Announcement

Collapse
No announcement yet.

περί αρκούδας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• περί αρκούδας

από φόρουμ καιρικού ενδιαφέροντος αυτή η παρέα έχει μετατραπεί σε καφενείο παραπλεύρως των καιρικών μοντέλων. Ένας ιδιότυπος οπαδισμός που εκδηλώνεται, σαν οπαδισμός που είναι, χωρίς περιεχόμενο και παλινδρομεί από τις ιαχές χαράς στις πλερέζες που αλλάζουν θέση στο προσκήνιο σαν κωμικοτραγικό θίασο που περιδιαβαίνει από κηδείες σε γάμους - πανηγύρια και τανάπαλιν.
    Μία μέρα αξιόλογων φαινομένων σε μικρό ομολογουμένως κομμάτι της χώρας - ένα ολόκληρο βουνό περί τα 1600μ που χιονίζεται αυτή τη στιγμή σημειωτέον ΜΕ χιονοδρομικό - και ψάχνεις να βρεις ΕΝΑ σχόλιο ή μια πληροφορία...Πού;;; Στο snowreport.........
    Μάχες βορείων - νοτίων λες και δε μας φτάνει ο υπάρχων τοπικισμός αδελφάκι του αθηναϊκού υδροκεφαλισμού και πρέπει να τον εκφράσουμε κι εμείς οι καιρόφιλοι.
    Βολές, καρφιά και ό,τι άλλο από το ευφάνταστο οπλοστάσιο κάθε επίδοξου προγνώστη και μέλη fun - club να κονταροχτυπιούνται πάνω στο πτώμα του Χειμώνα του Ελληνικού.
    Το σκέφτηκα έτσι το σκέφτηκα αλλιώς
    Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συμπάσχουν" σε εποχές σαν κι αυτή.
    Ας κρατήσουμε μια σοβαρότητα κι ας σταματήσουμε να νεκρανασταίνουμε αρκούδες
    Και ποιος είσ εσύ , αν ρωτήσει κανείς θα πω είμαι κάποιος που ανέβασα το τελευταίο θέμα πριν ένα χρόνο.
    Και αν δεν άξιζε -έτσι πιστεύω ακόμα- δε θα ασκούσα κριτική απλά θα την έκανα.
    ό,τι λέω λοιπόν αποσκοπεί στο καλύτερο-όπως το ορίζω εγώ τουλάχιστον.
    Και επειδή σ'αυτή τη χώρα πληρώνουμε τον ατομισμό και την έλλειψη αλληλεγγύης, ας σκεφτεί ο καθένας όποτε ανεβάζει ένα θέμα ή σχολιάζει ότι είμαστε(;; μια ομάδα με ένα κοινό ενδιαφέρον και καταφέρνουμε να μετατρέπουμε μια κουβέντα περί καιρού σε εξομολογητήριο στην καλύτερη ή σε αρένα στη χειρότερη περίπτωση. Φανταστείτε τι κάνουμε παραπέρα εμείς οι έλληνες για να χρησιμοποιήσω κι έναν επίκαιρο τίτλο.

Φιλικά
    Σωτήρης
    "
    Κλασσικός ΒΕ χειμώνας. Τουλάχιστον 2-3 χιονοστρώσεις στη Λ. Νίκης. Κατά-λευκος Πύργος

[i]
    καλα τα λές!"
    KeEp On RiDe!

Comment

+1
      μας τα έχουν ζαλίσει κει από την Αθήνα και τ ΒΠ χίονισε δε χίονισε στην αυλή τους, θα χιονίσει δε θα χιονίσει θα βρέξει θα ρίξει 2 ψιχάλες....[i]

μας τα έχουν ζαλίσει κ με τις συναντίσεις κτλ
      θέλω να μάθω πχ τι έκανε στο Σέλι στο Πήλιο και δεν μπορώ
      "

Comment

Σωτηρη καλα τα λες αλλα εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω.το οτι π.χ. θα ανοιξω εγω ενα θεμα που λεει κηδεια και θα εχω μεχρι και σχολια που αγγιζουν το γκροτεσκ δεν σημαινει δα και οτι το παιρνω ΤΟΟΣΟ σοβαρα.και την πλακα μας θα κανουμε και θα την πουμε σε ενα βαθμο ο ενας στον αλλον αλλα μεχρι εκει.δεν θα σκασουμε κιολας.
        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

