Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΗΛΙΟ???!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

<a href=member_profile.asp?PF=11399&amp;FID=3" target="_blank">ΓΙΑΝΝΗΣ</a> δε συζητάμε ποιος έχει το καλύτερο βουνό...
    για ποσότητα χιονιού μιλάμε μια συγκεκριμένη ημ/νια , ούτε μαλώνουμε
    έχεις βγει έξω από τα νερά σου μου φαίνεται σήμερα
    "

Comment

Οντως γιαννη δν μαλψνουμε ουτε θελουμε να δειξουμε ποιος εχει το καλυτερο βουνο απλως προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη γτ γινονται πολλα παραξενα σχετικα με το Χ/Κ του Πηλιου...!!!

Comment

------
        Edited by: windy*

Comment

η μοναδικη περιπτωση να δει καποιος αν κραταει ενα βουνο περισοτερο χιονι απο ενα αλλο ειναι>
          1)να εχουν την ιδια χιονοκαλυψη
          2)να κανεις αυτοψια την ιδια μερα στο ιδιο υψομετρο
          οποιος εχει κουραγια ας το κανει να μαθουμε και εμεις..
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ΜΕ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΛΙΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΚ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Comment

Τα ρανταρ της Αεροποριας 3 μσεπ στην κορυφη του πηλιου εχουν 110 εκατοστα στα 1600 που βρισκονται οι κλοβοι αρα στην βαση του χκ στα 1250 δεν εχει παραπανω απο 80 εκατοστα,

Comment

Αυτο που λες δεν ισχυει παντα, τα Χανια και χαμηλα το ΧΚ μπορει να εχουν περισσοτερο χιονι απο τα ψηλα του βουνου. Δεν μποσουμε να πουμε κατι με σιγουρια!
                Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                www.meteo.gr
                www.meteovolos.gr

Comment

Originally posted by snowman36
                  Τα ρανταρ της Αεροποριας 3 μσεπ στην κορυφη του πηλιου εχουν 110 εκατοστα στα 1600 που βρισκονται οι κλοβοι αρα στην βαση του χκ στα 1250 δεν εχει παραπανω απο 80 εκατοστα,

Καταρχήν δεν είναι η 3ΜΣΕΠ (αυτή είναι στο Βίτσι) αλλά η 9. Κατά δεύτερον ακόμα και 110 εκατοστά να έχει τις περισσότερες φορές οι κορυφές (Πλιασίδι-Κοτρώνι-Πουριανός) έχουν λιγότερο χιόνι από χαμηλότερα υψόμετρα. Έχω δει στο Πλιασίδι 20cm και στα Χάνια 60cm.
                  <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                  Pilio

Comment

Επειδη υπηρετησα στην τοτε 3 ΜΚΣΕ στα ρανταρ της αεροποριας το χιονι που μαζευει το καπελο ειναι παντα πολυ περισσοτερο εκει παρα στα χανια...

Comment

παιδια εγω αυτο που λετε δεν το εχω δει ποτε.δεν εχω δει ποτε πχ στον ταυγετο να εχει πιο πολυ χιονι στα 1100 απο τα 1600.μπορει να εχει μονο σε περιπτωση που το χιονι επιασε μονο τον βορειο ταυγετο η μονο τον κεντρικο.αλλα στο ιδιο βουνο πχ τραγοβυονι δεν εχω δει ποτε πεεριισοετρο χιονι στα 1300 απο τα 1500
                      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

ΝΑ προσθεσω οτι τα ρανταρ οχι μονο ειναι 400 μρτρα πιο ψηλα αλλα ευννοουνται πολυ περισσοτερο και λογο τοπογραφιας σε υετο απο το Αιγαιο σε σχεση με χανια και χκ.

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                          παιδια εγω αυτο που λετε δεν το εχω δει ποτε.δεν εχω δει ποτε πχ στον ταυγετο να εχει πιο πολυ χιονι στα 1100 απο τα 1600.μπορει να εχει μονο σε περιπτωση που το χιονι επιασε μονο τον βορειο ταυγετο η μονο τον κεντρικο.αλλα στο ιδιο βουνο πχ τραγοβυονι δεν εχω δει ποτε πεεριισοετρο χιονι στα 1300 απο τα 1500

o Tαυγετος ειναι εκτός συναγωνισμού.Εχει ολικη χιονοκαλυψη απο Σεπτεμβρη μέχρι Ιούνη,ενω απο Ιουνη μεχρι Αύγουστο,παιζει να δείς και μερικά βράχια να ξεπροβαλουν απο το παχύ στρωμα χιονιού.μιλάμε για τα άλλα κοινά θνητά βουνα[i]
                          "
                          http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Originally posted by meteofok

o Tαυγετος ειναι εκτός συναγωνισμού.Εχει ολικη χιονοκαλυψη απο Σεπτεμβρη μέχρι Ιούνη,ενω απο Ιουνη μεχρι Αύγουστο,παιζει να δείς και μερικά βράχια να ξεπροβαλουν απο το παχύ στρωμα χιονιού.μιλάμε για τα άλλα κοινά θνητά βουνα[i]

Ρε συ θα πεσω κατω!! ΔΕν μπορω... χαχαχαχαχαχα
                            "

Comment

Originally posted by meteofok

"
                              σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Ε τέλος πάντως ας έχει και ένα μέτρο, εκεί είναι το θέμα ρε παιδιά; Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό με το πόσο και που και γιατί;
                                <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                                Pilio

Comment

Working...
                                X