Announcement

Collapse
No announcement yet.

Π/Σ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dalas το πισοδέρι αξίζει αρκετά σαν χιονοδρομικό. (χιονίζει συνήθως 1ο κιόλας από τα άλλα χ.κ παρά το σχετικά χαμηλό υψόμετρο) Προσωπικά έχω επισκευτεί όλα τα χιονοδρομικά της χώρας με εξαίρεση το μαίναλο (δεν νομίζω να αποτελεί παράλειψη :P) και άποψη μου είναι ότι τα πηγάδια είναι το καλύτερο. Τυχεροί εμείς που το έχουμε κοντά "
    Too Fast To Live
    Too Young To Die

Comment

Ego pantos pleon protimo pio poli to Elatoxori apo ta 3-5(milao tora gia x/k konta sti 8essaloniki).Mexri persi to protimoysa alla fetos oxi kai toso.Entaksi apopsis leme etsi?To pisoderi arketa kalo me poli kales pistes alla ayto to rimadi to lift,oute karvoyno nakege.
      GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

καλα τα 3/5 αλλα ρε παιδια αυτο το πραγμα με της πιστες παει πολυ ειναι γεγονος οτι ειναι χαλασμενες οι φρεζες που εχουν τα ρατρακ για να σπαει το παγο και μονο την πατανε. delas οσο για το πισοδερι πιστευω οτι ειναι καλυτερο πανε να δεις πατημα πιστας και θα παθεις και οσο για το καρεκλακι το εχουν αλλαξει μοτερ και παει ποιο γρηγορα μην ξεχνας οτι εχει και την μεγαλυτερη πιστα 2.500 χ/λ
        "
        ΟΡΜΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Working...
        X