[i]"

Comment

Συμφωνω και εγω με τη σειρα μου. Ενα πολυ χρησιμο forum ως αναφορα τη θεματολογια του, αλλα γινεται πολυ δυσχρηστο γι αυτον που απλα θελει να μαθει για τον καιρο. Μαθαινουμε ομως για τη γνωμη του βορειου για την Αθηνα και του Αθηναιου για τη Β. Ελλαδα καθως και αλλα ψυχοθεματικα.
            Ψυχολογια online λοιπον ή πιο trendy group therapy".
            Το ασχημο ομως ειναι οτι ολοι θα επικροτησουν αυτη την αποψη που εκφραζεις και θα εκφρασουν με τη σειρα τους τη δυσαρεσκεια τους για την εικονα που παρουσιαζει συχνα αυτο τοκαιρικο forum. Τοτε ποιοι το χαλανε?
            ρητορικη ερωτηση , μην αρχισετε να απαντατε και εχουμε τα ιδια
            "
            Θεε, αν με ακους, ριξε μια τουφα χιονι να μας καλυψεις ολους !!!

Comment

Originally posted by rainatlast
              Και επειδή σ'αυτή τη χώρα πληρώνουμε τον ατομισμό και την έλλειψη αλληλεγγύης, ας σκεφτεί ο καθένας όποτε ανεβάζει ένα θέμα ή σχολιάζει ότι είμαστε(;; μια ομάδα με ένα κοινό ενδιαφέρον και καταφέρνουμε να μετατρέπουμε μια κουβέντα περί καιρού σε εξομολογητήριο στην καλύτερη ή σε αρένα στη χειρότερη περίπτωση. Φανταστείτε τι κάνουμε παραπέρα εμείς οι έλληνες για να χρησιμοποιήσω κι έναν επίκαιρο τίτλο. Φιλικά Σωτήρης
              Φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο και το τελευταίο αυτό κομμάτι αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα..Συμφωνώ και Συνυπογράφω..100%.

Comment

Originally posted by fear777
                Σωτηρη καλα τα λες αλλα εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω.το οτι π.χ. θα ανοιξω εγω ενα θεμα που λεει κηδεια και θα εχω μεχρι και σχολια που αγγιζουν το γκροτεσκ δεν σημαινει δα και οτι το παιρνω ΤΟΟΣΟ σοβαρα.και την πλακα μας θα κανουμε και θα την πουμε σε ενα βαθμο ο ενας στον αλλον αλλα μεχρι εκει.δεν θα σκασουμε κιολας.
                αρκεί να μην μονοπωλούν τέτοια θέματα την κουβέντα. Και να υπάρχει στον αντίποδα και μια ανάλυση
                Για παράδειγμα μιλάμε τόσες μέρες για αβεβαιότητα για μοντέλα που παλινδρομούν κλπ. Από τη μια η επιμονή να περιμένουμε το κάθε run κι από την άλλη μένει να αιωρείται ένα γιατί". Επιστημονικό βέβαια και όχι μεταφυσικό.
                Και δε μιλάω βέβαια ούτε για λογοκρισία ούτε για θέσπιση ειδικών κανόνων. Απλά επισημαίνω την ανάγκη να ανεβάσουμε λίγο τον πήχυ
                "
                Κλασσικός ΒΕ χειμώνας. Τουλάχιστον 2-3 χιονοστρώσεις στη Λ. Νίκης. Κατά-λευκος Πύργος

