Announcement

Collapse
No announcement yet.

χιονο-ερωτηση...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• χιονο-ερωτηση...

Καλησπέρα σας,

ειμαι σε φαση να ξεκινησω την σεζον με μια επισκεψη στο ΧΚΚ,
    απο Καλαματα, αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει ουτε την μέρα ουτε την διαδρομη...

απευθυνόμενος στους εμπειρους χιονο-παρατηρητες... πως το βλεπετε να εξελίσεται ο καιρος για το ΧΚΚ

ποια μερα θα ειναι καλύτερη Δευτερα ή Τριτη... ???

απο Τρίπολη ή απο Πάτρα.... ?

Ευχαριστω [i]
    "
    "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση!!" Οδός Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια

Τριτη να πας....Τωρα απο για το δρομο μαλλον απο Πατρα να πας....

Comment

για την Τριτη το meteo λεει ανεμο 5 μποφορ...

μηπως δεν λειτουργησει το ΧΚΚ ?
      "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση!!" Οδός Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια

Comment

Originally posted by fistikis
        για την Τριτη το meteo λεει ανεμο 5 μποφορ...

μηπως δεν λειτουργησει το ΧΚΚ ?

το meteo λεει και για χιονια στην Αττικη ΑΛΛΑ.....[i]"

Comment

Originally posted by fistikis
          Καλησπέρα σας,

ειμαι σε φαση να ξεκινησω την σεζον με μια επισκεψη στο ΧΚΚ,
          απο Καλαματα, αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει ουτε την μέρα ουτε την διαδρομη...

απευθυνόμενος στους εμπειρους χιονο-παρατηρητες... πως το βλεπετε να εξελίσεται ο καιρος για το ΧΚΚ

ποια μερα θα ειναι καλύτερη Δευτερα ή Τριτη... ???

απο Τρίπολη ή απο Πάτρα.... ?

Ευχαριστω [i]
          Η Τριτη ειναι η καλυτερη μερα Πιο κοντα ειναι απο Τριπολη-Κλειτορεια-Σπηλαια-ΧΚΚ και πολυ ωραια διαδρομη"

Comment

για τριτη το snowforecast δινει χαμηλο υψομετρο παγοποιησης οποτε θελει προσοχη.οσο για τον δρομο,οντως πολυ ωραια η διαδρομη που λες andriotis αλλα μηπως απο πατρα ειναι πιο ασφαλες;
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

2-3 ερωτησουλες θελω να κανω κ θελω τα φωτα σας...θελει η κοπελα μου να μαθει σκι..μπορει να βρει δασκαλο στο χιονοδρομικο(ΧΕΛΜΟ)?ή πρεπει να κλεισει πιο πριν?και ξερετε τιποτα απο τιμες??thnx a lot[i]"
              into the white

Comment

Originally posted by georo

2-3 ερωτησουλες θελω να κανω κ θελω τα φωτα σας...θελει η κοπελα μου να μαθει σκι..μπορει να βρει δασκαλο στο χιονοδρομικο(ΧΕΛΜΟ)?ή πρεπει να κλεισει πιο πριν?και ξερετε τιποτα απο τιμες??thnx a lot[i]

Δασκάλους θα βρείς πολλούς. Στο χιονοδρομικό έχει τη σχολή altitude (www.altitude.gr) επάνω αριστερά από τα εκδοτήρια αξιοπρεπέστατοι και επαγγελματίες, αλλά και διάφορους άλλους περιφερόμενους. 40 euro η ώρα το ιδιαίτερο. Μπορείς να βρεις όμως και στα Καλάβρυτα (εντός και εκτός) έχει μαγαζιά με ενοικιάσεις κλπ που έχουν και δασκάλους.

Γνώμη μου είναι πως δεν χρειάζεται να κλείσεις, θα βρεις εκεί (ειδικά αν πρόκειται για 1 ώρα μάθημα). Πάντως όσον αφορά την altitude μπορείς να κλείσεις και από site τους μάθημα..

"

Comment

Το πιο σημαντικό είναι να διαλέξεις την ώρα (ακόμα καλύτερα τη μέρα, αλλά πόσοι μπορούν να το κάνουν ώστε να μην κάνει μάθημα υπομονής στις ουρές των lift. Ενα γεμάτο και συνεχόμενο δίωρο συνήθως είναι αρκετό για να ξεκινήσεις. Από εκει και πέρα είναι θέμα τύχης σε ποιόν θα πέσεις. Το να μπορείς μεταδίδεις όσα εσύ ξέρεις στον άλλο θέλει ταλέντο, σε όλους τους τομείς.

Comment

Kalispera!!! Akousa oti ginontai dorean mathimata ski gia arxarious. Isxyei?
                    into the white

Comment

Originally posted by SAR.1
                      Το πιο σημαντικό είναι να διαλέξεις την ώρα (ακόμα καλύτερα τη μέρα, αλλά πόσοι μπορούν να το κάνουν ώστε να μην κάνει μάθημα υπομονής στις ουρές των lift. Ενα γεμάτο και συνεχόμενο δίωρο συνήθως είναι αρκετό για να ξεκινήσεις. Από εκει και πέρα είναι θέμα τύχης σε ποιόν θα πέσεις. Το να μπορείς μεταδίδεις όσα εσύ ξέρεις στον άλλο θέλει ταλέντο, σε όλους τους τομείς.

ειδικά για το τελευταίο +1,και λίγο βάζω[i]."
                      Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες

Comment

Working...
                      X