φορας?
                        Αν πασ για αλλαγη και ειναι και 45 τις θελω.
                        Οταν γυρισεις απο πανω στειλε μηνυμα
                        (χαλαρης jr)

Comment

Αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με τις πρώτες μου rossignol (Κλαουδάτος). Σε σημείο που στο Πισοδέρι, να φοβάμαι γιατί δεν μπορούσα να στρίψω καλά (οι φτέρνες σηκώνονταν πολύ).

Αυτή τη στιγμή φοράω (για να στρώσουν) τις thirtytwo Prospect JP Walker Edition. [i]. Ελπίζω να είναι καλή επιλογή, τουλάχιστον έχουν καλή φήμη.

Το πρόβλημα με τις φτέρνες, δε νομίζω ότι θα λυθεί με πάτους. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση που τα πράγματα ήταν τραγικά...

(Όσο για τις παλιές rossignol, 44άρες αν θυμάμαι καλά, όποιος τις θέλει...).

"
                          Summer is just not necessary!

Comment

παιδια εχω και γω 32 μποτες... 304 μοντελο.

θα σας πω τι συμβαινει με τις συγεκριμενες μποτες.

παντα τις φοραγα με μονη καλτσα και φετος επειδη απο τις πολλες ορες που εκανα αρχισε να με χτιπαει λιγο διπλα, εβαλα διπλη καλτσα. στην αμεσως επομενη φορα που εβαλα μονη καλτσα, η μποτα εκει που ηταν εφαρμοστη πριν, ειχε ακοιξει με αποτελεσμα να μου σηκωνεται λιγο η φτερνα.

μετα απο αρκετο σφικσιμο και περπατημα, ξαναεγινε οπως πριν..

μια συμβουλη να σας δοσω για τις μποτες.. μολις τισ βγαζεται να σφιγγεται τα κορδονια και να μην την αφινεται ποτε με λιμενα κορδονια. ανοιγει η μποτα και μετα δεν εφαρμοζει καλα στο ποδι..

ακομα οταν φορατε την μποτα να χτυπατε την φτερνα οσο ειναι λιτη η μποτα ετσι ωστε να κολλησει το ποδι τερμα πισω. και μετα να την σφιγγεται..

οι 32 μποτες μετα απο μερικα φορεματα παιρνουν την φορμα του ποδιου... γιαυτο μην την δοσετε και την βαλει αλλος την μποτα, θα την ανοιξει και δεν θα εφαρμοζει το ποδι σας...

αν σας ειναι χαλαρη η μποτα, βαλτην στο σπιτι και σφιξτην τερμα και περπατα λιγη ωρα.. Edited by: angel
                            LIB-TECH TRS BTX
                            A.SNOW David Vincent

Comment

και κατι αλλο για τις 32. οι μποτες πανω στο βουνο σφιγουν απο μονες τους λογω της μεγαλης συστολης που εχει το υλικο με το κρυο.. οποτε δεν χρειαζεται να τις σφιξεις τερμα απο την αρχη..
                              LIB-TECH TRS BTX
                              A.SNOW David Vincent

Comment

Working...
                              X