Announcement

Collapse
No announcement yet.

Π/Σ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Π/Σ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ!!!ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ 40-50ΕΚ. ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΧΙΟΝΑΚΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ Η ΟΜΙΧΛΗ.ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ-Η ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΥΚΙ{ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST)ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΙ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ...
    www.vermiobees.blogspot.com

ναι. παρασκευη τελεια μερα αλλα οι μαλ@@@ες δεν ειχαν πατησει καθολου την πιστα και ηταν αχταρμας με υπεροχο χιονι. ουτε για σλαλομ ηταν ουτε για τιποτα.. μονο bump & jump.. καλα, μετα το μπανσκο, ακομη και τα πηγαδια που τα θεωρουσα δευτερο μου σπιτι, με ξενερωσαν αφανταστα.. "
    ATOMIC SL11 / GS11 (Atomic Racing Department). ATOMIC C 9 PULS

Comment

Το Σάββατο είχε πάρα πολύ ομίχλη και δεν μπόρεσα να κάνω σκί πάνω από 2 ώρες και αυτές με πολύ προσπάθεια και ζαλάδα. Οι πίστες όμως δεν ήταν πατημένες αλλά χωράφι οργωμένο. Και να φανταστεί κανείς ότι την πρώτη κατάβαση την έκανα 09:15 όπου δεν υπήρχαν και πολλοί στις πίστες για να τις οργώσουν, όπερ σημείνει ότι ήταν άστρωτες!Πέρα από πολύ κουραστικό είναι και επικίνδυνο το να συναντάς διαρκώς bumps. Αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει πολλές φορές οπότε πλέον θα προτιμώ άλλα χιονοδρομικά έστω και αν ταξιδεύω λίγο παραπάνω.
      Φιλικά, KonstantnosV

Comment

Ontos file Konstantine distixos ayto to x/k malon pai apo to kako sto xirotero.Ego piga kiriaki kai itan ta idia sk... i pista Aristotelis itan kapos stromeni alla i pista Filipos xalia opos panta.Pote moy den tin exo dei stromeni ayti ti pista.O aderfos moy itan etimos na kani fasaria sto tamio alla ton sigkratisa giati den 8a evgene noima.Einai kroidia na dinis 18 euro na kes tosi venzini gia na pas na goystaris mia Kiriaki kai na vlepis ayto to xali.Apla 8a valoyme ena megalo X s'ayto to x/k ante giati poli tin idane. "
        GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

o filipos den patiete logo klisis..
          mia fora tin patisan epeidi eixe skasei ena ratrak me vitsi,anagkaio gia toso megales kliseis..

Comment

Ase poy den patiete!Afta einai mala... exo dei na patane me ratrak pista me klisi san to Filipo.

Comment

στο μπανσκο ρε παιδια, το 1 ρατρακ ηταν δεμενο με το αλλο με συρματοσκοινο και τις πατουσαν μια χαρα.. τοσο δυσκολο ειναι να αναβαθμησουν λιγο τον εξοπλισμο τους οι αρπακολατζιδες οι δικοι μας?..

Comment

Πατιέται αλλά όχι με τα ρατράκ που διαθέτουν. Αν θυμάστε πριν δύο χρόνια (νομίζω) ο Φίλιππος ήταν πατημένος από ενά καινούριο ρατρακ που δοκίμαζαν και τελικά ΔΕΝ το αγόρασαν!!!

Comment

Ta ergaleia ton mastora kai o mastoras ta ergaleia....

Ston Olympo exo anevei to to kommanto ypothika ston Ag. Antoni sta
                  2800 ti les tora...then patiete

Comment

οταν ειναι να βαλουν το χερι στην τσεπη και ν αγορασουν κανα εξοπλισμο, ολοι λακιζουν.
                    οταν ειναι να μας τα παρουν ομως.. ολα καλα και ευκολα "

Comment

Υπαρχουν εξελιξεις στο θεμα.Δειτε στο link

<a href=http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=1442" target="_blank">Ρατρακ με βιντσι στα Πηγαδια</a>"

Comment

Πάντως ο Φίλιππος ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ και απάτητος
                        Από 3 έως 7/1 ήμουν στο Χ/Κ και διαπιστωσα ότι είναι το καλύτερο. Ελπίζω να ξαναπάω... "

Comment

E oxi kai to kalitero mi trela8oyme tora,iparxoyn poli kalitera apo ta 3-5.

Comment

Σαν ποια δηλαδή hotdog?

Όχι ότι εγώ λέω πως είναι το καλύτερο, είναι όμως το αγαπημένο μου και πιστεύω πως σε αρκετούς τομείς είναι απ'αυτά που ξεχωρίζουν.
                            Έχω κάνει σκι μέχρι τώρα σε Καιμακ, Σέλι, Βασιλίτσα και 3-5 και έτσι κρίνω αλλά συζητάω και ενημερώνομαι συνεχώς όσο μπορώ για όλα τα χ/κ και σχεδιάζω σύντομα να επισκευτώ κάποιο που δεν έχω δει ακόμη, με προτεραιότητα το Πισοδέρι για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Θα ήταν καλό ν'ακούσουμε διάφορες απόψεις πάνω στο θέμα αν και τέτοιου τύπου συζητήσεις έχουν γίνει επανηλλειμένα στο forum.

Comment

δεν υπαρχει καλυτερο χιονοδρομικο στην ελλαδα απο τα ΠΗΓΑΔΙΑ. εχει την καλυτερη κοκκινη και την καλυτερη μαυρη πιστα πανελαδικα..
                              τελος

Comment

Working...
                              X