Announcement

Collapse
No announcement yet.

1500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by windy*
    Originally posted by dirfi
    Τι???
    Yearly Rain: 1615.00 mm
    Ζαγορά
    Ακυρο φιλε μου. Βγηκε ο ιδιοκτητης του σταθμου στην Ζαγορα και επιβεβεωσε οτι οι μετρησεις ηταν ακυρες. Γιαυτο και ο σταθμος βγηκε απο το μεταρ. Μην κανουμε παλι αυτη την κουβεντα.
    "

Comment

Τι???
      Yearly Rain: 1615.00 mm
      Ζαγορά
      Ακυρο φιλε μου. Βγηκε ο ιδιοκτητης του σταθμου στην Ζαγορα και επιβεβεωσε οτι οι μετρησεις ηταν ακυρες. Γιαυτο και ο σταθμος βγηκε απο το μεταρ. Μην κανουμε παλι αυτη την κουβεντα.
      εγώ ξέρω ότι βγήκε ο ιδιοκτήτης του σταθμού και διέψευσε τις φήμες κάποιων(?) που θέλαν τον σταθμό αναξιόπιστο
      "

Comment

Έαν και πιστεύω οτι τα περισσότερα mm της Ζαγόρας είναι πραγματικά, λόγω του γνωστού προβλήματος βγαίνει εκτός...

Πάντως ο ανταγωνισμός έρχεται από τα ΒΔ... Βρήκαν απίστευτο βροχομερος στην Παραμυθιά..
        http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

Originally posted by george28
          Έαν και πιστεύω οτι τα περισσότερα mm της Ζαγόρας είναι πραγματικά, λόγω του γνωστού προβλήματος βγαίνει εκτός...

Πάντως ο ανταγωνισμός έρχεται από τα ΒΔ... Βρήκαν απίστευτο βροχομερος στην Παραμυθιά..
          ποιου προβλήματος καλε?
          υπάρχει κανένα πρόβλημα κ δεν το ξέρουμε?

Comment

Βρε <a href=member_profile.asp?PF=13907&amp;FID=3" target="_blank">windy*</a> ακομα στο οτι βγηκε και ειπε οτι ειναι ενταξει ο σταθμος εχεις μεινει? Εχεις χασει επισοδεια.Η Παραμυθια του χρονου θα ειναι ανταγωνιστρια μεγαλη
            Edited by: dirfi "

Comment

Πήγαινε να ενημερωθείς.Υπήρχε θέμα στην hw...είναι ελευθέρη και μπορεί να διαβάσεις σχετικά.
              http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

Βρε <a href=member_profile.asp?PF=13907&amp;FID=3" target="_blank">windy*</a> ακομα στο οτι βγηκε και ειπε οτι ειναι ενταξει ο σταθμος εχεις μεινει? Εχεις χασει επισοδεια.Η Παραμυθια του χρονου θα ειναι ανταγωνιστρια μεγαλη

βρε άσε την Παραμυθιά
                για την Στενή μιλάμε τώρα

μακάρι η Παραμυθιά να τα πάει καλύτερα από τη Ζαγορά του χρόνου

τι επισόδεια έχω χάσει?

ενημέρωσε τον λαο μοδερεητορ ...

"

Comment

Αν δεις στην HW βγηκε ο ιδιοκτητης και παραδεχτηκε οτι οι μετρησεις ηταν λαθος. Γιαυτο και ο σταθμος βγηκε απο το μεταρ. Τωρα τι λαθος εγινε θα σε γελασω.

Comment

Αν δεις στην HW βγηκε ο ιδιοκτητης και παραδεχτηκε οτι οι μετρησεις ηταν λαθος. Γιαυτο και ο σταθμος βγηκε απο το μεταρ. Τωρα τι λαθος εγινε θα σε γελασω.
                    λινκ παρακαλώ

εγώ δε ξέρω τι λένε στην HW ούτε με ενδιαφέρει

εγώ ξέρω τι λέει στη σελίδα του ο ιδιοκτήτης

αν είναι λάθος οι μετρήσεις τότε είναι λάθος για όλους τους ερασιτεχνικούς σταθμούς και καμία αξιοπιστία δεν έχουν.

