Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, τραπεζες γιοκ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by windy*
    πολλά ακούγονται κ για πτώχευση του κράτους δε θα ταν κι άσχημα
    να σου πω εγώ τι θα γίνει αν γίνει στάση πληρωμών....

Πόσο χρονών είσαι;

Πάντως το κράτος δε θα πτωχεύσει κανονικά...το πιο πιθανόν είναι για να μας δανείσουν με παρέμβαση της ΕΚΤ και να μας επιβάλλουν σκληρά δημοσιονομικά μέτρα...και έτσι ο μπαμπούλας αντί για το ΔΝΤ θα είναι η ΕΚΤ....

όσο δεν πληρώνουμε τους φόρους και όσο το κράτος δε λειτουργεί σωστά...δλδ όσο δεν αλλάζουμε επιτέλους νοοτροπία σε όλα,τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα....Edited by: enigma "

Comment

Originally posted by enigma
      πολλά ακούγονται κ για πτώχευση του κράτους  δε θα ταν κι άσχημα

Πόσο χρονών είσαι;

Πάντως το κράτος δε θα πτωχεύσει κανονικά...το πιο πιθανόν είναι για να μας δανείσουν με παρέμβαση της ΕΚΤ να μας επιβάλλουν σκληρά δημοσιονομικά μέτρα...και έτσι ο μπαμπούλας αντί για το ΔΝΤ θα είναι η ΕΚΤ....

όσο δεν πληρώνουμε τους φόρους και όσο το κράτος δε λειτουργεί σωστά...δλδ όσο δεν αλλάζουμε επιτέλους νοοτροπία σε όλα τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα....
      Σωστος..."
      Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Πόσο χρονών είσαι;

Πάντως το κράτος δε θα πτωχεύσει κανονικά...το πιο πιθανόν είναι για να μας δανείσουν με παρέμβαση της ΕΚΤ να μας επιβάλλουν σκληρά δημοσιονομικά μέτρα...και έτσι ο μπαμπούλας αντί για το ΔΝΤ θα είναι η ΕΚΤ....

όσο δεν πληρώνουμε τους φόρους και όσο το κράτος δε λειτουργεί σωστά...δλδ όσο δεν αλλάζουμε επιτέλους νοοτροπία σε όλα τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα....
        εμείς φταίμε? ... οι λίγοι φταιν

Comment

Πόσο χρονών είσαι;

εμείς φταίμε? ... οι λίγοι φταιν
          Κάνεις λάθος...ποιός τους εκλέγει;Και επίσης όταν συνειδητά συνεχίζουμε να πριμοδοτούμε συγκεκριμένες οικονομικές ομάδες εις βάρος της χώρας τότε...να τα λουστούμε...και αυτές δεν είναι οι κεφαλαιοκράτες κτλ μόνο,είναι και άλλες πολύ πιο μεγάλες...

Το πρόβλημα που έχουμε τώρα προέκυψε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 μέχρι και τα μέσα της δεκατίας του '90...πριν το '80 η Ελλάδα ήταν ελάχιστα χρεωμένη...οι κυβερνήσεις από το '96 μέχρι και σήμερα δεν έκαναν αυτά που έπρεπε για να αποκλιμακώσουν το δημόσιο χρέος και έτσι τώρα που λόγω της επιβράδυνσης(η Ελλάδα δεν έχει μπει σε ύφεση) η οικονομία χρειάζεται ενίσχυση,δεν έχουν χρήματα να δώσουν...και είναι λογικό....Edited by: enigma

Comment

Originally posted by Nuclear Winter
            Originally posted by blades
            Originally posted by Nuclear Winter
            Blades, σορρυ κιολας, αλλα: 1+1=[-2,2]
            ειναι και αυτο μια αποψη[i]
            1+1=1^2+1^2=[1]+[1] αλλα [1]=[-1] => 1+1= απο -2 δηλ(-1-1) μεχρι και 2δηλ(1+1) = [-2,2]

Παιζει να γαμανε τα μαθηματικα ρε φιλε...
            Οχι ''παιζει''.Απλως δεν παιζονται.TOP!!!!!!"
            σνόου αντίκτηντ

Comment

αυτό που λέτε για αναστολή πληρωμών κλπ αν γίνει, η εξέλιξη θα είναι αντίστοιχη της αργεντινής( που ήταν κ σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση σαν κρατος από εμάς πριν την κρίση..), μόνο που για εμάς δεν θα υπάρξει τσάβες για να μας σώσει...
              τώρα όσον αφορά τα ακίνητα, δεν ξέρω για αλλού, αλλά στην κορινθία που δραστηριοποιούμαι εγώ επαγγελματικά, θεωρώ οτι ήδη είναι αρκετά καλή ιδέα να αγοράσεις σπίτι έτοιμο μια και έχει μείνει τεράστιος αριθμός αδιάθετων. Εκτιμώ επίσης οτι οι τιμές θα σταματήσουν να πέφτουν (προσωρινά) το καλοκαίρι. Το θέμα όμως στην αγορά ακινήτων δεν είναι μόνο η τιμή, είναι και η ποιότητα, και όπως να το κάνεις, αν περιμένεις πολύ, στο τέλος αούλητα θα είναι μόνο αυτά που δεν αξίζει να τα αγοράσεις
              μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Θα διαφωνίσω με τον φίλο ismael.

Διαβάστε λίγο και κρίνετε μόνοι σας.
                http://technology.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=15363&blid=200#commentsstart

Edited by: george28
                http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

Ο φίλος Ισμαήλ έχει δίκιο, αν πρόκειται για κατοικία. Αν πρόκειται για επένδυση, όπως το έθεσε ο Γιώργος, τότε ναι, είναι κακή περίοδος σίγουρα για τις μεγάλες πόλεις. Στην επαρχία δεν γνωρίζω, εκεί μάλλον τα πράγματα είναι καλύτερα.
                  Over and out.

Comment

Originally posted by george28
                    Θα διαφωνίσω με τον φίλο ismael.

Διαβάστε λίγο και κρίνετε μόνοι σας.
                    http://technology.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=15363&blid=200#commentsstar t
                    νομίζω οτι λέμε το ίδιο πράγμα......που ακριβώς διαφωνείς?[i]
                    "
                    μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

αντε και μπλοκαρουν τα λεφτα οι τραπεζες και τα ατμ. εμενα -οπως και τους περισσοτερους πλεον-που πληρωνομαι μεσω τραπεζας τι θα κανω; θα κοψω τη δουλεια; θα σταματησω να πληρωνω τους λογαριασμους, το νοικι, το σουπερ μαρκετ, τον βενζινα, τον φουρναρη και γενικα ολους; και νομιζω οτι δεν ειμαι ο μονος.Κι αυτο μετα θα παει αλυσιδα. οποτε αν γινει κατι τετοιο -που πιστευω οτι ειναι αδυνατο-τοτε θα μιλησουμε για πραγματικο ΧΑΟΣ.

και μην ξεχνατε οτι οσο κι αν σας φανει περιεργο υπαρχουν και ανθρωποι χωρις καταθεσεις που επιβιωνουν με οτι βγαζουν
                      Φτάσε όπου δεν μπορείς

Comment

Working...
                      X