Announcement

Collapse
No announcement yet.

ειστε ευχαριστημενοι απο την κακοκαιρια???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by snowmike@
    εγω ξερω οτι περσι κατα τη διαρκεια του χεομωνα ειδαα 2 φορες ολο ολο χιονι στην αυλη μου!!φετος ειδα 2 με περοσσοτερη ποσοτητα βεβαια μονο τον δεκεμβριο...αυτο λεεο πολλα!!!και τα καλυτερα ερχονται!!

με τοσο υψομετρο αν δεν εχεις χιονι 10 φορες το χειμωνα αποτυχια ειναι...[i]"

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
      εγω ξερω οτι περσι κατα τη διαρκεια του χεομωνα ειδαα 2 φορες ολο ολο χιονι στην αυλη μου!!φετος ειδα 2 με περοσσοτερη ποσοτητα βεβαια μονο τον δεκεμβριο...αυτο λεεο πολλα!!!και τα καλυτερα ερχονται!!

με τοσο υψομετρο αν δεν εχεις χιονι 10 φορες το χειμωνα αποτυχια ειναι...[i]
      σκεψου οτι περσι ειδα 2 φορες χιονι και προπερσι μια πασπαλα!!!!να μην χερομαι που φετος ειδα 2 φορες σε εναν μηνα!!!"
      GREEKSNOWREPORT..

Comment

να χαιρεσαι και μαζι σου και μεις!!αντε..παμε για καλυτερα τωρα
        oi pagetwnes epekteinontai!!
        epitelous erxetai h epoxh twn pagetonwn!!wra na 8aftoumai sto xioni!

Comment

σκεψου οτι περσι ειδα 2 φορες χιονι και προπερσι μια πασπαλα!!!!να μην χερομαι που φετος ειδα 2 φορες σε εναν μηνα!!!

Να χαιρεσαι σε σχεση μεχρονιες ΦΟΛΕΣ...γενικοτερα ομως εκει πανω θελεις παραπανω χιονια!!!

Συγκρινω με τα Καλαβρυτα που μεγαλωσα στα 750μ και εβλεπα καθε χειμωνα 10 φορες χιονι απο τις οποιες οι 2 ηταν του μισου μετρου...."

Comment

σκεψου οτι περσι ειδα 2 φορες χιονι και προπερσι μια πασπαλα!!!!να μην χερομαι που φετος ειδα 2 φορες σε εναν μηνα!!!

Να χαιρεσαι σε σχεση μεχρονιες ΦΟΛΕΣ...γενικοτερα ομως εκει πανω θελεις παραπανω χιονια!!!

Συγκρινω με τα Καλαβρυτα που μεγαλωσα στα 750μ και εβλεπα καθε χειμωνα 10 φορες χιονι απο τις οποιες οι 2 ηταν του μισου μετρου....
            κοιτα και εγω επειδη ξερω εδω το μερος πριν ερθω να μεινω το μερος ειχε χιονια σχεδον ολο το χειμωνα μαζι με τον χορτατη...ακομα και πριν 3 χρονια ειχε χιονια εδω ενα μηνα και μεγαλεσ ποσοτητεσ αλλα τα τελευταια 2 χρονια ηταν ακρως απογοητευτικα!"
            GREEKSNOWREPORT..

Comment

Το ξερω ρε αδερφε....κατι δεν παει καλα στα βορια εδω και λιγα χρονια....

Comment

το προβλημα ειναι παντου..παρε ωσ παραδειγμα το μαιναλο η ακομα και τα καλαβρυτα προπερσι.. ασ ελπιζουμ οτι φετος θα ειναι καλυτερα που ειναι συμφωνα με τα μεχρι τωρα δεδομενα!!
                GREEKSNOWREPORT..

Comment

το προβλημα ειναι παντου..παρε ωσ παραδειγμα το μαιναλο η ακομα και τα καλαβρυτα προπερσι.. ασ ελπιζουμ οτι φετος θα ειναι καλυτερα που ειναι συμφωνα με τα μεχρι τωρα δεδομενα!!

Το Μαιναλο πραγματικα εχει προβλημα....ο Χελμος σπανια.....1-2 χρονιες απο το 1988 που ανοιξε θυμαμαι να εχει προβλημα λειτουργειας....

