Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η γκρινια και η φαγωμαρα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η γκρινια και η φαγωμαρα...

αυτα μας φαγανε τοσες μερες εδω μεσα...
    γκρινια,1000αδες ποστ για τα χριστουγεννα αλλες τοσες χιλιαδες ποστ για τις 26-27-28...
    οταν εγω και καποιοι αλλοι ΦΩΝΑΖΑΜΕΕ ηρεμια και χαλαρωστε και κοιταχτε αυτα που ερχονται(για το προηγουμενο σ-κ)συντομα και τελικα αφησαν αξιολογες χιονοπτωσεις στην παρνηθα και σε αλλα βουνα της αττικης λιγοτερο δεν ακουγε κανενας...
    μια τρελα νοτιοι-βορειοι απο το πρωι μεχρι το βραδυ αντιπαραθεσεις,ζηλειες και πολλα αλλα...
    ολοι ειμαστε χιονοτρελαμενοι αλλα ολο αυτο που γινεται να ανοιγουμε θεμα για καθε τρεξιμο του τζιφου ειναι μια παραπληροφορηση και δεν βοηθαει κανεναν να βγαλει καποια συμπερασματα...καιρος ειναι και γυριζει,δεν ελενχεται πως να το κανουμε ρε παιδια...
    απο τη μια ενθουσιασμος απο την αλλη πικρα...
    ε και τι εγινε;;
    ας το παρουμε πιο χαλαρα μαγκες αλλοι θα βγουν χαρουμενοι και αλλοι πικραμενοι απο αυτο το χειμωνα...
    ο χειμωνας αρχισε την προηγουμενη εβδομαδα...
    ας παρακολουθησαμε με ηρεμια πως θα εξελιχθει χωρις αυτους τους τρελο-ενθουσιασμους που δεν βοηθανε σε τπτ...
    αυτα ηθελα να πω μιας και αγανακτησα με ολα αυτα...
    καλα χριστουγεννα να εχουμε ολοι μας και πανω απο ολα υγεια και ευτυχια!!

[i]"
    Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
    το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
    το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
    -------------------------------
    το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

H γνωμη μου ειναι οτι ολοι τελικα θα βγουν ευχαριστημενοι αλλα οχι ταυτοχρονα. Οι νοτιοι θα χρειαστει να περιμενουν λιγο παραπανω. Αλλωστε ηδη φαινεται καλο ψυχος για την αλλη βδομαδα, και ο συνδυασμος Βαλκανια+Αιγαιο ειναι εγγυηση για την Αττικη που θα δει χιονι και στις χειροτερες χρονιες. Η βορεια Ελλαδα εχει χειροτερο προβλημα κυριως ανατολικα του Βερμιου που ο συνδυασμος ειναι πολυ πιο δυσκολος και εκει τους τρωει το ξεροκρυο και ο αερας. Τουλαχιστον στην Αττικη δυνατο κρυο=χιονι και ακομα και σημερα ειδε νυφαδες το κεντρο παρα τις υψηλες θ.

"

Comment

δεν διαφωνω φιλε μου...
      απλα ολη αυτη η γκρινια πιστευω τους κουρασε ολους αλλα και εμενα...
      αυτο το ποστ ειναι κατι σαν μια εκληση σε οσους γραφουν εδω μεσα να χαλαρωσουν και να ζησουν αυτον τον πολλα υποσχομενο χειμωνα,δεν ειμαι ειδικος,το κανω απο τρελα!
      Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
      το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
      το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
      -------------------------------
      το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

Comment

Ο κατά παραγγελία χειμώνας έρχεται κι εμείς ακόμα θα ασχολούμαστε με ανούσια και δευτερεύοντα ζητήματα...εκεί φτάσαμε...κι ας είναι ο παλιακός στη θέση του οδηγού...Δεν πειράζει, ας κάνει αυτό που φαίνεται ότι θα κάνει και θα αλαφρώσουμε όλοι...

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Ασχετο... έπεσαν νυφάδες στο κέντρο της Αθήνας;

Υ.Γ ακυρη η ερώτηση... είδα τώρα το ποστ με τα χιόνια... έχω μείνει άφωνοςEdited by: ZERMAN
          Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

επεσαν μεχρι την παραλια με dew point -2
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

το έχω δει και στα Γιάννενα αυτό κάτι Θεοφάνεια... χιόνιζε με 6-7 βαθμους και με συννεφάκια μια σταλιά,,, και η υγρασιά κάτω από 40% σίγουρα
              Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Working...
              X