μπορω κ γω να πάω στα κινέζικα κ να αγοράσω σταθμό ... να τον βαλω on line ... κ λοιπόν?

Comment

Οκ πιστευε οτι θες <a href=member_profile.asp?PF=13907&amp;FID=3" target="_blank">windy*</a> κανενας δεν μπορει να σε πεισει για το αντιθετο. "

Comment

Οκ πιστευε οτι θες <a href=member_profile.asp?PF=13907&amp;FID=3" target="_blank">windy*</a> κανενας δεν μπορει να σε πεισει για το αντιθετο.
                        όταν λέμε κάτι πρέπει και να το αποδεικνύουμε … ή τουλάχιστον να γνωρίζουμε κάποια πράγματα δεν λέω ότι έχεις άδικο και γω δίκαιο…μπορεί να κάνω κ γω λάθος, αλλά πρέπει να βάζουμε και κάποια στοιχεία στη συζήτηση κουβέντα να κάνουμε … φιλικα"

Comment

Ναι στο ειπε και ο Γιωργος. Κοιτα στην HW. Σιγα μην κατσω τωρα 1 την νυχτα να ψαχνω την HW για να στο αποδειξω και να στο φερω ετοιμο. Ψαχτο αν θες. Εδω η πλειοψηφια το εχει δει. Εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα και εδω.
                          Edited by: dirfi

Comment

εχω διαβάσει και εγώ το θέμα του σταθμού στην HellasWeather.. αλλα πιστεύω πως ο dirfi πήγε στη ζαγορα και πεταξε μια πετρα μεγαλη στο σταθμο με συνεπεια να τον τραυματίσει και σα να μην εφτανε αυτο χύθηκαν και 237,12 mm βροχης που είχαν μαζευτεί εκει γυρω.. οπότε επισημα ο σταθμός έχει καταγράψει 1887,12 mm Yearly rain!!!!!!! υπάρχει και σχετικό video που το εχει στα χέρια του ο Μακης Τριανταφιλοπουλος.. dirfi! μην ανησυχεις.. εχω κονε με τον κούγια για το δικαστηριο.. [i]

Φιλικα.. Edited by: ^KeeNan^ "

Comment

λινκ παρακαλώ

εγώ δε ξέρω τι λένε στην HW ούτε με ενδιαφέρει

εγώ ξέρω τι λέει στη σελίδα του ο ιδιοκτήτης

αν είναι λάθος οι μετρήσεις τότε είναι λάθος για όλους τους ερασιτεχνικούς σταθμούς και καμία αξιοπιστία δεν έχουν.

μπορω κ γω να πάω στα κινέζικα κ να αγοράσω σταθμό ... να τον βαλω on line ... κ λοιπόν?

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια [i]

Ευτυχως υπαρχουν αλλοι 3 κρατικοι σταθμοι στην Ζαγορα που επιβεβαιωνουν τις μετρησεις του Αλεκου!

"
                              Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                              Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                              www.meteo.gr
                              www.meteovolos.gr

Comment

Originally posted by ^KeeNan^
                                εχω διαβάσει και εγώ το θέμα του σταθμού στην HellasWeather.. αλλα πιστεύω πως ο dirfi πήγε στη ζαγορα και πεταξε μια πετρα μεγαλη στο σταθμο με συνεπεια να τον τραυματίσει και σα να μην εφτανε αυτο χύθηκαν και 237,12 mm βροχης που είχαν μαζευτεί εκει γυρω.. οπότε επισημα ο σταθμός έχει καταγράψει 1887,12 mm Yearly rain!!!!!!! υπάρχει και σχετικό video που το εχει στα χέρια του ο Μακης Τριανταφιλοπουλος.. dirfi! μην ανησυχεις.. εχω κονε με τον κούγια για το δικαστηριο.. [i]

Φιλικα..
                                Που με καταλαβες ρε θηριο? Τωρα ετοιμαζω εξορμηση στη Ζαγορα να καταστρεψω και τους κρατικους σταθμους για να βγουνε οφ και αυτοι. Σταυρο χρονια πολλα ρε συ
                                "

Comment

Working...
                                X