Comment

Να ανεβασουμε τον πηχυ οπως εχει κανει η ΕΜΥ!(πλακα κανω) Για σημερα στη Θεσσαλονικη προβλεπεται σχεδον αιθριος καιρος με λιγες νεφωσεις κατα τοπους αυξημενες με πιθανοτητα προσκαιρης βροχης ή χιονονερου και χιονια στα ορεινα.Κατα τοπους τα φαινομενα θα ειναι εντονα.""
                  Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Originally posted by windy*
                    +1μας τα έχουν ζαλίσει κει από την Αθήνα και τ ΒΠ χίονισε δε χίονισε στην αυλή τους, θα χιονίσει δε θα χιονίσει θα βρέξει θα ρίξει 2 ψιχάλες....[i]μας τα έχουν ζαλίσει κ με τις συναντίσεις κτλθέλω να μάθω πχ τι έκανε στο Σέλι στο Πήλιο και δεν μπορώ
                    Το άν χιόνισε στην πόρτα μας ή όχι
                    δεν δίνεται αναφορά μόνο από παιδιά της
                    Αθήνας αλλά πανελλαδικά. κι αυτό θα το έλεγα αναλυτική ενημέρωση καιρού.Εδώ πχ στην Αττική ,στον Διόνυσο μπορεί να χιονίζει και στο Φάληρο να έχει ήλιο ας πούμε.
                    Σε αυτό το forum επίσης ,
                    ο καθένας μπορεί να κρίνει τι θέμα θα διαβάσει
                    και τι θέμα όχι. Δεν υποχρεωτικό να διαβάζονται
                    από όλους όλα τα θέματα που ανοίγονται!
                    Οσο για το Σέλι και το Πήλιο μάλλον δεν θα
                    υπάρχει κάποιο μέλος από 'κει να ενημερώσει ή τουλάχιστον δεν γράφει.

φιλικά Κώστας
                    Edited by: tirol "

Comment

Originally posted by windy*
                      +1
                      μας τα έχουν ζαλίσει κει από την Αθήνα και τ ΒΠ χίονισε δε χίονισε στην αυλή τους, θα χιονίσει δε θα χιονίσει θα βρέξει θα ρίξει 2 ψιχάλες....[i]

μας τα έχουν ζαλίσει κ με τις συναντίσεις κτλ
                      θέλω να μάθω πχ τι έκανε στο Σέλι στο Πήλιο και δεν μπορώ

Τοτε να ανεβεις στο Πηλιο να βγαλεις και φωτογραφιες και να μας πεις να μαθουμε κι εμεις. Εγω χθες περπατησα τη μιση Παρνηθα για να δω κατι και τελικα ειχα παει νωρις και δεν ειδα. Αλλοι διανυκτερευσαν επανω για να σας φερουν φωτο , αλλοι πηγαν Ευβοια κλπ. Αν εσυ καθεσαι στον καναπε σου στο Βολο και περιμενεις οι αλλοι να ανεβουν στο Πηλιο και να σου πουν μην εισαι τοσο ετοιμος να κριτικαρεις καποιους που παιρνουν τα βουνα για να βγαλουν 2 φωτογραφιες και να μοιραστουν με ολους το χιονι. Κι αν θες πληροφοριες εγκυρες υπαρχουν στην πρωτη σελιδα του snowreport τα υψη χιονιου στα χιονοδρομικα , υπαρχει θεμα στο φορουμ για καθε χιονοδρομικο και υπαρχουν και τηλεφωνα επικοινωνιας με τους υπευθυνους. Αυτα . Κι αν στα ζαλιζουμε καποιοι απλα μην διαβαζεις πραγματα που δεν σε αφορουν . Οκ?"
                      Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
                      τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
                      θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
                      ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
                      συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
                      Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

Και για το χωριο Σελε εχουμε συχνη ενημερωση ...εγω καθε φορω που ανεβαινω επανω στο σπιτι μου δινω αναφορα ,οπως και αλλα παιδια.Οπως το παιδι που ανεβηκε χθες και ανεφερε ασθενη χιονοπτωση στο χωριο και 2/3 cm νεας χιονοστρωσης.

