Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by MountExplorer
    Originally posted by blades
    ελα ρε εδω σβησανε τις φωτογραφιες της θεσσαλονικης και δε μαθαμε ποτε ποιος το εκανε,το σκεπασανε κι αυτο.
    δεν σκεπαστηκε. απλα δεν το μαθαμε ποτε. μονο εκεινος που το εκανε το ξερει.... και ηταν εκνευριστικο για ολους μας.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να μην ξαναγίνει αυτό το ''τυχαιο'' γεγονός σε 48 ώρες....
    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

παιδια να σας πω κατι.ποσοι μοντ ειστε 5 με 6.λοιπον δεν ειναι τοσοσ δυσκολο να μαθουμε ποιος ειναι αν και ολοι εχουμε καταλαβει ποιος ειναι και δεν το λεμε
      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Καλά ρε Γιώργο εσύ τι ρόλο παίζεις μπορεί να μου πεις λίγο; Ολοι σου φταίνε; Σου φταίνε επίσης αυτοί που προσπαθούν για την τάξη; Γιατί εσένα φαίνεται πλέον ότι δεν σου αρέσει η τάξη...Και η ειρωνεία προσωπικά δεν μου αρέσει...και σε οποιους δεν σε ειρωνεύονται μην το κάνεις...ΤΕΛΟΣ!!! [i] Edited by: beach-snow "

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Εγω ξέρω,οτι αν γινοταν ανάλογη διαγραφή ενός ατικού χιονιά,θα είχε γκρεμιστεί το φορουμ.Και νομίζω πως δικαιουμαστε μια απαντηση.Ετσι για το γαμώτο,υπαρχουμε κι εμείς εδώ.
          http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

ειρνηνη αμην αλλα αλλη φορα να μην επαναληφτει παρομοιογεγονος.εχει δικιο ο φανης.κατι παρομοιο εγινε πριν και με τον γιωργο χελμο.αλλη φορα η να ειδοποιουν οι μοντ η το θεμα θα πηγαινει απο μονο του πισω μιας και δεν θα εχει συμμετοχη
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Φαίνεται!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ελα ρε παιδια χρονιαρες μερες αντι να τα βρουμε διχαζομαστε ? [i]"
                ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

3 topics exoun svhstei mono mesa se 1 wra...

Comment

εδω κλειδωθηκε το θεμα για αραχωβα στην οποια θα ανεβουν ενα σωρο επισκεπτες τις γιορτες και ηταν πολυ χρησιμο.
                    τωρα ολοι θα πρεπει να ψαχνουν μεσα στα ποστ περι αρκουδων να βρουνε μια προγνωση για αυτην την περιοχη!!!!

τι να λεμε

Comment

Originally posted by Larissa_Trophy

ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΤ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΟΣΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΕΛΜΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟ Ο ΜΟΝΤ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤ.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

ΟΣΟ ΗΜΟΥΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΝΤ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΦΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΝΟΟΥΡΕΠΟΡΤ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ,ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΔΙΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

χο.χο...υπαρχουν mod...που ηταν πριν ...και το κανουν...ισως για αυτο το λογο φυγανε πολλα παιδια απο εδω μεσα...το συστημα ειναι διατρητο απο πολλλες ...εισοδους...
                      Edited by: giannis42 "

Comment

Originally posted by blades
                        Originally posted by StavRos
                        εδω κλειδωθηκε το θεμα για αραχωβα στην οποια θα ανεβουν ενα σωρο επισκεπτες τις γιορτες και ηταν πολυ χρησιμο.
                        τωρα ολοι θα πρεπει να ψαχνουν μεσα στα ποστ περι αρκουδων να βρουνε μια προγνωση για αυτην την περιοχη!!!!

τι να λεμε
                        εχεις αδικο[i]

ρε που θα μου πεις οτι εχω αδικο

"

Comment

Λοιπον.

Το θεμα εγω το ανοιξα,εγω το κλειδωνο.

Απο εδω και περα προς παραδειγματισμο.

ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΛΜΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Ο ΜΟD ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΣΤ.
                          Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Originally posted by Larissa_Trophy

Λοιπον.

Το θεμα εγω το ανοιξα,εγω το κλειδωνο.

Απο εδω και περα προς παραδειγματισμο.

ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΛΜΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Ο ΜΟD ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΣΤ.
                            Σε ευχαριστούμε Φανη (μιλάω μόνο για μένα…δεν εκπροσωπώ κανέναν άλλον από το mod group) για τα μαθήματα σωστού moderation, καλής συμπεριφοράς, και συναδελφικότητας που μας έκανες. Σε ευχαριστούμε επίσης, που ύστερα από τόσο καιρό απουσίας σου (απόλυτα δικαιολογημένης…… αλλά΄….. άλλο το ένα, άλλο το άλλο) φρόντισες να ενημερωθείς για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και για τον τρόπο λειτουργίας του forum σήμερα, από τα χρόνια τα παλιά που μαχόσουν μόνος σου, αβοήθητος εδώ μέσα. Σε ευχαριστούμε επίσης Φάνη που την «προσβολή» που δέχτηκες επειδή σου κλείδωσε κάποιος ένα θέμα, την ανταπέδωσες ξε-κλειδώνοντας θέματα που είχε διαχειριστεί άλλος…. δλδ….. παίρνοντας εκδίκηση γι αυτό που σου έκαναν. Είσαι ΟΚ τώρα???... Αισθάνεσαι δυνατός. Αν ήθελες αυτό να πετύχεις…… το πέτυχες.
                            Δεν πειράζει Φάνη….. εμείς εδώ οι «κακοί» θα είμαστε πάνω απ τα pc μας, σπαταλώντας τις ελεύθερες μας ώρες και την ζαχαρένια μας για το καλό του forum (μεγάλη ανωμαλία πρέπει να μας δέρνει) και θα αναπληρώνουμε τα κενά , θα προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι και θα προσπαθούμε το κυριότερο, να μην κάνουμε λάθη….πράγμα εξαιρετικά δύσκολο….. αλλά θα το παλέψουμε. Επίσης συγνώμη που κάποιος δεν σε ειδοποίησε για το topic σου …… μπορεί να ήταν κουρασμένος, να ήταν άρρωστο το παιδί του, να χτύπησε το τηλέφωνό του……..ή κάτι άλλο τελος πάντων. Θα ενημερωθεί ο κ. Βατικιώτης να του κόψει ένα μέρος του μισθού του γι αυτό το λάθος.

Καληνύχτα σας/μας και καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας…….

Υ.Γ. Που σαι βρε blades….σ έχασα. Καλά είσαι??
                            ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                            http://www.e-achaia.gr

Comment

Οσον αφορα τις φοτο απο τον χιονια της Θεσσαλονικης να ειστε σιγουροι οτι 99% ξερουμε ποιος πατησε το κουμπακι αλλα χωρις αποδειξεις δεν μπορουμε ουτε να ξεμπροστιασουμε κανενα ουτε να αφαιρεσουμε το δικαιωμα να ειναι μοντ (επιτημος η ενεργος)

Comment

Working...
                              X