να δουμε πιθανον ο χορτιατης μετα την πρωτοχρονια να μπει γερα στο παιχνιδι οπως και ολα τα ορεινα-ημιορεινα της βορ. ελλαδας...εχουμε καιρο ακομα βεβαια..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Collapse
X
-
η θερμονησιδε πεζει κ αυτη το ρολο της.αλλα η θερμοκρασια δεν επεσε πουθενα τραγικα.
η κοζανη σημερα ειχε -1.2,ε ποσο να παει η θεσσαλονικη?
γενικα η ποιοτητα του χιονιου ηταν μετριοτατη γ αυτο κ σε πολλες περιοχες εχει λιψσει το μισο.δεν ηταν καθολου ξηρο ηταν υγρο,
ολη την εβδομαδα μιλαγαμε για ανυπαρκτη υποστιρηξη στα 500.
με αυτα τα γ.υψοι dam-thicness πως να πεσει ρε παιδια η θερμοκρασια στην επιφανεια?
-6.5 εφτασε στα 850μβ και αν στα 500 ειχε -35 θα ειχατε επιφανεια -1/0 και καμμα θερμονησιδα δεν θα σταματαγε το χιονι.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
alexi eiste periergo meros ekei genika trelh xionotrupa pali kala n les twra k m auto p erixe...01 eixe rixei polu xioni aridaaia??Originally posted by alexisplusλες ηλια? θα δειξει..εγω πιστευω θα εχω βοριαδες παλι αν γινει ετσι.. και θα χιονιζει απο αψαλο και κατω! τεσπα εδω δε ξερουμε τι θα κανει αυριο...εξαλλου ειδαμε τι παθαμε τις τελευταιες μερες... τα μοντελα εδιναν πολυ υετο και τιποτα σχεδον δεν εκανε απο φαινομενα!http://meteocam.gr/panorama/
Comment
-
δε θυμαμαι πολυ καλα ηλια, ημουν μικρος...αλλα μου ερχονται εικονες τοτε που ημουν δημοτικο πολλες φορες κλειστα σχολεια τοτε απο το 2000 και μετα και πολυ χιονι ακομα και σε δρομους...λογικα το 2001 θα ηταν που ειχε πολυ χιονι οπως μου ειπαν και οι δικοι μου! θυμαμαι χιονι πραγματικα μεχρι το γονατο τοτε και πολυ στους δρομους.... μεχρι το 2005 καλα ηταν..τελευταια δεν παμε καλα..Originally posted by kaimaktsalanalexi eiste periergo meros ekei genika trelh xionotrupa pali kala n les twra k m auto p erixe...01 eixe rixei polu xioni aridaaia??Originally posted by alexisplusλες ηλια? θα δειξει..εγω πιστευω θα εχω βοριαδες παλι αν γινει ετσι.. και θα χιονιζει απο αψαλο και κατω! τεσπα εδω δε ξερουμε τι θα κανει αυριο...εξαλλου ειδαμε τι παθαμε τις τελευταιες μερες... τα μοντελα εδιναν πολυ υετο και τιποτα σχεδον δεν εκανε απο φαινομενα!
Comment

Comment