Comment

Originally posted by rainatlast
                          από φόρουμ καιρικού ενδιαφέροντος αυτή η παρέα έχει μετατραπεί σε καφενείο παραπλεύρως των καιρικών μοντέλων. Ένας ιδιότυπος οπαδισμός που εκδηλώνεται, σαν οπαδισμός που είναι, χωρίς περιεχόμενο και παλινδρομεί από τις ιαχές χαράς στις πλερέζες που αλλάζουν θέση στο προσκήνιο σαν κωμικοτραγικό θίασο που περιδιαβαίνει από κηδείες σε γάμους - πανηγύρια και τανάπαλιν.
                          Μία μέρα αξιόλογων φαινομένων σε μικρό ομολογουμένως κομμάτι της χώρας - ένα ολόκληρο βουνό περί τα 1600μ που χιονίζεται αυτή τη στιγμή σημειωτέον ΜΕ χιονοδρομικό - και ψάχνεις να βρεις ΕΝΑ σχόλιο ή μια πληροφορία...Πού;;; Στο snowreport.........
                          Μάχες βορείων - νοτίων λες και δε μας φτάνει ο υπάρχων τοπικισμός αδελφάκι του αθηναϊκού υδροκεφαλισμού και πρέπει να τον εκφράσουμε κι εμείς οι καιρόφιλοι.
                          Βολές, καρφιά και ό,τι άλλο από το ευφάνταστο οπλοστάσιο κάθε επίδοξου προγνώστη και μέλη fun - club να κονταροχτυπιούνται πάνω στο πτώμα του Χειμώνα του Ελληνικού.
                          Το σκέφτηκα έτσι το σκέφτηκα αλλιώς
                          Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συμπάσχουν" σε εποχές σαν κι αυτή.
                          Ας κρατήσουμε μια σοβαρότητα κι ας σταματήσουμε να νεκρανασταίνουμε αρκούδες
                          Και ποιος είσ εσύ , αν ρωτήσει κανείς θα πω είμαι κάποιος που ανέβασα το τελευταίο θέμα πριν ένα χρόνο.
                          Και αν δεν άξιζε -έτσι πιστεύω ακόμα- δε θα ασκούσα κριτική απλά θα την έκανα.
                          ό,τι λέω λοιπόν αποσκοπεί στο καλύτερο-όπως το ορίζω εγώ τουλάχιστον.
                          Και επειδή σ'αυτή τη χώρα πληρώνουμε τον ατομισμό και την έλλειψη αλληλεγγύης, ας σκεφτεί ο καθένας όποτε ανεβάζει ένα θέμα ή σχολιάζει ότι είμαστε(;; μια ομάδα με ένα κοινό ενδιαφέρον και καταφέρνουμε να μετατρέπουμε μια κουβέντα περί καιρού σε εξομολογητήριο στην καλύτερη ή σε αρένα στη χειρότερη περίπτωση. Φανταστείτε τι κάνουμε παραπέρα εμείς οι έλληνες για να χρησιμοποιήσω κι έναν επίκαιρο τίτλο.

Φιλικά
                          Σωτήρης
                          ωραίο το κείμενο μεγαλε, αλλα προσεξα οτι είσαι απο την περιοχή μου, τσινάρη, άνω πολη ε? η ταβερνα μου ειναι, και γω το ίδιο, με το τσινάρι μας χωρίζει μια κατηφορίτσα. στα τείχη επανω εγω
                          Edited by: Gary "
                          ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Σωστά τα λές Σωτήρη αν και σε κάποια σημεία υπερβολικός. Το πρόβλημα είναι οτι ορισμένες φορές παθιαζόμαστε τόσο που μπαίνουμε στην παγίδα συγκρίσεων και ειρωνειών. Τι να κάνουμε κανένα βουνό δεν είναι δικό μας, καμία πόλη, και καμία χώρα.

ΥΓ. Γκάρυ δικό σου είναι το τσινάρι??
                            Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                            200μ.
                            hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                            http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Originally posted by selas777
                              Σωστά τα λές Σωτήρη αν και σε κάποια σημεία υπερβολικός. Το πρόβλημα είναι οτι ορισμένες φορές παθιαζόμαστε τόσο που μπαίνουμε στην παγίδα συγκρίσεων και ειρωνειών. Τι να κάνουμε κανένα βουνό δεν είναι δικό μας, καμία πόλη, και καμία χώρα.

ΥΓ. Γκάρυ δικό σου είναι το τσινάρι??

Όχι η αγαπημένη μου ταβέρνα εννοώ[i] η κατάλληλη ταβέρνα για καλοφαγάδες, και στο τέλος αυτό το καζάν τιπί που δίνουν για γλυκό με στέλνει ΜΟΥΡΛΙΑ
                              Edited by: Gary "
                              ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Working...
                              X