Comment

Λοιπόν, στην επόμενη ''χιονοκακοκαιρία'' να τους πάρουμε με τις πέτρες τους καραγκιόζηδες που μας τάζουν άσπρη μέρα![i] Edited by: Marios# "

Comment

Originally posted by islander

Ζούμε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο-Χειμωνιάτικο διάστημα!... Μουντός καιρός, πολλές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σε πάρα πολλά πεδινά της βόρειας χώρας... Κατάσταση διαρκείας, με κρύο παντού... Καιρός "κλειστός", ζόρικος.... Και κάποιοι κάθονται και ψάχνουν να βρούνε ψύλλους στ' άχυρα!... Ρε παιδιά, δεν πειράζει εάν δεν χιονίσει στις αυλές σας!... Πηγαίνεται μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα και θα βρείτε χιόνι!... Σημασία έχει το ότι, επιτέλους, ζούμε σε όλη τη χώρα, Χριστούγεννα όπως θα έπρεπε να είναι... Και βέβαια, σημασία έχει το ότι ακόμα, έχουμε μπροστά μας 2.5 μήνες "γεμάτους" χειμώνα!

Καλά Χριστούγεννα και χαμογελάτε... Τα καλύτερα, έρχονται!
                      +1"
                      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Αν κρινουμε απο άλλα χριστούγεννα με 20 C και ήλιο να λέμε και ευχαριστώ μάγκες.

Comment

δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος και θα εξηγησω γιατι.θα μιλησω για την θεσσαλονικη που την ξερω.μια κακοκαιρια η οποια δινει κατα διαστηματα χιονοπτωσεις στα πεδινα και καλουτσιακα πραγματα απο τα 500 μετρα αν οχι 600 οχι δεν ειναι εκπληξη αλλα μαλλον απογοητευτικο ειναι, αν αναλογιστουμε παλαιοτερα χρονια.Βεβαια η κλιματικη αλλαγη την οποια την προκαλεσαμε ολοι μας ειναι υπευθυνη για το σημερινο γεγονος.να εχουμε 2+ χρονια να μιλησουμε για πασπαλισμα στο κεντρο της θεσσαλονικης.το οτι ο χειμωνας μας εδωσε καποια φαινομενα δεν πρεπει να το θεωρουμε κατι το σημαντικο αλλα κατι το φυσιολογικο.ΛΟγικο ειναι ο χειμωνας να δινει ακραια καιρικα φαινομενα(π.χ χιονιαδες).δεν ειναι λογικο να ευχαριστουμε τον χειμωνα για την μουφα που μας κερασε.σκεφτητε και τους νοτιαδες που ειχαμε τον δεκεμβρη για να καταλαβετε ποσο κατεβασαμε τον πυχη. Edited by: antoine
                          Z

Comment

Originally posted by antoine
                            δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος και θα εξηγησω γιατι.θα μιλησω για την θεσσαλονικη που την ξερω.μια κακοκαιρια η οποια δινει κατα διαστηματα χιονοπτωσεις στα πεδινα και καλουτσιακα πραγματα απο τα 500 μετρα αν οχι 600 οχι δεν ειναι εκπληξη αλλα μαλλον απογοητευτικο ειναι, αν αναλογιστουμε παλαιοτερα χρονια.Βεβαια η κλιματικη αλλαγη την οποια την προκαλεσαμε ολοι μας  ειναι υπευθυνη για το σημερινο γεγονος.να εχουμε 2+ χρονια να μιλησουμε για πασπαλισμα στο κεντρο της θεσσαλονικης.το οτι ο χειμωνας μας εδωσε καποια φαινομενα δεν πρεπει να το θεωρουμε κατι το σημαντικο αλλα κατι το φυσιολογικο.ΛΟγικο ειναι ο χειμωνας να δινει ακραια καιρικα φαινομενα(π.χ χιονιαδες).δεν ειναι λογικο να ευχαριστουμε τον χειμωνα για την μουφα που μας κερασε.σκεφτητε και τους νοτιαδες που ειχαμε τον δεκεμβρη για να καταλαβετε ποσο κατεβασαμε τον πυχη. 
                            ειναι μια καλη αρχη ομως...μην ξεχνας οτι δεν εχει ουτε 2 εβδομαδες που μπηκε ο χειμωνας!!
                            GREEKSNOWREPORT..

Comment

Working...
                            X