Announcement

Collapse
No announcement yet.

SKIRON

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

το skiron παντα υπερβαλλει για τον υετο...

Comment

Originally posted by Antspants

Τι λετε τωρα ρε ειναι το μονο μοντελο που πιανει τις ασταθειες και την τοπικοτητα !!!
      χε,χε...πλακα κανεις[i]
      "

Comment

Originally posted by Antspants
        Δεν τρεχει 24 ωρες πισω φιλε Γιαννη ..... η πρωγνωση του μοντελου αυτου ξεκιναει στης 12 το βραδυ τις ιδιας μερας και τελειωνει το πρωι !!!! Πολυξερε εσυ που τα ξερεις ολα ...... χαλαρωσε λιγο ....Μετεωρολογια σπουδαζω και εχω καθηγητες που το τρεχουν το μοντελο αυτο .... αντε ποια [i] ........ Φιλικα παντα αλλα οχι να μας την λες ετσι !!!!!!!
        α καλα αμα σπουδαζεις κιολας κ δεν ξερεις οτι εχει στοιχεια 1 μερα πισω...θες πολυ διαβασμα ακομη λυπαμε αλλα το ξερω καλυτερα απο εσενα.ξερεις μιλαω κ με λαγουβαρδο και με ανθρωπο στην εμυ.
        δεν ειμαι πολυξερος εσυ εισαι αδιαβαστος φιλε μου."
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Το σκυρων τρεχει με δεδομενα μιας ημερας πισω. Αυτο το ξερουμε σχεδον ολοι ρε παιδια. Edited by: dirfi

Comment

Κι εγώ εμπιστεύομαι τον Σκύρωνα...χθες κατά τις 11 το βράδυ μπήκα να δω τη έδινε για βροχές και χιόνια και για την Αττική έπεσε μέσα αμέσως για την ώρα έναρξης των φαινομένων τα ξημερώματα!

Comment

Originally posted by blades
              δε ξερω τι λετε εσεις για χιλιοστα υετου,στους ανεμους παντως επιβεβαιωνεται.μονο μια φορα με εχει προδωσει στις 50
              αυτο ναι...

Comment

Working...
              X