Announcement

Collapse
No announcement yet.

μια κακοκαιρια απο τα παλια...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μια κακοκαιρια απο τα παλια...

περα απο τις οποιες,και δικαιολογημενες,γκρινιες για περιορισμενο χιονια σε σχεση με τα αναμενομενα αυτη η κακοκαιρια τα ειχε ολα!
    εκπληξεις δυσαρεστες<θεσσαλονικη> ευχαριστες<γιαννενα>(βλέπε τραφ απο τα δυτικα ετσι χωρις λογο!!!)...
    η κακοκαιρια ξεκινησε νωριτερα απο οτι αναμενοταν στην αττικη και διεσχισε οχι κυριολεκτικα ολη την χωρα.ο υετος σε πολλες περιοχες ηταν συνεχομενος και ακομη εχει...
    ο καιρος συμπαγης μετα απο πολυ καιρο για 48ωρες...
    χιονια.βροχες,καταιγιδες,ομιχλες.κρυο...φοβερη συγκλιση,στασιμο...να συνθετουν ενα καθαρα χειμωνιατικο σκηνικο μεσα στις γιορτες που το ζηλευει πραγματικα η μιση ευρωπη!
    η πιο ζεστη γωνια της ευρωπης <ταπεινωσε>πολλες χιονοχωρες φετος στις γιορτες.και θυμισε κακοκαιριες που ξεκιναγαν απο τα βορεια και κραταγαν 5 ημερες την δεκαετια του 80 και που κανεναν δεν αφηναν παραπονεμενο.
    ελπιζουμε σε καλη συνεχεια κ χωρις να εχω κατι στο μυαλο μου πιστευω πολυ σε αυτο φετος.
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Ετσι ακριβώς... [i]"

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

μπορει να μην εριξε πολλα χιονια αλλα εριξε σε ολα σχεδον τα γεωγραφικα διαμερισματα. Μακεδονια και Θεσσαλια σε χαμηλα υψομετρα. Στερεα και Πελοποννησο σε πιο ψηλα μερη και στο Αιγαιο επισης....

Comment

Ετσι ειναι Γιαννη!
        Ωραιος χειμωνιατικος καιρος παντου!
        Με αρκετο κρυο που μην ξεχναμε οτι ειπαμε αμην για να το νιωσουμε!

6.1 οι βαθμοι εδω στο περιστερι! Στα 50 μολις μετρα!

Με ποτιστικη βροχουλα και τα παντα να συνθετουν το γιορτινο σκηνικο ετσι οπως ακριβως το φανταζομαστε ολοι!

Και ελπιζουμε και στα καλυτερα!!

Edited by: frozed2

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
        2008-2002-2004-2006

Comment

εξού και <<παλιακός χειμώνας>> κάποια ψυχή το είχε ως τίτλο εδώ και αρκετό καιρό για φαντάσου !!!!
          Δημήτρης....Νέα Στύρα Ευβοίας

Comment

Originally posted by MountExplorer
            μπορει να μην εριξε πολλα χιονια αλλα εριξε σε ολα σχεδον τα γεωγραφικα διαμερισματα. Μακεδονια και Θεσσαλια σε χαμηλα υψομετρα. Στερεα και Πελοποννησο σε πιο ψηλα μερη και στο Αιγαιο επισης....
            τιποτα δεν τελιωσε ακομα φιλε μου![i]"

Comment

εγώ την κακοκαιρία από τα παλιά την θυμάμαι με αποκλεισμένα χωριά , κλεισμένους δρόμους κτλ"

Comment

Originally posted by windy*
                εγώ την κακοκαιρία από τα παλιά την θυμάμαι με αποκλεισμένα χωριά , κλεισμένους δρόμους κτλ
                μα έτσι θα είναι αύριο το πρωί για πολλά μέρη στην Ελλάδα !!"
                Δημήτρης....Νέα Στύρα Ευβοίας

Comment

γεγονός πάντως είναι ότι από το 2006 είχαμε να δούμε τέτοια κακοκαιρία. "

Comment

Originally posted by prosinemos

εγώ την κακοκαιρία από τα παλιά την θυμάμαι με αποκλεισμένα χωριά , κλεισμένους δρόμους κτλ
                    μα έτσι θα είναι αύριο το πρωί για πολλά μέρη στην Ελλάδα !!
                    ποια μερη φιλε?

Comment

Δεν ξέρω αν θυμάστε μια κακοκαιρία το 1998 ή το 1999 αν θυμάμαι καλά που το χιόνι είχε φτάσει μέχρι τη θάλασσα στην κεντρική Ελλάδα και είχαν κλείσει πολλά αεροδρόμια στην Βόρεια χώρα με συνεχείς χιονοθύελλες?Επίσης αν θυμάμαι καλά είχαν αποκλειστεί εκατοντάδες χωριά και είχαν τεθεί πολλοί νομοί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.Το ίδιο είχε συμβεί και το 2001.
                      Μακάρι να χιονίσει σε όλη την Ελλάδα ρε παιδιά!

Comment

Θελω να συνεχιστει αλλες 2 μερες ρε παιδια ετσι...Και τι δεν θα εδινα...
                        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by George 13

Δεν ξέρω αν θυμάστε μια κακοκαιρία το 1998 ή το 1999 αν θυμάμαι καλά που το χιόνι είχε φτάσει μέχρι τη θάλασσα στην κεντρική Ελλάδα και είχαν κλείσει πολλά αεροδρόμια στην Βόρεια χώρα με συνεχείς χιονοθύελλες?Επίσης αν θυμάμαι καλά είχαν αποκλειστεί εκατοντάδες χωριά και είχαν τεθεί πολλοί νομοί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.Το ίδιο είχε συμβεί και το 2001.
                          το 99 ηταν τελη γεναρη αρχες φλεβαρη...Πολυ καλη χιονοκακοκαιρια

Comment

εγώ την κακοκαιρία από τα παλιά την θυμάμαι με αποκλεισμένα χωριά
                            , κλεισμένους δρόμους κτλ

θα θυμασε τοτε πως ειχαμε 5 γκρειντερ ολη η ελλαδα ομως "
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ

θα θυμασε τοτε πως ειχαμε 5 γκρειντερ ολη η ελλαδα ομως [i]
                              Με πρόλαβες...
                              Αλλά και αύριο θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα σε ορεινές περιοχές..."

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                              X